mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 07:46:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584952 krat)
0 članov in 15 gostov pregleduje to temo.
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2190 : sobota, 06.01.2007 : 10:51:27 »

Vse najboljše Nandi.

Cheesy
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2191 : sobota, 06.01.2007 : 11:04:44 »

Nanda pravkar zeha na kupu blazin in se vam zahvaljuje za čestitke  Kiss
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2192 : sobota, 06.01.2007 : 11:13:54 »

mi imamo pa žurko... mularija leži na kavču in gleda risanke, psa se pa igrata med njimi in norita in skačeta Cheesy
Očitno si niso nič v napoto Smiley. Mami pa spet za računalnikom Wink
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2193 : sobota, 06.01.2007 : 11:33:00 »

O Nandica, vse najboljše!!! Pa tisoč lupkov od Kimijeve bande!! Cheesy Cheesy

Nanda, s temi fotkami pa si mi ful lušta naredila. To se lahko zgodi samo, če imaš več psov!!! Cheesy Cheesy In barvica, pri vas tudi berem, da se imate noro dobro zdaj, ko sta dva psa pri hiši!!! Cheesy Cheesy Ja, bo treba nekaj v tej smeri ukreniti!  Grin Grin
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #2194 : sobota, 06.01.2007 : 11:34:19 »

Citat
(beri : Tibetanski psi v Tibetu so tudi smetarji, ki čistijo okolico)

Aha, zdaj mi je bolj jasno, zakaj tudi Kimi pobere vse kar je na tleh, pa zakaj tako rad šnofa okoli smetnjakov! Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2195 : sobota, 06.01.2007 : 11:48:43 »

Nam, ki smo ze starejsi, se pa take zadeve vecinoma gnusijo in se jih ne pritaknemo. Roll Eyes
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2196 : sobota, 06.01.2007 : 12:06:31 »

Nanook .....Hm, tudi mi imamo kakšnega starejšega pa ta če nič drugega pokaže mlajšemu kje se nahaja "briketek ali tortica"  Tongue Tongue Tongue

Khyim Nanda se zahvaljuje  Kiss in vas vabi na žurko "tja gor" kjer se vse sme  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Tam je samo eno "semskyibučkovo" pravilo "ljudje tiho in uživajte, ko gledate kako mi TT letimo, če imate pa slabo srce vam ogled teh dirk in preskokov ovir odsvetujemo"  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Wink Wink Wink Wink
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #2197 : sobota, 06.01.2007 : 12:13:52 »

Nanda, hvala za povabilo!!! Z VESELJEM pridemo!!! Cheesy Cheesy Cheesy Čeprav se zna zgodit, da se bo Kimi bolj po "človeško" obnašal in z varne razdalje opazoval dirke. Cheesy Cheesy Cheesy

Zdaj sem šele videla, da sem napisala tisoč lupkov...Itak pa, Nanda, saj si vedela, da mislim lupčkov!!! Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2198 : sobota, 06.01.2007 : 12:26:10 »

Khyim ......Ko bo 5 minut tam gor bo tudi on leteči  Wink Wink Wink Sicer pa so naše postale nekam zelo vljudne do gostov (kosmatih) in dogaja se nam da po 2 minutah lahko tuji psi hodijo po stanovanju, pijejo vodo iz njihove sklede in tekajo po ograjeni travici ..... Ne vem kaj se dogaja ampak  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy tako je  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2199 : sobota, 06.01.2007 : 12:33:37 »

Nanda vse najboljše tudi od sosed in soseda Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2200 : sobota, 06.01.2007 : 12:41:15 »

Khyimi, definitivno je že čas za še enega TT-ja... Čeprav sem jaz  (čisto po pravici) iskala eno živo igračko za našo ta starejšo psičko, ker je bila tako nora za pse Cheesy... Pa v začetku se mal loviš in prepletaš fleksija po rokah, potem se pa tudi psa navadita in Bango hodi po Ošijini desni strani...
Psička se je malo umirila (ampak, res čisto malo Wink ), Bango pa postaja vedno bolj otročji, pa kar neki v naročje leze Grin. Saj itak samo za 5 sekund, ampak je prav hecno - tisto veliko kosmato bitje, ki se ti poskuša nekako ugnezdit v naročje. Sem še vedno bolj navajena na psičko, ki ima bolj drobne kosti in manj kot 6 kg Smiley Ona je tako pridna (pa sploh nisem vedela, da je.. dokler nismo dobili mladiča), ko hoče v naročje, pride k tebi, se usede, milo gleda, naredi buf in nagne glavico, ko jo pogledaš. Če ravno jem, rečem ne... in se vdana v usodo uleže ali pa odkoraka.  Če pa rečem, "hop gor" ali pa pridi, potem pa skoči kot vzmet... vsa lahka je, po moje bi lahko kar poletela Wink.. ma, ne... sam res ima napol votle kosti Wink Cheesy

Bi jo morali videt v hribih, kako je spretna... se sprehodi čisto do roba, nobene vrtoglavice. Spodaj prepadi ali pa šodrasto pobočje, ona pa skače za metuljem (na Visokem Kaninu lani). Ali pa stoji na 5 centimetrskem kamenčku in se razgleduje po prepadnih stenah  Roll Eyes...

Bango je pa težji in mrbit zato bolj štorast. Pa itak je še mlad... ne, saj ni tko štorast, da bi kar padel. Samo tiste lahkotnosti nima, ne more skočit meter in pol v višino. Psičko kar odnese.... Jo pa pri dirkanju prehiti Cheesy.. Kako hecna sta, kadar se lovita... ko psička vidi, da jo dohiteva, na hitro zavije stran, da Banga kar odnese naprej. In ves čas mu tkole nagaja... al pa preskoči majhno smreko, da se Bango skoraj zaleti vanjo, al pa se mu skrije..
To je bilo ravno danes zjutraj Wink Cheesy Cheesy Cheesy Je skakal kot ena gazela visoko v zrak in naprej, da bi jo zagledal, ona je pa čepela v eni praproti... čisto črna in nevidna Grin Cheesy Cheesy Cheesy... Potem je pridirjal do mene "Kje je Oši?" in sem mu pokazala v kateri smeri naj išče... no, takrat se je pa že  sama prikazala Cheesy
In spet dirkanje in lovljenje... in očitno je bilo zanj precej zares, ker je renčal in lajal, ko je ni mogel ujet....   Shocked Roll Eyes  Roll Eyes
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2201 : sobota, 06.01.2007 : 12:58:14 »

Geri, super spletno stran imaš Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2202 : nedelja, 07.01.2007 : 09:48:49 »

Hej Geri  Smiley ja kje pa si ti ki te ni nič videti ?  Smiley Nandica se zahvaljuje za voščilo !!!  Kiss
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #2203 : nedelja, 07.01.2007 : 10:43:22 »

Nanda, vse najboljše tudi od Tise in Tine, ter seveda miljone poljubčkov.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2204 : nedelja, 07.01.2007 : 11:20:19 »

Ej, moja Nada je 30.12 praznovala 8 let in tole je bil njen žur..... Wink Cheesy Cheesy

več fotk na http://semskyibu.moj-album.com/

... tvoje slike so fantastične - pa vse najboljše za 8 rojstni dan.

m

ps

se vidimo v soboto in/ali v nedeljo v Lj?
Logiran
Strani: 1 ... 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.