mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 19:42:30

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 585450 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2520 : sreda, 21.02.2007 : 23:47:38 »

Marko, a veš da imaš prav... jaz vozim psa na sprehod v gozd Smiley. In ju največkrat spustim s fleksija. Danes pa sem imela ta belega pripetega (pa ne samo zato, ker požre vse zajčje in ostale bobke), ampak tudi zato, ker je malo rosilo in v mokro dlako se prime vse in vejice se po možnosti še zafecljajo noter Sad, pa polno mokrega listja je ... In kolikor poznam Banga bi hotel noreti, parkrat bi Oši povaljal, da bi bila oba polna drobnih gozdnih "smeti"...
Ma, saj sploh nisem razmišljala... enostavno sem odpela samo psičko, ki ne nori več toliko  Roll Eyes.

hehe.. Petra, ma a veš, da res sestavljam nadaljevanje tistega kar imam originalno na papirju... Nekaj imam tudi od Oši, ampak pri Bangu so spletne strani vzrediteljev babic in prapra-nevem koga lepše urejene Smiley
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2521 : sreda, 21.02.2007 : 23:50:51 »

Petra, še nekaj... greš potem z mano v Celje?

no ja, ne treniramo ravno dosti... sem pa šla prejle v kopalnico s krtačo v roki, pa je verjetno mislil, da je kakšen posladek in je tko lepo poleg hodil, da se je spotaknil čez šolsko torbo, ker je gledal samo mene Cheesy
torej, pozornost še znava .... Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2522 : četrtek, 22.02.2007 : 00:06:59 »

Marko ...še tole mi je ušlo s prejšnjega posta..... pri nas ste vedno dobrodošli, ker mi je bilo z vama vedno zelo lepo klepetati Smiley
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #2523 : četrtek, 22.02.2007 : 09:47:30 »

Cheesy Ej, Nanda super ste!!! Jaz imam za zrihtat samo sebe, Najo in majhno stanovanje -pa se mi zdi, da mi komaj uspeva. Naji pa tudi sama ne odrekam nobenega norenja (pa mi še zdaleč ni vseeno, kakšno dlako ima), a kaj morem, jo je pač užitek gledati, kako rada nori po gozdu, travnikih (zadnje čase vedno, ko dobi priložnost, steče na kakšno njivo in potem pa je veselje). Pa tudi na dlaki se ji pozna, Nina vedno pravi da dlako na tačkah sproti ponucava. Glede pranja tačk pa nam letošnja zima res ni naklonjena, saj je povsod mokro in blatno.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #2524 : četrtek, 22.02.2007 : 10:53:53 »

TagTu, a ti tudi Cheesy Cheesy Grin Grin ?!

Itak!
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #2525 : četrtek, 22.02.2007 : 13:23:12 »

Nanda, res, kapo dol. Jaz sploh nimam tibija, pa se mi zdi, da ima dan dosti premalo ur.  Cheesy Delo, pa stanovanje pospravit, sprehod, pa ne boste verjeli, tudi v dlako kavalirja se vsega hudiča not nabere  Grin , potem še kaj skuhati,..... uf..... pa sploh nimam boljše polovice ali kakega pubertetnika, za to pa sploh ni časa.  Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2526 : četrtek, 22.02.2007 : 13:49:36 »

Mah, se mi zdi, da se kar vse da... Saj ne dobiš treh otrok in dva psa naenkrat (al pa kakšna druga kombinacija Smiley
Saj te življenje lepo počasi navaja in vedno bolj spreten postajaš pri kombiniranju in planiranju časa Wink

In potem vidiš, da ti vse skupaj še ni dovolj (kljub temu, da vsi otroci hodijo še v glasbeno šolo, pa k verouku, pa karateju, pa...), si poleg pasjih razstav omisliš še agiliti in jasno Švrkovo šolo... hehe... ja, da ne govorim o zelenjavnem vrtu, ki ga predelaš v zelenico z okrasnim rožnim grmom, da imajo psi kje noret Grin Grin Grin
Ma, Nanda anede, da ti tudi uživaš 100/h?
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #2527 : četrtek, 22.02.2007 : 14:00:16 »

Ja, barviica saj pri vas je pa tudi pestro, ni kej super ste-verjamem pa, da vama ni žal niti za trenutek!!!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2528 : četrtek, 22.02.2007 : 14:31:15 »

Metha in Varja ....., ko začnejo kapljati otroci in kužeti in vse ostalo v življenje imaš dovolj časa, da se privadiš in nekako najdeš čas za vse   Wink Smiley  samo želeti si je treba in v tem uživati  Cheesy Smiley in predvsem prideš do točke, ko se ne gleda na to kot na "delo"  Wink pač pa je to način življenja

Barvica ... veš, da ....če nebi uživala nebi tega počela  Grin to je moje življenje in imam ga rada  Wink .... ne menjam  Wink Wink Wink Wink Grin Grin Grin Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2529 : četrtek, 22.02.2007 : 16:36:36 »

Smiley
zunaj je sonce... večina familije je doma in gremo ven (v gozd, jasno Wink )...
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #2530 : četrtek, 22.02.2007 : 19:46:35 »

Citat: Barvica ... veš, da ....če nebi uživala nebi tega počela Grin to je moje življenje in imam ga rada Wink .... ne menjam Wink Wink Wink Wink Grin Grin Grin Grin
[quote

Kapo dol!!!!!!!!! Ne poznam dosti ljudi, ki si upajo to reči in tako tudi mislijo in čutijo!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2531 : četrtek, 22.02.2007 : 20:35:09 »

TagTu  Wink Cheesy

Ostali pa - Sami odpoveduje Celje, ker ritka preveč diši in glava ne dela najbolje  Grin , pa nočemo kakšnemu fajn TT fantu pokvarit dneva  Wink  Uživajte še zame  Smiley
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2532 : četrtek, 22.02.2007 : 21:19:39 »

Kapo dol - tud od mene ... Za Celje pa smo tud mi še nesigurni India se še vedno ...  Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2533 : četrtek, 22.02.2007 : 21:26:04 »

hja, kdo pa potem sploh še gre v Celje???
kakšen osip kužkov Sad .. in ker oni niso nič krivi, ste ziher lastniki... ja, ja Cheesy Wink   Cheesy
A bosta potem samo Timba in Bango?
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2534 : četrtek, 22.02.2007 : 21:28:55 »

Glede TT-jev na posnetku (ja, malo zaostajam Cheesy).

Se moram kar strinjati z vecino predhodnikov, mi preprosto niso vsec. Zdijo se mi predolgi (tako trup kot dlaka), celi polikani, glede velikosti tezko recem (me niti ne moti, ce so malo visji, samo da so tudi kompaktni, ne pa kake trlice).
Skratka, vecina mi ni bila vsec. Ce bi ze morala izbrat, bi verjetno izbrala kakega najbolj kvadratastega crnobelega polikcana ali pa tisto svetlo flufasto bitjece.

Zame je TT v prvi vrsti pes, ki dirja cez drn in strn in se ob tem ne spotika ob lastno dlako. Mora bit tak "outdoorsy" cucek, ne pa polikano scene za na kavc. Tista ravna dlaka me pa spominja na vilince. Cheesy Fuj.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Strani: 1 ... 164 165 166 167 168 [169] 170 171 172 173 174 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.