mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 00:47:07

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 177 178 179 180 181 [182] 183 184 185 186 187 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 585777 krat)
0 članov in 23 gostov pregleduje to temo.
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 534

« Odgovor #2715 : ponedeljek, 12.03.2007 : 18:38:39 »

Ja in bilo je noro dobro! Cheesy Tako je bilo veliko, stojnic toliko, da če ne kupiš česa takoj je potem več ne najdeš Grin Vsaka pasma je imela svoj prostor kjer si se lahko pogovarjal z vzreditelji. Všeč mi je bilo, da je imel vsak pes svoj prostor in je bila določena pasma na točno določenem prostoru. Všeč mi je bilo, ker si lahko gledal tudi poslušnost in plese s psom in še veliko drugega. Same pozitivne stvari bi lahko povedala.

A si ti bila tudi?
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #2716 : ponedeljek, 12.03.2007 : 18:48:43 »

Bila sem pred par leti in bilo je super. Sicer sem bila samo tisti dan, ko so ocenjevali šicuje, tako da sem večino časa preždela ob ringu s šicuji, pa na štantih seveda, pa BIS tistega dneva sem si seveda tudi ogledala.

Super stvar!

Bom še šla...
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2717 : ponedeljek, 12.03.2007 : 18:50:44 »

Uou Anja, to pa je bila verjetno super dogodivščina!!! Se moramo kaj dobit, da malo več poveš!! Jaz bi tudi enkrat šla na tako razstavo, samo firbcat, če ne drugega!! Pa zapravljat!!  Grin Grin

Koliko pa je bilo kaj TT-jev, če slučajno veš? Wink
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2718 : ponedeljek, 12.03.2007 : 19:00:27 »

Končno en TT na prvem mestu. Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2719 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:05:58 »

yessssssssssssssssss  Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2720 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:33:38 »

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2721 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:39:01 »

Pa še res je  Wink kajne Geri ?!  Smiley Smiley Smiley Ampak tvoj Kimi bi jo pa lahko  Wink Cheesy

Kimi je na dobri poti, ampak ne vem če jo dohiti Cheesy Cheesy. Kateri kuža pa si še pusti čistit zobe "na živo" brez pomijevala? Wink. No itak sem zaljubljena v mojo malo in bo vedno najbolj pridna, je pa bila Tara ista ko si jo ostrigla :O! Je mama pritekla enkrat panična domou, da kaj dela Maša s tabo Grin!

Čisto sem pozabila povedati, da je mala Sami čisto praa damica že!! Upam, da se bomo večkrat srečali na sprehodu!
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #2722 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:51:09 »

Uou Anja, to pa je bila verjetno super dogodivščina!!! Se moramo kaj dobit, da malo več poveš!! Jaz bi tudi enkrat šla na tako razstavo, samo firbcat, če ne drugega!! Pa zapravljat!!  Grin Grin

Koliko pa je bilo kaj TT-jev, če slučajno veš? Wink

Ja zapraviš pa res lahko tam ogromno Grin Jaz sem tudi samo firbcala. Ne vem pa koliko je bilo tt-jev. Mogoče je napisano kje na njihovi strani.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2723 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:56:33 »

Geri... ko se bodo najini urniki uskladili pa se morda res kaj vidimo  Wink Smiley , saj veš živimo tako daleeeččč narazen .... celih 50 metrov   Grin Grin Grin Grin Grin.... Sami bi vaša družba večkrat na teden sigurno koristila  Wink Grin 
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #2724 : torek, 13.03.2007 : 09:59:33 »

pa saj je vedno tako, bližje si si ( po kilometrini mislim  Grin ), manj se vidiš. ali pa, če imaš šolo pred nosom, boš vedno zamudil.  Grin
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2725 : torek, 13.03.2007 : 21:01:37 »

Mene pa zanima, če je še kateri od kužkov, ki so bili na testiranju (BAER) dobil vnetje ušes...
Bango ga je dobil, ker so bile elektrode (al kaj so bili tisti zamaški za v uho vtaknit) očitno nerazkužene Sad
Zdaj ima antibiotik, ki mu ga moram 2x/dan  nakapljati v vsako uho. Sem pozabila vprašat veterinarja, koliko časa se packa tako vnetje notri v ušesu, da potem tako grozno izgleda.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2726 : torek, 13.03.2007 : 21:23:13 »

Vnetje ušes - kaplice boš dajala cca 14 - 21dni - mi smo na koncu  Wink in India je vsa mastna okrog ušes  Wink Nismo pa bili na testu - torej smo vnetje dobili nekje drugje ...  Angry
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2727 : torek, 13.03.2007 : 21:50:15 »

Barvica.... Žal mi je da je Bango pokasiral vnetje ušes  Huh. Pa si prepričana, da je to od testiranja  Undecided ? Nisem še lišala za tako povezavo oz. problem.... Naša Sami je ok .
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2728 : torek, 13.03.2007 : 22:51:00 »

Bangu nihče ne šari po ušesih. Za čiščenje oči in ušes sem "zadolžena" jaz Wink
Lani septembra so mu prvič, odkar ga imam, pulili dlako iz ušes. NI se mu vnelo, je bila pa reakcija taka, da sem rekla, da se mu nihče več ne bo dotaknil uhljev. Razen mene Cheesy.

Do zdaj je bilo vse ok, in ta veterinarka je bila edina, ki se je (poleg mene) še dotaknila ušes. Jaz Bangu ne pulim dlake, niti ne strižem. Ko ga češem, mu nežno poberem ven kolikor gre. Itak pa nima toliko kosmatih ušes, da bi mu morala pulit.
S psičko ni bilo nikoli težav z ušesi.... in tako, kakor čistim njena, čistim tudi Bangova...
Če bi se pokazalo, da je treba Bangova  negovat drugače, bi to delala. Vendar, je bilo do zdaj vse ok, notranjost uhljev je bila lepo rožnata, ni smrdela....
Sem pa tja, sem našla ušesno maslo in to je bilo vse.

Sicer so pa na veterinarski postaji sami vprašali, če je veterinarka razkužila tiste čepke... Pa sem rekla, da nimam pojma  Huh, ker se res ne spomnim.
Nanda, kako je bilo pri tebi? Jaz se spomnim samo tega, da je pes ležal na uni mizi, čisto v komi. In ko mu je populila vso dlako iz uhljev, je dala noter elektrode in to je bilo to.

Druge možnosti - razen te, da je bila bakterija tam gor - enostavno ni... vsaj jaz je ne vidim....
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2729 : sreda, 14.03.2007 : 07:35:37 »

Barvica...... res je da so čepki šli samo iz enih ušes v druga ušesa  Sad razkuževanja ni bilo.....
Nisem pa nikdar slišala ali bila opozorjena, da je nevarnost pri tem pregledu za okužbo ušes...... Je pa verjetno res (govorim čisto kot laik  Tongue ), da če je imel kateri kuža vneta ušeska in bil pregledan pred Bangotom, da je Bango nato lahko kaj "pokasiral".

Vem le to, da se ušeska lahko vnamejo tudi brez puljenja dlak in pregledov .... Hm Undecided Undecided Undecided Undecided

Upam, da bo Bango kmalu zdrav  Kiss Kiss Kiss Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 177 178 179 180 181 [182] 183 184 185 186 187 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.