mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.12.2024 : 13:47:28

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 587635 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2100 : torek, 12.12.2006 : 23:08:04 »

Tista internetna stran pa je bila men se zdi madžarska Huh

M
Logiran
timba
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #2101 : torek, 12.12.2006 : 23:22:10 »

Aha, mogoče misliš sengge. Je češka ampak je zelo urejena in znana.
Vem, da so imeli za Maribor (TDE) napisane vse rezultate in fotke raztavljalcev.
Naslov je: http://http://www.sengge.info.
Probaj!

Anja
Logiran
timba
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #2102 : torek, 12.12.2006 : 23:24:37 »

Upss, http://www.sengge.info/
Nikakor mi ne gre.
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.435

« Odgovor #2103 : sreda, 13.12.2006 : 12:25:48 »

nekaj slikic... se opravičujem, malo so temne....  Sad

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2104 : sreda, 13.12.2006 : 18:45:28 »

Luštne slikce, hehe kako je Timba zazehala  Cheesy

Kimi pa je danes tako zunaj delal, da sem se mu iz srca nasmejala. Očitno mu tole mrzlo vreme prav odgovarja. Delal je kroge, se igral s sosedovo psičko, jo provuciral, vlekel za ušesa, skratka čisto se mu je mešalo  Cheesy Cheesy Ona pa se je delala pravo malo damo in ga ignorirala, ampak Kimi se ni pustil in je vztrajal. Prav posrečen je bil!! Cheesy Cheesy
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2105 : četrtek, 14.12.2006 : 21:39:13 »

Takole pa je tudi Brik dobil svoj album.

http://a-tsa-rja.moj-album.com

lp  Wink
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2106 : četrtek, 14.12.2006 : 21:46:45 »

ampak, tibetanci so pa res najlepši kužki, no... Super slikce A-Tsa-Rja Smiley
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #2107 : petek, 15.12.2006 : 15:33:22 »

Danes sem slučajno naletela na novo poskusno stran kluba za tibetanske pasme. Super, da so se končno odločili za prenovo. Se niti ne spomnim več kako sem prišla do njih, vendar važno je, da bomo dobili nove strani in nove informacije. Čestitke vsem "vpletenim".

barvica se strinjam s teboj - tt so res najlepši in najboljši kužki.
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2108 : sobota, 16.12.2006 : 13:33:08 »

Super slikce iz Celja, vas zal nisem videla, sem sla ze prej z razstave. Grozna guzva, do ringa se skorajda ni dalo (vedno je najvecja guzva pri ringih, ki me zanimajo). Sad Pa v Ljubljani (kot da bo kaj boljse).

Kar se dlake tice-Tariju se kar hitro zvozlja, nasploh je bil cel puhast do enega cetrtega leta, potem pa se je pocasi zacela spreminjat. Zdaj ima se vedno malo puheka, ampak je veliko lazje cesat. Vozeljcke pa ob dost dolgi dlaki kar hitro nabira.

V torek je bil cel scesan, v cetrtek je bil pri veterinarju (so ga obdelali podolgem-in-pocez) in danes je spet vozlickast. Roll Eyes A so tudi vasi taki histeriki pri dohtarjih? Tarija moramo drzat trije, da sploh lahko kri vzamejo, na UZ smo ga spet trije drzali, edino na slikanju je bil pa samo eden (se zdaj ne vem, kako mu je uspelo). Roll Eyes
Tarija je bilo tako strah, da so ga morali kar dvakrat spiknit, taprvic ni namrec nic priteklo. Smiley Mogoce ma pa po meni to, ker se tudi bojim injekcij. Cheesy

BELA Tisa, moja mama se cisto strinja-ga ni cez TT-ja. Sicer so ji vsec tudi shih tzuji, lazice in papilloncki, ampak cez sobastega TTja ga pa ni (sobast=tak kot Tari, mu spodnja celjust naprej strli Smiley ).

Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2109 : nedelja, 17.12.2006 : 10:51:00 »

Uf, Kimi se tudi boji veterinarjev. Ko vidi, kam greva, se spusti dol kot ferrari, rep med noge in vse štiri tace grejo vsaka v svojo smer - ful hecno zgleda. Ko pa prideva noter, pa se začne tresti kot šiba na vodi. Roll Eyes Lahko je notri ducat psov, muc,...pa ne bo nič. Zadnjič smo ga tudi trije držali, je celo nagobčnik dobil, ker je malo renčal, ta moj lump. Roll Eyes Tongue

Jaz sem se ravno včeraj z vozlički spoprijemala. Od četrtka do včeraj so se mu naredili  Undecided in mislim, da je malo odvisno tudi od brisanja tac in trebuha, ker se mu jih tam največ naredi, pa okoli ovratnice. Roll Eyes Tongue

Jp, ni ga čez TT-ja!!!!! Cheesy
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2110 : nedelja, 17.12.2006 : 12:54:37 »

Brik pa je imel veterinarja skoraj leto dni zelo rad, dokler ni imel rahlega vnetja ušes in od takrat dalje veterinar ni več njegov prijatelj (ušesa je bilo treba očistiti in njemu to še zdaleč ni bilo všeč)  Sad.

Lp,  Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2111 : nedelja, 17.12.2006 : 22:04:22 »

Kakšno zoprno vreme za sprehajanje kužkov, a ne? Sad
 Sem pa srečala že ene par sosedov in kljub začetnemu "O, imaš psa kr oblečena?", ni nikakršnih posmehljivih pogledov in odgovorov Cheesy
Hja, so me ljudje čisto presenetili Grin. Vsak mi reče, kako lepo skrbim za oba psa Wink Cheesy Cheesy.

Pa vsakič razlagam, kako sta dežna plaščka praktična, ker sta psa lepo suha (prej sta se ravno posušila do naslednjega sprehoda) in po trebuščku je pol manj (ali skoraj nič) listkov, vejic in podobnih smeti... Jap, še vedno hodimo v gozd Cheesy.

Dežni plaščki so zakon, samo fino bi bilo še kakšne pasje gamaše seštrikat Grin Grin Grin.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #2112 : nedelja, 17.12.2006 : 22:39:29 »

...Dežni plaščki so zakon, samo fino bi bilo še kakšne pasje gamaše seštrikat Grin Grin Grin.

Midve bi kar čevelčke rable, bi bilo še najbol praktično Smiley

Vidim da si kupila potem plaščke. Daj malo jih poslikaj da vidimo kako to izgleda.
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2113 : nedelja, 17.12.2006 : 22:59:02 »

Mi pa smo našemu pesjanarju kar sami naredili dežni plašč in res je najbolše kar lahko imamo kadar je dež. Zdaj bomo endino dali eni sorodnici splesti gamaše, da se mu pozimi ne bo na tačke prijemal sneg. Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #2114 : nedelja, 17.12.2006 : 23:08:49 »

hmmm... tisto o gamašah sem napisala "kr tko mal"...
Potem pa razmišljam in sploh ni tko napačna ideja, ker pozimi se je res toliko snega prijelo na tačke, da naša Ošula niti hodit ni mogla. Na lepem se je ulegla na tla in si začela gristi tiste kepe snega  Angry.
Pa če spletem gamaše do vrha, se pravi do prsnega koša in ju zgoraj povežem  s pleteno vrvico, da ne tišči preveč (al pa s trakom), bi lahko oba psa divjala po snegu celo uro Cheesy Cheesy... Ok,. zdaj rabim sam še sneg Wink

ppetra, bom slikala... ma, sta taki faci v tistih rdečih pelerincah Wink Samo psička noče laufat. Bango nori in divja, ga nič ne moti, ona se pa samo lepo fino sprehaja in se mu umika....
Logiran
Strani: 1 ... 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.