mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 21:51:33

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 132 133 134 135 136 [137] 138 139 140 141 142 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584667 krat)
0 članov in 17 gostov pregleduje to temo.
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.656

« Odgovor #2040 : ponedeljek, 11.12.2006 : 11:15:18 »

Mejdun samo dražite! kaj ko bi nekdo napisal vse rezultate.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2041 : ponedeljek, 11.12.2006 : 11:35:00 »

Ok, bom začela jaz, čeprav ne vem vseh, tako da naj nekdo nadaljuje.

Din Din Chomolhamo (psarna Sang-po Dawa)  - CAC
India - PRM, BOB

To bi od mene bilo vse.  Wink

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2042 : ponedeljek, 11.12.2006 : 11:37:00 »

Hvala Khyim...mala Samčo je včeraj prijetno presenetila Natašo  Smiley in vsekakor ni zatajila (s svojo taktiko "nevidnosti") mamice Nande  Wink ter mi spet povedala, da smo naredili res odlično "fotokopijo"!!!!  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2043 : ponedeljek, 11.12.2006 : 14:29:05 »

oooo, India, zato take pohvale! Marko čestitke tudi z naše strani!
Logiran
Geri
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.546

« Odgovor #2044 : ponedeljek, 11.12.2006 : 14:46:31 »

Jaz bi pa pohvalila predvsem našo sosedico Sami Wink Mala je pokazala da ne da zna lajat na travnikih kot velika, ampak se zna vesti tudi kot prava damica, ki ve da ima nekaj za pokazat Grin
Khymi je tudi postal pravi lepotec, na hitro sem pokukala še malo Indio... čestitke vsem TTjem in njihovim lastnikom! Drugič pa našeškajte sodnico ker tako zavlačuje, da se mora BIS začeti brez vas!!
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #2045 : ponedeljek, 11.12.2006 : 14:53:02 »

Čestitke Marko in India!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2046 : ponedeljek, 11.12.2006 : 16:13:08 »

Smiley
Najlepša hvala za čestitke, ... res me je ganilo do solz ... pa saj tisti, ki ste bili v Celju že veste.

Namreč v letu ko je umrla naša Barby  Cry sva se z ženo ravno odločila, da je do naslednje razstave v Lj. ne ostriževa in prijavili bi jo med veterani. Naša Barby je bila vsaj v naših očeh lepša od nekaterih kuškov na razstav v Lj. in menila sva, da jo lahko pokaževa čeprav prvič in staro že 11 let. Žal Barby tega ni dočakala ... je pa zato naša smrklja INDIA tokrat zmagala zanjo. Spomin na Barby je še tako živ, da še vedno Indio tu in tam pokličem Barby.

Upam, da nam bo čas še dopuščal, da obiščemo še kakšno razstavo in če bo INDIA sodnikom všeč dosežemo še kakšen lep rezultat. Bodimo realni - vsak sodnik ima kljub standardom svoj estetski pogled in enkrat zmaga ta drugič drug kosmatec - tokrat je bila naša "tista prava" in še 1x HVALA ZA ČESTITKE

Zahvala pa gre iz naše strani Miri (Švrk) za pomoč "kako v ringu" in Nini, ki ve kako "naj piha fen in kako naj teče krtača".

Smiley
Seveda pa čestitke tudi vsem, ki so bili na razstavi.  Zahvala pa tudi vsem navijačem ob ringu - bili ste odlična družba čez cel dan in upam, da se srečamo čim večkrat. Mogoče tudi na kakšnem srečanju TT lastnikov - pA ne samo na klubskem dnevu, ko je veliko dela z ocenami in pregledi. Recimo naredimo kakšen piknik in priredimo recimo zabavne pasje dirke - to so menda pogosto počeli pred leti.

Cheesy
Ajša hvala za slike in da so bile tako hitro na netu. Če veste še za koga ki ima slike mi povejte - naše niso najboljše. Al pa če se pojavi kje kakšna stran na internetu.

Wink
Ajši in njenemu fantu pa jaz osebno podeljujem naziv fotograf leta 2006 (na področju TT jev). Se še kdo strinja? Vajine slike so vedno prve na forumu in prav uživamo ko si jih ogledamo.

lp

MARKO in INDIA
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2047 : ponedeljek, 11.12.2006 : 20:23:19 »

Ajši in njenemu fantu pa jaz osebno podeljujem naziv fotograf leta 2006 (na področju TT jev). Se še kdo strinja? Vajine slike so vedno prve na forumu in prav uživamo ko si jih ogledamo.

lp

MARKO in INDIA

Ja res Marko se kar strinjam.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #2048 : ponedeljek, 11.12.2006 : 20:36:46 »

Čestitke vsem tudi z naše strani Kiss Smiley Prav vsi ste bili krasni, spedenani......
Sodnica pa......tudi mi imamo izkušnjo z njo in to s prve razstave, ki pa nam ni čisto vzela poguma Tongue

A-Tsa-Rja - nekaj je danes narobe s hotmailom, zato se ti tule zahvaljujem za fotke in sporočam, da bosta naši punčki še premajhni za razstavljanje januarja. Choya mogoče pride pogledat, China pa tudi, če bo še naša Wink

Brik pride?

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2049 : ponedeljek, 11.12.2006 : 20:47:35 »

Ne vem še. Tole s sodniki mi ni preveč všeč, tako da mislim da jo bo preskočil. Kaj pa Cini ali pa Shela?

Ula namreč išče psa za Junior Handling.
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2050 : ponedeljek, 11.12.2006 : 21:30:30 »

Barvica, kako se je pa Bango odrezal?
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2051 : ponedeljek, 11.12.2006 : 21:54:16 »

A-Tsa-Rja ne zgubi poguma  Kiss Kiss !!! Poglej mojo Nandico - vsak čas bo imela 8 let in še nič kaj "konkretnega na papirju" ..... vedno kaj najdejo za izgovor, da ne "pade" tisti kartonček..... moja Manđi pa vedno tako plavajoče in frfotajoče z dlakico in lepo ritko miga, pa mene gleda in z učki mežika, pa, .....kaj češ, če sodniki tega ne vidijo oz tega ne sodijo......Zame je Princeska in januarja pride na specijalko med Vetrane !!!!  Wink Cheesy ....Res mi Semskyibučki ti povemo, ne obupat in vsaj na kakšno specilako pripelji Brika, ker je fant za ga kazat ljudem !!!!

Pmaxi Bango je dobil zelo perspektivno 1  Smiley

TagTu...a se bo vaša družina povečala ?
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2052 : ponedeljek, 11.12.2006 : 22:12:59 »

Ja sej poguma ne bom zgubila Wink, samo počakala bom na kakšnega slovenskega sodnika, ker se mi zdi da bolše ocenjujejo ali pa sem samo jaz imela z njimi vedno srečo.

Ja sta si Brik in Nanda malo podobna glede teh nazivov. Ima pa Brik enega že doma CAC in CACIB iz specialke.

Ja če med odraslimi ne bo šlo, boma pa naredila prvaštvo v razredu veteranov. Cheesy

Sicer je pa Brik tako ali tako zame najlepši kuža, z nazivi ali brez.

Lp, Smiley
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #2053 : ponedeljek, 11.12.2006 : 22:31:34 »

Hehe Nanda, najraje ne bi zdajle še enega otroka, ampak če ne bo kaj pametnega, potem črnuhica pač ostane Tongue Wink

A-Tsa-Rja - Shela je ostrižena, Cini pa ima ostrižene tace - saj si jo videla Huh sram

Pravzaprav nimam pojma, če je to kaj pomembno pri JH? Če ni, potem bi bila Shela mogoče primerna.
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2054 : ponedeljek, 11.12.2006 : 22:44:10 »

Ugotovili smo da je bolje da Ula dela z drugm psom in ne Brikom, saj jo Brik predobro pozna. Nazadnje, oz. včeraj smo našli eno prtlikavo šnavcerko staro 6 mesecev in jima je uspelo da sta prišli na 3 mesto. In Uli se zdi da bi pa zdej hodila redno na razstave vsaj na Junior Handling.

Zdaj upama da boma prišli v kontakt z lastniki psičke ki jo je imela na razstavi, in da bi se lahko še za katero razstavo dogovotili.

Je pa Ula v galeriji razstav na sliki.

Mislim, da mora biti pes takšen kot je za pasmo značilno, zato nažalost Shela odpade Undecided. Bomo pa še Vesno povprašali če nam mogoče kakšnega Lhasa Apsa posodi, če ne bomo kaj drugega našli.

Sicer pa Brik trenutno uživa in spi, seveda zraven mene.
Logiran
Strani: 1 ... 132 133 134 135 136 [137] 138 139 140 141 142 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.