Hvala vsem za čestitke.
Ja, Kimi je dobil žensko družbo, tako ta tečno, ko non stop čeblja in mu ne da mira.
Je bil danes zelo srečen, ko je celo dopoldne prespal na postelji, pa čeprav je bilo tako vroče. Tabya je imela včeral cel dan intenzivne socializacije in mala se je odlično odrezala.
Spoznala je cel kup novih ljudi (vesna in barvica hvala za 1. učno uro
) in psov, repek je bil par sekund spuščen, potem ga je pa kot puščica iztrelila gor. Gledali smo zobke, prevračali na trebušček in delali prevale, skratka pusti čisto vse in s tako lahkoto vse dela, kot da je iz gume.
Agiliti tudi že pridno "trenira", Jasi, mislim, da bo ta prava. Že zdaj preskoči, če ji nastaviš roko ali pa ko ležiš na tleh! Komaj čakam na jesen, ko se začne agility, to bo zabavno!
Smo pa včeraj pokali od smeha, kake zvoke spušča. Ko zatuli, čisto na koncu zakruli ko prašiček.
Metha, jaz moje BP sploh nisem prepričevala, ampak je kar padlo iz neba
Je bil takoj za, samo zjutraj ob 5h ga ne smeš vprašat, ko ga mala zbudi in to tako, da se mu zaleti direkt v obraz!
Aja Marko, tebe pa mama zanima.
Ja, sem pozabila napisat. Torej mama je Aska (njen oče je Passiflora Dog Rose alias Billy, mama pa Silveridge Elk Wing). Ljiljana, mislim, da smo zdaj v sorodu!!!
In Gala čudovito zgleda v nature look!!
Titi Ajša lahko bi vsaj kaj namignila. Upam, da jo čimprej prideš pokazat!
Ups, evo, se ti bom oddolžila.
Lahko jo prideš kadarkoli pogledat!!
Še nekaj slikic od včeraj. Ajaa, da ne pozabim. Tabya bo poleg tega, da bo agilitašica, verjetno tudi nogometašica. Včeraj je driblala z žogo dvakrat večjo od nje in zelo dobro ji je šlo.
Pa nič se ni zmatrala
[attachment deleted by admin]