Khyimi, definitivno je že čas za še enega TT-ja... Čeprav sem jaz (čisto po pravici) iskala eno živo igračko za našo ta starejšo psičko, ker je bila tako nora za pse
... Pa v začetku se mal loviš in prepletaš fleksija po rokah, potem se pa tudi psa navadita in Bango hodi po Ošijini desni strani...
Psička se je malo umirila (ampak, res čisto malo
), Bango pa postaja vedno bolj otročji, pa kar neki v naročje leze
. Saj itak samo za 5 sekund, ampak je prav hecno - tisto veliko kosmato bitje, ki se ti poskuša nekako ugnezdit v naročje. Sem še vedno bolj navajena na psičko, ki ima bolj drobne kosti in manj kot 6 kg
Ona je tako pridna (pa sploh nisem vedela, da je.. dokler nismo dobili mladiča), ko hoče v naročje, pride k tebi, se usede, milo gleda, naredi buf in nagne glavico, ko jo pogledaš. Če ravno jem, rečem ne... in se vdana v usodo uleže ali pa odkoraka. Če pa rečem, "hop gor" ali pa pridi, potem pa skoči kot vzmet... vsa lahka je, po moje bi lahko kar poletela
.. ma, ne... sam res ima napol votle kosti
Bi jo morali videt v hribih, kako je spretna... se sprehodi čisto do roba, nobene vrtoglavice. Spodaj prepadi ali pa šodrasto pobočje, ona pa skače za metuljem (na Visokem Kaninu lani). Ali pa stoji na 5 centimetrskem kamenčku in se razgleduje po prepadnih stenah
...
Bango je pa težji in mrbit zato bolj štorast. Pa itak je še mlad... ne, saj ni tko štorast, da bi kar padel. Samo tiste lahkotnosti nima, ne more skočit meter in pol v višino. Psičko kar odnese.... Jo pa pri dirkanju prehiti
.. Kako hecna sta, kadar se lovita... ko psička vidi, da jo dohiteva, na hitro zavije stran, da Banga kar odnese naprej. In ves čas mu tkole nagaja... al pa preskoči majhno smreko, da se Bango skoraj zaleti vanjo, al pa se mu skrije..
To je bilo ravno danes zjutraj
Je skakal kot ena gazela visoko v zrak in naprej, da bi jo zagledal, ona je pa čepela v eni praproti... čisto črna in nevidna
... Potem je pridirjal do mene "Kje je Oši?" in sem mu pokazala v kateri smeri naj išče... no, takrat se je pa že sama prikazala
In spet dirkanje in lovljenje... in očitno je bilo zanj precej zares, ker je renčal in lajal, ko je ni mogel ujet....