mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 23:53:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 581683 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
RANA
Kaja Toroš
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 94

« Odgovor #150 : torek, 12.04.2005 : 21:19:47 »

no, jaz pa sem zadnjic izvedela, da hera pogumno laja na postarja tudi kadar je sama doma. menda da ravno tako glasno kot takrat, ko smo doma tudi mi!  Shocked
ji pa tole vreme povzroca nemalo tezav! sploh je namrec ne spravim na sprehod  Undecided danes so bili trije poskusi precej neuspesni, zadnji celo tako neuspesen, da ni sla niti lulat!  Angry
no, in potem, ko to razlagam domacim, dobim v argument, da jo tok gonim, ko sva na sprehodu, da rajs ne gre  Wink Undecided
svasta!
lp, kaja
ps. upam da nimate podobnih tezav! Smiley
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #151 : torek, 12.04.2005 : 21:23:18 »

Hehe, smo jih imeli vcasih, zdaj pa gospod jedo po sprehodu in to dvakrat in vedno silijo ven (da bi seveda cimprej jedli).
Dez mu sicer ni prevec vsec (ker je mrzlo), nasploh se kar pridno izogiba luzam, ampak samo, ce dezuje, da ne bo moker, seveda. Ce ne dezuje, gre takoj v kaksno...ker takrat pa ne bo moker ane, ker ne dezuje. Wink Roll Eyes
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
RANA
Kaja Toroš
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #152 : torek, 12.04.2005 : 21:29:15 »

...se kar pridno izogiba luzam, ampak samo, ce dezuje, da ne bo moker, seveda. Ce ne dezuje, gre takoj v kaksno...ker takrat pa ne bo moker ane, ker ne dezuje. Wink Roll Eyes

ja, tako tako tudi pri nas! jao, kaj vse ne nagruntajo!  Grin
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #153 : četrtek, 14.04.2005 : 19:43:08 »

:)He

Moj pa se vode vstrajno izogiba!

A se vajina kužka tudi v morju kopata? Moj se ne, pa če mu je še tako vroče!

Lp Cheesy
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #154 : četrtek, 14.04.2005 : 19:57:25 »

Ne, v morju ne, pa v jezeru tudi ne, ker ga je strah valov. Samo od dalec opazuje. Enkrat sem ga "zvlekla" notri, pa me je vso popraskal, ker se je poskusal "resiti pred groznimi nekaj cm valovi" tako, da je plezal meni v narocje...auch hehe.
Aja, danes smo se strigli, imamo novo frizurco. Ga bom mogoce kasneje ali pa jutri pofotkala. Smiley
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #155 : nedelja, 17.04.2005 : 16:11:04 »

Nasa nova frizurica:

http://album.agility-slo.net/atair/postrizencek in http://album.agility-slo.net/atair/postrizencek2
Logiran

RANA
Kaja Toroš
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #156 : nedelja, 17.04.2005 : 16:52:32 »

Hera in morje  Roll Eyes Grin Grin je bilo prav smesno Cool. ce je na obali in gre lahko v vodo pes, potem gre, če ji kaj vrzem. ko pa smo bili na čolnu, pa jo je blazno mikalo Cheesy skos je stala na robu čolna in se že nagnila, kot da bo skočila, pa si je premislila, dokler si ni enkrat prepozno premislila in je bila že v tisti fazi "skoka", ko ni vec poti nazaj.  Grin in ko je cofnila v vodo je najprej kar malcek potonila in je pol vsa panicna začela lest nazaj na čoln.  Grin Grin dva taka "skokca", pa jo je nehal mikat. zgleda je ugotovila, da bo slej ko prej spet na plaži, kjer si bo lahko namočila samo tačke do trebuha. Grin
je pa prav zanimiva razlika. prejšnja psička namreč na čolnu ni smela bit odvezana, ker je brez pomisleka skočila v vodo.

Nanook; fajn frizurca. mi se tudi pripravljamo na frizerja....
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #157 : četrtek, 21.04.2005 : 14:13:10 »

Nanook; fajn frizurca.

Ja, prav fletkan je. A si mu kdaj pustila dolgo dlako ali je vedno ostrižen?
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #158 : četrtek, 21.04.2005 : 14:20:41 »

Ne, nikoli ni imel tiste cisto dolge dlake, vedno ima kaksno "frizurco"-poleti krajso, pozimi daljso.
Logiran

TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #159 : četrtek, 21.04.2005 : 14:40:11 »

Športno Wink
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #160 : četrtek, 21.04.2005 : 16:31:47 »

Cheesy

Nanook tvoj Tt je prav luškan, ko je postrižen! Pa je bilo tvojega kužka na začetku, ko ste ga začeli striči, kaj sram ker je bil postrižen?

Kužka od moje babice je bilo na začektu zelo sram, ker je tudi dolgodlaki kuža, a se je navadil!

Lp Cheesy Grin Cheesy

Wink
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #161 : četrtek, 21.04.2005 : 16:55:27 »

Ne, nic ga ni bilo sram, tudi zdaj ga ni. Prej bi rekla, da se vazi... Roll Eyes
Logiran

TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #162 : petek, 22.04.2005 : 13:17:14 »

Prej bi rekla, da se vazi... Roll Eyes

Glavo pokonci, rep čez hrbet pa glejte me, kok sem lep Tongue Tongue Grin
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #163 : petek, 22.04.2005 : 14:05:21 »

Wink

Moj kosmatinec, pa ne mara niti, da mu na trebuhu kakšen vozljuček kdaj postrižem!

Je preveč ponosen na svojo dlako, tudi če je zavozlana!

Lp  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #164 : petek, 22.04.2005 : 16:06:39 »

Naši fantički so že malo zrasli in zdaj zgledajo takole http://www.mojpes.net/galerija/index.php?cat=13612
Logiran
Strani: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.