SOBOTA
Lansko leto je India v Budimpešti čeprav "mokra in nepočesana" odkorakala iz ringa z BOB, letos 5 mesecev po mladičkih pa smo s 3 mestom v razredu šampionov lahko čisto zadovoljni. Bolj ali manj mi je bil sodnikov izbor najlepših ušeč, le v naši kategoriji je sodnik na prvo mesto postavil
... no pa saj boste videli slike.
Ata našega legla NIKE je bil v soboto najlepši šampionski samček
in nasploh je psarna TI LA SHU briljirala. So pa ostali brez BOB-a, ki pa je vseeno šel v prave tačke > Brooke Shields of Darkness. Psička je sestra od čudovitega samčka Bacardi of Darkness
ki ga že dobro poznamo in prav zanima me zakaj ga letos ni bilo.
NEDELJA
Sodnica izgleda da ne akceptira ničesar razen saibel in zlate z ali brez belega dodatka. Sem pa slišal, da ima posebne standarde tudi pri Papilonih
Ja tako pač je
treba je sprejet, da je sodnikova odločitev pač dejstvo. Torej bil je mega dan za svetle TT-je in vsem čestitam - sedaj se vidi, da je treba biti pravi trenutek na pravem mestu. Kar se naju z Indio tiče pravijo, da sva bila luštna in sem z nastopom zadovoljen - nenazadnje sva dobila exelent in dober opis. Dovolil pa si bom le kratek komentar: bilo je veliko čudovitih TT-jev in med njimi tudi črni in črnobeli. Sodnica pa je le na koncu dobila iskren aplavz celotnega občinstva - takrat ko je podelila BOB > Salishan How Do You Like Me Now
Sicer pa je šla naša zgodbica takole.
Indio sem prijavil že februarja čeprav niti pod razno nisem resno mislil, da bova nared za tako veliko razstavo. Z nekaj zapleti sem v zadnjem trenutku vseeno plačal za WDS in TDE ter rezerviral hotel. Na pot smo šli v petek in moram reči, da me je nova lady Garmin (hvala Ramona) še kar dobro vodila do hotela. No vmes je bilo tudi nekaj hecnih ukazov in "preračunavam" ....
V soboto je bila TDE specialka, kjer smo se res fuuuuuuuuuuullllllllllllll namrazili in upam, da se kej takega ne bo dogajalo v Celju. Zato pa smo si zvečer dali duška. Z našo pasjo frizerko Nino in njenim možičkom smo jo mahnili po mestu in v super Slovaški restarvacij smo se napapali do sitega
. Sej veste knedelčki, medena omakca, mesek gosk in račk, zelenjavca, ... dober vinček in večer je bil popoln. No ne čist popoln
ampak je to postal čez nekaj minut. Po poti do hotela sva se namreč ustavila še pri velikem platnu, kjer so predvajali tekmo med našimi in njihovimi. Ujela sva zadnjo minuto in še drugi gol naših. Prima filing, le tiho sva bila, da naju nebi opazili kakšni "pregreti domači navijači".
V nedeljo sva bila malo bolj zgodna ampak gneča na razstavi je bila že nepopisna. Romi je našala vseeno luštno mesto in naša razširjena ekipa Nemčija Ti La Shu, Slovenija in Hrvaška Petra in Suzana je imela res lušten party place. Kjer pa smo imeli non stop težave z obiskovalci, ki nekako ne razumejo "da je gneča, počesani psi, ki čakajo za v ring, obilica miz, stolov, boxov, ograjic ...
. Seveda pa je bil naš ring blizu dvorane kjer so bili štanti in šlo je kakšnih 100, 200, 300, ... eurčkov za naše kosmatince. Vsega skupaj pa je bilo le za eno normalno vrečko.
Po razstavi smo jo mahnili domov in na menji ups ...
kontrola VINJET. Midva nisva prišla po avtocesti na Slovaško in ko sva perečkala mejo sva vse naokrog gledala kje je kaj da se da kupit vinjeto .... in prisežem nikjer ni bilo nobenih obvestil - vsaj tako kot je pri nas in v Avstriji ne. Ker pa se nisva prej pozanimala sva mislila da pač vinjete še nimajo - pač kriv sem si sam. No kazen bi bila 365 eur, zglihali smo na 50 eur BREZ POTRDILA. Mislim, da bi bil v drugem življenju rad policaj na Slovaški meji. Recimo 20 dni na mesec po deset takih "prekrškov" za moj žep na dan in verjetno bi se hitro lahko upokojil, če mi pre nebi stopili na prste
No spotoma smo zavili še na kavico in super kekse (hvala mami od Petre). V Ljubljani smo bili okrog 23h in ne moreš verjet kaj je početa tamala, ko nas je videla ...
Evo takole na kratko, sedaj pa na slike ...