mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 08:38:27

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 200 201 202 203 204 [205] 206 207 208 209 210 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586439 krat)
0 članov in 35 gostov pregleduje to temo.
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #3060 : nedelja, 20.05.2007 : 22:54:43 »

Ker se javljam le vsake kvatre enkrat najprej čestitke vsem za vse razstavne uspehe, še posebej tetki Naji.

Glede klopov je pa sem slišala tudi takole: večja verjetnost je, da se bo klop prijel psa kot človeka, če bo imel možnost izbire, saj smo ljudje dosti bolj neokusni zaradi vseh "strupov" ki jih spravimo vase tako ali drugače. Tako, da naj bo evina sestra še vesela, ker bo ravno pes tisti, ki bo pobral klope, ki so namenjeni njej. Iz lastnih izkupšenj pa povem, da v letu odkar imam svojo tibetanko sama še nisem imela klopa, pred tem pa kar nekaj vsako sezono. Na žalost je bila lansko spomlad Tisa prava vaba za to golazen, letos je pa rahlo bolje, saj sva povečali dozo advantixa.

In prosim vse tiste, ki trdijo, da tibetanci niso za šolanje pa še en izmed mnogih argumentov - tudi Tisa je včeraj opravila izpit za psa spremljevalca (B-BH) in ima tako diplomo, da se zna obnašat v urbanem okolju. Kako se zna obnašat na domačem dvorišču pa jo raje nebi hvalila, da je diploma kaj pripomogla k njeni disciplini. Tukaj pa prevlada tibetanski temperament.  Tako, da kar pogumno, s tibetanci je veselje delat, ker so tako polni življenja.
LP

Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #3061 : ponedeljek, 21.05.2007 : 00:43:32 »

... pa še ena lepa fotkica iz soboto - Samobor / Orešje - Hrvaška

[attachment deleted by admin]
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 534

« Odgovor #3062 : ponedeljek, 21.05.2007 : 07:15:34 »

Čestitke obema! Cheesy
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #3063 : ponedeljek, 21.05.2007 : 08:46:29 »

Bravo. vedno več izobražencev...
Pa čestitke za "Na zdravlje". Moja Hana je tako čakala, da bo videla Indio, no ji je za kratek čas uspelo, tako da se priporočam še za kakšno slikco. Lp vsem Cheesy
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #3064 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:41:30 »

Itudi Tisa je včeraj opravila izpit za psa spremljevalca (B-BH) in ima tako diplomo, da se zna obnašat v urbanem okolju.

Čestitke...

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3065 : ponedeljek, 21.05.2007 : 09:45:57 »

Jasi kako pa je bilo na tekmi?
Logiran
timba
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #3066 : ponedeljek, 21.05.2007 : 12:59:58 »

Čestitke!!!!!!!!!! Cheesy
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #3067 : ponedeljek, 21.05.2007 : 13:21:49 »

A-Tsa-Rja, nič ni bilo s tekmo. Sad Sem bila cel teden službeno v Milanu, in sta se moja dva "človeška" člana krdela odločila zbolet... tako da smo ostali doma. Naslednja tekma na katero štartamo je šele junija, Selca in potem Domžale, če bomo vsi v formi seveda Wink
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #3068 : ponedeljek, 21.05.2007 : 14:11:06 »

Bela Tisa, čestitke!
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #3069 : ponedeljek, 21.05.2007 : 21:27:08 »

In prosim vse tiste, ki trdijo, da tibetanci niso za šolanje pa še en izmed mnogih argumentov - tudi Tisa je včeraj opravila izpit za psa spremljevalca (B-BH) in ima tako diplomo, da se zna obnašat v urbanem okolju.

Bravo vnukinja Wink Kiss Kiss
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #3070 : ponedeljek, 21.05.2007 : 21:42:13 »

Bela Tisa tudi babica Tara in vse ostalo kardelo se pridružuje čestitkam  Kiss Kiss Kiss Kiss
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #3071 : ponedeljek, 21.05.2007 : 22:00:46 »

Ena zanimiva zgodbica

Na razstavi v Samoborju - Orešje nas je pod "tendo" obiskala družinica, ki se zanima sicer za Cotona ampak bi radi pogeldali še mal Shih tzu-je, Tibetanskega terierja, ... itd. Gospod je imel že prej pse, gospa pa se je nekaj časa ukvarjala z dolgodlakami mačkami. Sedaj so mlada družina z dvema otrokoma in želijo si kosmatega prijatelja. Imajo hišo, vrt, ... in res sem dobil občutek, da bo en kuža našel lep dom. Najprej jih je "osvestila" o Shih tzujih Darja, nato smo TTje predstavili mi in se na koncu poslovili ...

Vse lepo in prav - minila je razstava, sedeli smo ob jezeru v avtu in počivali ko zazvoni telefon. Po eni uri pogovora so izvedeli vse kar vem in sem jim v tem času lahko povedal v zvezi s TT-ju. Povedali pa so tudi, da so že klicali g. Peera, gospo Miro in da nikakor ne najdejo psičke, ki si jo želijo. Torej oni so se že odločili - iščemo psičko Tibetanskega Terierja. V Sloveniji menda ni legla ali pa so mladičke že zasedene, ... napotil sem jih na našo Paulo iz Finske in naj ji pišejo ter tako uspostavijo kontakt. Pri Pauli mladički bodo - kaj pa bo v leglu se še ne ve. Rekel sem jim da se slišimo v ponedeljek.

Mi opravimo v nedeljo razstavo v Novem Marofu, piknik v Zagrebu in hajd domou. Doma pa na e malu tole:

Besedilo: Z veseljem sporočamo, da smo ponosni lastniki male tt Tashi, ki smo jo po dogovoru včeraj danes šli iskat v Graz h ga. Schrank. Hvala lepa za prijaznost in vse nasvete, zaradi katerih je bil moj mož (ki smo ga še pred ogledom razstave v Samoboru vztrajno prepričevali za psička) tako odločen, da bi ga šel iskat tudi bistveno dlje. Se pridemo predstavit na kakšno od razstav, samo malo moramo še zrasti.

Lep pozdravček od nas vseh

Torej našli so psičko v Grazu, morala je biti ljubezen na prvi pogled in že jo imajo doma. Če to ni lepa zgodba za vse, ki smo TT friki. Sedeja pa čakam, da se nam pridružijo na forumu in nam pošljejo kakšno sliko Tashi.

lp

Wink
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3072 : ponedeljek, 21.05.2007 : 22:19:59 »

Ja lepo to da je toliko zanimanja za tt-je. Cheesy
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #3073 : ponedeljek, 21.05.2007 : 22:25:19 »

Ja, Marko tudi jaz se jih spomnim. Še posebno njemu so bili všeč TT-ji.

Tisi in seveda tudi Tini čestitke za opravljen izpit!!! Ni kaj, ste pravi mali piflarji tam na vašem koncu  Grin!
Logiran
Jasi
midi

« Odgovor #3074 : torek, 22.05.2007 : 08:23:02 »

A-Tsa-Rja, daj se še malo pohvali Brika innjegove agility sposobnosti! Smiley
Kdaj vaju bomo videli na tekmi?
Obljubim, da bi se takem primeru vsekakor narisali Wink Wink
Logiran
Strani: 1 ... 200 201 202 203 204 [205] 206 207 208 209 210 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.