mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 22:35:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584688 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
Stella
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 295

« Odgovor #2010 : četrtek, 07.12.2006 : 18:08:51 »

In nikoli ne bom pozabila tistega bogega psa v Trbovljah, ko ga je lastnik brcnil, ker sta bila druga. Angry

Ja šit, a to se tut dogaja. Ojej, na srečo mi še ni bilo treba bit priča takšnim izgredom in upam, da mi tudi nikoli ne bo. Se vidi, da sem še začetnik!
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Sporočil: 3.919

« Odgovor #2011 : četrtek, 07.12.2006 : 18:10:27 »

Kot da je pes kriv,ker ni bil prvi...
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #2012 : četrtek, 07.12.2006 : 18:15:41 »

Zato pa smo tukaj še nekateri, ki si sicer želimo dobrih uvrstitev, a več kot to nam pomenijo urice, ki ih preživimo z našimi kosmatci. Meni je prav mega vsaj zaenkrat, ko se takole najprej skopamo, počešemo, treniramo zadnji dan mal kako bomo hodil, stal v ringu, ... Potem pa pride odhod na rastavo, pa mizica, stolček, prijatelji (kosmati in malo manj kosmati) ... pa potem mal v ring, pa mal pogledat ostale kosmatce, pošinfamo mal lastnike, ... in mine dan. Najboljša stvar pa je, da ta dan cel namenimo sami sebi in našim kosmatulam. Jaz osebno nimam časa za psa - ampak - sem si spet omislil malo zver in vzamem si tudi čas zanjo. Če ne drugače zvečer po 11 uri noriva po Tacnu, da bova imela kondicijo (no vsaj India). Pa tudi jutra so najina, ko včasih že ob 6h al pa še prej pozdravljava tazgodne, ki hitijo v službe. SEveda pa je India potem z namo tudi v službi in če ne drugače se zabava s Shih Tzu-jko Ronjo. Pravzaprav ji India dela mal drugačno frizuro.

Kar pa se ocenjevanja tiče, je pri estetskih stvareh mnogo faktorjev, ki vplivajo na oceno in to se ne bo ne vem kako spremenilo, pa naj sodnik ve ime psa, linije, rejca ali lastika ali ne.

Kar pa se brcanja tiče pa takole - KATASTROFA. Na nek nasčin razumem jezo lastnika ampka ne se jezit na psa, ki dela vse, da nam bi ugajal - nekje sem prebral - pes ima samo nas .......

lp

M

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2013 : petek, 08.12.2006 : 12:57:07 »

E - ja......... razstave so hudič    Undecided Cry .... če prideš tja samo po naziv....  Huh

Ma saj sploh ni važno kdo je v konkurenci  Cheesy Cheesy Cheesy ! Vsak sodnik ima svoje oči in vsak bo sodil drugače....in sploh ni rečeno, da, če si brez konkurence, da si že zmagal, velikokrat je ravno obratno, da dobiš takrat odlično 1, naziva pa kužku ne podelijo  Wink Smiley ! Zato več ko nas je boljše je..... In če je en "speglan revček v dlako" ali če sodnik pozna razstavljalca, ali če ...... ja tko je, bisvo je da vi porihtate vaše zverince tako kot je vam všeč in kot vidite vi "sliko pravega naravnega TT-ja" , bistvo je sodelovanje kužka in vodnika.....in to je to, vse ostalo je šminka, ki je žal popularna ni pa to "pes"  tak kot bi moral biti , kot je v naravi...... ampak vsak ve zase kaj hoče  Wink !!!!

Mi gremo tja da se imamo lušno  Cheesy Cheesy Cheesy !!! A veste kako sem vas jaz pogrešala ker letos nisem nič razstavljala ? ZELOOOOOOOOOO, tudi tiste, ki vas še ne poznam in komaj čakam da vas spoznam !!!! In upam, da me kdo pocukne in reče jaz sem ta pa ta...no, saj če ne mi bo pa Khyim pomagala razvozlati vaša imena   Wink Smiley

Pa prosim če ima kdo kakšen vpliv na "tiste tam gor, ki delajo vreme" , naj jim sporoči mojo prošnjo, da naj na avtocesti Koper - Celje ne pada sneg v nedeljo  Wink Wink Wink  Grin Grin
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #2014 : petek, 08.12.2006 : 14:45:28 »

Pa prosim če ima kdo kakšen vpliv na "tiste tam gor, ki delajo vreme" , naj jim sporoči mojo prošnjo, da naj na avtocesti Koper - Celje ne pada sneg v nedeljo Wink Wink Wink Grin Grin

Bomo vsi pesti držal, da ne bo nič padalo. Sicer je sneg v Celju že bil napovedan, a ga do danes še ni bilo.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2015 : petek, 08.12.2006 : 15:37:52 »

Ampak res pravi naravni izgled TT-ja pa smo lahko videli v zadnjem času na slikah ko so našli Kanzeja   Smiley in bil je res NARAVEN. Takšni naši kosmatci niso, je pa res da tudi Kanze sedaj izgleda mal drugače  Wink Verjento ga bomo imeli spet čast videti v Celji - a kdo ve ali to drži?

Smiley
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2016 : petek, 08.12.2006 : 15:41:05 »

Kanzeja v Celju ne bo Marko.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2017 : petek, 08.12.2006 : 15:49:30 »

Pa še tole: če bi poleg imena naprimer: KA-TE-BU ali pa SAN-DO-KAN vsi dopisali še svoje ime - bi bilo veliko lažje, ko se takole srečamo kjer koli že in nimamo pojma kdo je kdo. Mi2 uporavblava kar nekaj časa moje in Indiino ime na forumu in tako vsak ve kam paševa.

Pa sej se na čvek temah ne rabimo skrivat več pod nadimki - razen če imamo kaj za vprašat v strokovnih temah pa ne želimo, da vedo kdo je tist, ki rabi diskreten odgovor in nočeme, da bi ga imel za bukseljna k nimamo pojma. Na moj pes pa tako in tako vemo, da Jana ne pusti, da smo 2x prijavljeni na tem forumu. Zato je za te teme Zasebna Pošta kar najboljša rešitev le ostali ne vidijo vprašanja in dogovora pa bi bil mogoče zanimiv še za koga. Ampak to je že druga tema.

Predlog je dan - mogočer pa se še kdo dopiše v nik name - sej se menda tako reče.

lp

MARKO von Hrenski in INDIA Finlanska

Škoda jer Kanzeja ne bo - ta pes mi je pa res ful carski - ČIST DRUGAČEN ZNAČAJ OD OSTALIH / K DA JE BOSS NAD VSEM OSTALIMI ...
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2018 : petek, 08.12.2006 : 15:51:11 »

...  Undecided joj moja slovnica in hito tipkanje ... ah bo že !

Grin
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #2019 : petek, 08.12.2006 : 17:02:15 »

Nanda, seveda ti bom pomagala, bom tvoja info točka, hehe.  Grin Zdaj te pa res že dolgooo ni bilo na kaki prireditvi (bomo te malo "kregali" ali pa še boljše, ti bo imel Kimi dosti za povedati  Cheesy Grin Cheesy)

Tamle zgoraj pa zaenkrat pravijo, da bo v nedeljo deževalo, snega pa še ne bo. Bomo držali pesti in tačke, da si ne bodo premislili (v nasprotnem primeru pa bomo organizirali reševalno akcijo, ker vas na vsak način hočemo videti... Cheesy Cheesy).

Lp, Ajša & Kimi (evo Marko, zadovoljen?  Wink)
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #2020 : petek, 08.12.2006 : 17:47:24 »

Nanook, fantek je na levi, črna in črnobela pa sta punci. Lansko vabilo na ogled pa še velja Wink

Uf, za tele mi verjetno ne bo zneslo (hodim ob vikendih nekam drugam mladicke zulit Wink), ampak enkrat pa sigurno pridem. Pa mamo pripeljem sabo.  Cheesy Wink Ceprav se je pred kakim mesecem cisto navdusila nad shih tzuji.  Roll Eyes

Se vidimo v Celju? Kdo vse bo pa razstavljal? (pisuka, ste toliko napisali, sploh ne sledim, pa ceprav vsak dan nahitro pospegam). sram
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #2021 : petek, 08.12.2006 : 19:09:38 »

Sandokan .... Cheesy Cheesy Cheesy
LOL
Moja sestra je zbirala te slikce....

Ojoj, kolk sem se jaz zdaj narežala Grin Grin Grin
Meni je pa všeč, da sem "anonimna"... Pa saj se da zelo hitro ugotoviti kam kdo paše, samo 5 minut cajta rabiš Wink

Ampak, naj bo... samo tokrat..... Smiley

Pozdravček,
Mateja in dva psa
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #2022 : petek, 08.12.2006 : 21:53:09 »

Marko, ta rjav kuža na razstavi bo moj Brik zraven njega pa jaz.

Lp, Kaja Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #2023 : petek, 08.12.2006 : 22:32:51 »

Jaz bi uvedel kar MOJ PES PIKA NET  Cool priponke na katerih bo NIK NAME  ;)in TAPRAVO IME - Roll Eyes pa še zanimivi bi bili ker bi imeli nekaj kar dugi nimajo  Smiley.

Jana Akcija !

Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #2024 : sobota, 09.12.2006 : 10:57:31 »

Ha  Grin saj nisem hotela sprožit plaza proti "vzdevkom" na forumu  Tongue sem samo hotela povedat, da me ni bilo že dolgo nikjer in da "Tanovih"  Wink sploh ne poznam !!!!

Hvala Khyim za pomoč  Smiley ! In bom zelo vesela če mi bo imel Kimi veliko za povedat !!!! Cheesy Cheesy

Marko....naravni izgled nisem mislila zvoncljanih in zakocanih psov iz Tibeta, ampak TT-je brez likanja, pudra, laka za lase (da bi dlaka izgledala bolj ravna in daljša) , kužkov, ki se zaradi "čuvanja dlake" ne vozi v gozd, ki živijo v kletkah oz. v boljšem primeru gredo lulat na asfalt ali na "golf igrišče"), ki jim zaradi tega manjka mišična masa in so vglavnem predebeli in zašpehani...itd itd.... Vsekakor pa je prav, da so kužki čisti in počesani in brez voncljev, pa normalno zletani v gozdu....  Wink Enkrat ti bom pokazala ene dve knjige, pa boš razumel kaj mislim.....Ko to vidiš, veš kje je "zahodno razstavni kiks" pogledaš pse v razstavnem ringu in se vprašaš če gledaš TT-je  Undecided Undecided Undecided .... ampak to je samo moje mnenje..... Wink

Kar pa se tiče značajev.....Kanze je res CAR ampak, s takim psom je treba znati....Hm, ja, že, če bi srečal in imel stike s kakšnim bolj zadržanim TT-je (boš spoznal našo Sami v nedeljo  Cheesy Wink), bi videl, da to sploh ni tako zelo enostavno in da si takih psov večina ljudi ne želi......Mislim, da, če bi imeli pse iz Tibeta (original značaj), bi verjetno bilo še manj lastnikov TT-jev, ker so daleč od naših, povečini predelanih (beri selekcija na značaje) za zahodno, družinski, razstavni svet "lucky go" kužkov......

Logiran
Strani: 1 ... 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.