25 let
Pred cca 25 leti sem se prvič prijavil na pasjo razstavo - bila je v Mariboru. Takrat sem imel dolgodlako nemško ovčarko Flido in najin sodnik je bil dr Mahmud Al Dagistani. Same razstave se ne spominjav več kaj prida, vem le da je bila Flida šele en dan čez datum in sva nastopila med odraslimi psicami (kar je bil kar hendicap). Bilo je zelo veliko psic, mogoče je bila celo specialka in skozi izločanje sva ostala v ringu med odličnimi. Kar naenkrat sodnik ustavil tek v krogu, javno pohvalil Flido (tako da so vsi slišali) in se mi opravičil, ker mora znižati oceno "citiram: jer je dlaka dugačija nego što se dozvoljava". Mal so šle solze na oči
ampak kasneje sva na oceni dobila odlično oceno, opravila vzrejni pregled, pa tudi kar nekaj tečajev z odliko.
Ampak zakaj vam sploh tole pišeš
namreč zato ker je danes naša india dobila potrditev CHAMPION SERBIA DE BEAUTE - ŠAMPION SRBIJE V LEPOTI in podpisan je dr Mahmud Al Dagistani. Torej moja sedaj dovolj dolgodlaka India
je dobila pismeno potrditev - naziva ravno od istega sodnika sedaj tudi predsednika, ki mi je sodil že pred 25 leti.
Torej India je sedaj INTER
ali je prav da se temu reče MULTI CAHAMPION - FINSKA, SLOVENIJA, HRVAŠKA in SREBIJA
[attachment deleted by admin]