mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 02.12.2024 : 22:01:30

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 215 216 217 218 219 [220] 221 222 223 224 225 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 588979 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #3285 : sreda, 13.06.2007 : 09:56:41 »

Bravo A-Tsa-Rja!!! Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Za maturo in agi, še naprej držim fige. Pridi z Milanom na kakšno tekmo, vedno toži, da ima kup tečajnikov in bolj malo tekmovalcev. Komaj že čakam Roll Eyes

Mama bo pa navijala Wink Grin
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #3286 : sreda, 13.06.2007 : 10:01:02 »

Se boma potrudila, da bo to čim prej. Cheesy
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #3287 : sreda, 13.06.2007 : 12:37:00 »

Osobno smatram da Paul Stanton nije gledao samo dlaku... e, sada kako je odsudio u to necu ulaziti, ali dlaka nije bila na prvom mjestu.

Nazalost, velik broj sudaca (tu ne mislim na specijaliste za pasminu) gleda samo dlaku i to je totalno krivo jer tibetski terijer nije samo dlaka - tu su i druge stvari koje cine znacaj tibetskog terijera.

Moram priznati da je i meni do prije koju godinu dlaka bila na prvom mjestu, no danas je situacija sasvim drugacija - postoje mnoge druge stvari kod tibetskog terijera koje su mi daleko bitnije od dlake!

Bilo bi sjajno, ali to je gotovo nemoguce, kada bi suci na psima gledali i druge stvari osim dobre dlake!
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3288 : sreda, 13.06.2007 : 14:46:38 »

Bilo bi sjajno, ali to je gotovo nemoguce, kada bi suci na psima gledali i druge stvari osim dobre dlake!

Saj to nekateri tudi počnejo, ampak žal, redki Roll Eyes

Ljiljana, spoznala sem polbratca moje Cini (A La La)....krasen fantič Wink Smiley
Logiran
Ljiljana Li
rad pišem
Sporočil: 396

« Odgovor #3289 : sreda, 13.06.2007 : 15:12:40 »

Je Tag Tu sada smo familija  Wink

Drago mi je da ti se Thai svida (tj. La La) - mali je uistinu specijalan!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #3290 : sreda, 13.06.2007 : 16:27:58 »

A-Tsa -Rja .... ja Lhun in Nuhl spadata skupaj  Grin  Sem pa želela, da to sam razkrije  Wink Tudi jaz držim pesti za maturo in seveda upam, da bomo slišali za nastop na kakšni tekmi  Smiley
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3291 : sreda, 13.06.2007 : 16:41:01 »

Potem sem bila pa malo prehitra Roll Eyes. Že od prvega sporočila dalje se mi zdelo.
Logiran
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #3292 : sreda, 13.06.2007 : 18:14:32 »

Cry Nič ne more ostati dolgo prikrito.  Wink Nanda me je razkrila skoraj takoj  Cheesy, hkrati pa se odreka ostre in konstruktivne debate. Pa poglejmo če bo tudi brez tega zanimivo. Mojega Lunčka sem danes peljal na lep sprehod, kjer sva naredila en simpatičen kupček. Na žalost se velikokrat del takega kupčka prilepi tudi na bogato obraščen podrepni del. Sem že študiral standard pa nisem nič našel o zahtevani količini dlake pod repnim korenom  Undecided. Takoj po povratku domov sva imela na programu tuširanje že prej omenjenega predela, sedaj pa lenariva in razmišljava kakšne piškotke bi spekla. Sva se že zmenila. Oba sva bolj za čevapčiče. Sedaj pa hitim in vam javim takoj ko bo kaj novega in zanimivega. LP PS: No še kakšnih deset takih napišem pa me ne bo nihče več bral.   Grin Wink Undecided Je bilo pa že tisto prej bolj zanimivo.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3293 : sreda, 13.06.2007 : 19:00:08 »

Ja, okraski pod repom so res neprijetna reč Huh Kaj pa če bi poskusila hrano prilagoditi tako, da ne bi bilo kupčkov ampak čedne majhne klobasice? S tem ponavadi ni problema Wink Smiley

Mmmm, čevapčiči......ni kaj, dober okus imata Grin Grin Grin
Logiran
nuhl
rad pišem
Sporočil: 318

« Odgovor #3294 : sreda, 13.06.2007 : 19:11:49 »

Roll Eyes No ja saj so bile klobasice. Ampak če klobasice niso 100% briketno suhe ...  Cry
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #3295 : sreda, 13.06.2007 : 19:31:23 »

Evo, to mi je všeč v naši temi, vsak napiše svoje mnenje, podebatiramo in zaključimo. Hvalabogu, da ne gulimo tja v nedogled, bi bilo res nesmiselno. Pač ima vsak svoj pogled na te zadeve, kar je tudi prav, prav je pa tudi, da se pogovarjamo na nivoju.  Wink

Nuhl, jaz sem te tudi pogruntala, pa nisem hotela nič napisat. Heheh Wink

Citat
No še kakšnih deset takih napišem pa me ne bo nihče več bral.

Hehe, to pa ni res! Mi vse preberemo in vsak svoj piskrček pristavi! Mi nimamo ravno tega problema, včasih se pa tudi zgodi. Itak gre vedno v bano in vedno ta zadnjo umijemo! Ali je kaj, ali pa ne! Wink  Ker če se pol po postelji premetava in crklja, že mora biti čisto  Grin Grin Grin

A-Tsa-Rja, fuuul luštkan je Brik! Še več takih fotk prosim! Wink

Nanda, ne nas zapustit, bi te zelooo zelooo pogrešali Cry Cry!!!  Brez tebe pač ta forum ni to, kar je!! Wink Wink Wink

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3296 : sreda, 13.06.2007 : 21:20:42 »

Še več takih fotk prosim! Wink

No tole vam mnda nisem pokazala, s katero sliko je Brik voščil lep materinski dan.

[attachment deleted by admin]
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3297 : sreda, 13.06.2007 : 21:26:27 »

Lupček zlati Kiss
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #3298 : sreda, 13.06.2007 : 21:53:13 »

Evo mene  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Khyim.....Nikamor nisem šla samo v službico in popoldne s kužončki in odlično družbo  Wink Cheesy Cheesy Cheesy  pa spet sem se nekaj novega nučila  Smiley

Nuhl.... TagTu ti je prav povedala, glede briketkov in trše kakice pa manj umazane ritke .... kakšen čevapčič manj Lhunu in raje meni enga več  Wink .....Namreč, če je premokra hrana npr. konzerve in človeške dobrote potem je tudi ritka umazana   Wink vem pa, da je težko, saj je Nandin sin in vem kako  zna ona lepo vprašat  Grin Boris je ravnokar učil naše najmlajše kako dober je vanilijev puding  Grin Grin Grin Grin Kimi to že ve pa Lhun tudi  Cheesy Cheesy Cheesy
Bom še sodelovala v konstruktivnih debatah, nič bat  Wink in prosim piši in sprašuj  Wink Smiley

A-Tsa-Rja.... žlaht je žlahta   Wink Brik pa je cukrček  Kiss

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3299 : sreda, 13.06.2007 : 22:09:12 »

Nuhl.... TagTu ti je prav povedala, glede briketkov in trše kakice pa manj umazane ritke .... kakšen čevapčič manj Lhunu in raje meni enga več  Wink .....Namreč, če je premokra hrana npr. konzerve in človeške dobrote potem je tudi ritka umazana   

Ja res res tole. Čeprav naš Brik je razvajen dec in dobi vedno malo konzerve speštane v pašteto pa včasih malo vode da rata omakica potem pa brikete notri in zmešano. Tako mu pa zelo diši.

A-Tsa-Rja.... žlaht je žlahta   Wink Brik pa je cukrček  Kiss

To pa drži.

Nanda ne vem če sem ti že povedala. Ko smo se mi odločevali katerega kužka bi, je mami bila na netu in iskala in našla tvojo internetno stran. Potem je šla brat o karakterju in Nanda je ji je vtisnila v spomin, sploh na tisti sliki ko je bila v luži in ko je letala po travniku. In takrat se je zaljubila v to pasmo. Nanda ji je tako prirasal k srcu, da je rekla da hoče takega kužija. Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 215 216 217 218 219 [220] 221 222 223 224 225 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.