mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.12.2024 : 01:35:49

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 223 224 225 226 227 [228] 229 230 231 232 233 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 589297 krat)
0 članov in 24 gostov pregleduje to temo.
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #3405 : nedelja, 24.06.2007 : 23:18:20 »

Khyim, čestitke!!! Lepo, da ste se povečali. Mi moraš enkrat zaupati recept, kako prepričati BP  Wink.

Pa poročaj, kako je Kimi sprejel svojo mlajšo "sestrico".
Logiran
Jasi
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 698

« Odgovor #3406 : ponedeljek, 25.06.2007 : 09:28:32 »

Čestitke tudi z naše strani! Khym, a tamala pa bo agilitašica? Cheesy Cheesy lp
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #3407 : ponedeljek, 25.06.2007 : 09:41:16 »

Metha ... to s ene sprašuje, se samo pripelje  Wink
Saj veš da ob videnju knedla ne bo mogel reči NE  Grin
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #3408 : ponedeljek, 25.06.2007 : 14:43:50 »

Čestitne Khyimu k novi družinski članici in ker ima tudi Liljana "belčka" se nekako res poraja vprašanje o mednih barvah  Wink

OK ata Kanze - kdo pa je mami in od kje torj prihaja Taby?

Mi smo imeli včeraj piknik v našem malem atriju in kljub tem, da nismo kaj veliko pohajkovali okrog sta bili ob zverinici zvečer čist "morto". Ja vročina dela svoje. India bo morala dobit kmalu svoj "bazen" in potem bo spet tako kot lani na morju ....

[attachment deleted by admin]
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #3409 : ponedeljek, 25.06.2007 : 16:48:34 »

Hvala vsem za čestitke.

Ja, Kimi je dobil žensko družbo, tako ta tečno, ko non stop čeblja in mu ne da mira. Cheesy Cheesy  Je bil danes zelo srečen, ko je celo dopoldne prespal na postelji, pa čeprav je bilo tako vroče. Tabya je imela včeral cel dan intenzivne socializacije in mala se je odlično odrezala. Wink Spoznala je cel kup novih ljudi (vesna in barvica hvala za 1. učno uro  Grin) in psov, repek je bil par sekund spuščen, potem ga je pa kot puščica iztrelila gor. Gledali smo zobke, prevračali na trebušček in delali prevale, skratka pusti čisto vse in s tako lahkoto vse dela, kot da je iz gume. Wink  Agiliti tudi že pridno "trenira", Jasi, mislim, da bo ta prava. Že zdaj preskoči, če ji nastaviš roko ali pa ko ležiš na tleh! Komaj čakam na jesen, ko se začne agility, to bo zabavno! Wink Smo pa včeraj pokali od smeha, kake zvoke spušča. Ko zatuli, čisto na koncu zakruli ko prašiček. Grin Grin Grin

Metha, jaz moje BP sploh nisem prepričevala, ampak je kar padlo iz neba Grin  Je bil takoj za, samo zjutraj ob 5h ga ne smeš vprašat, ko ga mala zbudi in to tako, da se mu zaleti direkt v obraz! Grin Grin Grin Grin

Aja Marko, tebe pa mama zanima. Wink Ja, sem pozabila napisat. Torej mama je Aska (njen oče je Passiflora Dog Rose alias Billy, mama pa Silveridge Elk Wing). Ljiljana, mislim, da smo zdaj v sorodu!!! Wink In Gala čudovito zgleda v nature look!! Wink

Citat
Titi Ajša lahko bi vsaj kaj namignila. Upam, da jo čimprej prideš pokazat!

Ups, evo, se ti bom oddolžila. Tongue Lahko jo prideš kadarkoli pogledat!! Wink

Še nekaj slikic od včeraj. Ajaa, da ne pozabim. Tabya bo poleg tega, da bo agilitašica, verjetno tudi nogometašica. Včeraj je driblala z žogo dvakrat večjo od nje in zelo dobro ji je šlo. Grin Grin  Pa nič se ni zmatrala Tongue

[attachment deleted by admin]
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #3410 : ponedeljek, 25.06.2007 : 17:25:27 »

Khyim, super fotkice.......mala je stvarno prava nogometasica Smiley

A vidim da i India uziva...........mi cemo vjerojatno nasima iduci tjedan staviti njihov bazencic, pa neka se i oni malo hlade.....

Lobsang, kaj se Caspera tice......voljela bih da krene maminim stopama, ali vidjet cemo.....prva pokazivnja krecu na jesen  Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #3411 : ponedeljek, 25.06.2007 : 20:49:09 »

A vidim da i India uziva...........mi cemo vjerojatno nasima iduci tjedan staviti njihov bazencic, pa neka se i oni malo hlade.....

Ta slika je od lani in sedaj se pripravljam na nov malo večji bazen - sam doma še nismo vsi za ... naš atrij je bol majhna zadeva. Bo pa zato za kopanje več možnosti na morju.

lp

m
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #3412 : ponedeljek, 25.06.2007 : 21:16:44 »

Aja Marko, tebe pa mama zanima. Wink Ja, sem pozabila napisat. Torej mama je Aska (njen oče je Passiflora Dog Rose alias Billy, mama pa Silveridge Elk Wing). Ljiljana, mislim, da smo zdaj v sorodu!!! Wink In Gala čudovito zgleda v nature look!! Wink

Khym, tukajle pa meni nekaj ni čisto jasno. Ali ni Askina mama Chiba in očka Dugi?
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3413 : ponedeljek, 25.06.2007 : 21:25:28 »

Drugače pa nič bati, ste z Ljiljano vseeno v sorodu, pa z nami tudi Wink Wink
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #3414 : ponedeljek, 25.06.2007 : 21:36:53 »

Pa z nami stetudi v sorodu.  Cheesy Cheesy Cheesy

Ful je lepa tale mala Tabya.
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #3415 : ponedeljek, 25.06.2007 : 21:42:41 »

O TagTu, meni se je tud zdelo, da ja Chiba mama in sem zato postala tako sentimentalna, da omenila agility... Chiba je namrec znala zganjat ovce na kup, pol mi pa ni bilo čist nič več jasno, Huh Huh je pa res, da je zunaj že tema. Za tiste, ki ne veste, Chiba je Cinina sestra, super psica, ki pa je v življenju že precej dala skozi, od tega da je bila pri moji mami, pa jo je zaradi "napadalnosti" dala v drug dom, kjer je imela leglo in so jo dali naprej, ker so se "ločevali", zdaj pa je končno OK v Tomačevem pri deklici, ki je imela prej STja.  Lp vsem,
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #3416 : ponedeljek, 25.06.2007 : 22:09:22 »

Citat
Khym, tukajle pa meni nekaj ni čisto jasno. Ali ni Askina mama Chiba in očka Dugi?

Ja, je, pardon, sem zamočila... zdaj me je pa kar malo sram...sram     

Zdaj, ko sem bolj temeljito pregledala rodovnik, vidim, da sta tudi s Kimijem v sorodu. Kimijev oče in Tabijina mama imata istega očeta.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3417 : ponedeljek, 25.06.2007 : 22:42:43 »

Hehe, Khym, novopečeni mami se pa malo površnosti že odpusti Wink Wink Grin Grin

Uživajte vsi skupaj z malčico in počohaj jo še v mojem imenu.

Jasi, če imaš kaj stikov s Chibo, jo pa polupčkaj namesto mene Kiss
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #3418 : ponedeljek, 25.06.2007 : 22:59:54 »

Cheesy Cheesy Cheesy medtem, ko mi vzgajamo in se zabavamo z našo mularijo vi pišete in pišete  Wink Wink Wink

Čestitke vsem za uspehe v šoli in na agilitiju .... pa Ajši za dojenčka  Wink in Ljiljani za njenga fanta  Wink !

Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #3419 : torek, 26.06.2007 : 10:20:02 »

Lobsang, kaj se Caspera tice......voljela bih da krene maminim stopama, ali vidjet cemo.....prva pokazivnja krecu na jesen Wink

Ljiljana seveda bo šel po maminih stopinjah - nedvomno  Wink
Se že veselimo ponovnih srečanj, tokrat v novi zasedbi  Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 223 224 225 226 227 [228] 229 230 231 232 233 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.