mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 01.12.2024 : 09:34:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 587513 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1950 : petek, 24.11.2006 : 00:42:10 »

a mislite, da je še čas za kakšen članek?

lp

marko
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1951 : petek, 24.11.2006 : 08:18:21 »

To pa moraš Ramono vprašat - moja zadnja info. je da je že vse zlektorirano.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1952 : ponedeljek, 27.11.2006 : 21:42:55 »

Tukajle pa je ena fotka, kako Kimi uživa v svoji novi posteljici.  Smiley

[attachment deleted by admin]
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1953 : ponedeljek, 27.11.2006 : 21:43:52 »

No kot vidim mu je všeč  - je mama dobro kupla v ZG Smiley
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1954 : ponedeljek, 27.11.2006 : 22:00:13 »

Kakšen uživač je tale Kimi. Wink
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #1955 : ponedeljek, 27.11.2006 : 22:22:06 »

Khyim, vidim, da si bila v shopingu. Posteljica izgleda ful udobna, Kimi pa v njej luštkan za požret!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1956 : ponedeljek, 27.11.2006 : 22:58:50 »

Pri nas ima INDIA eno posteljico v dnevni sobi in v tej poležava čez dan. Sicer pa je ta posteljica tudi prevozno sredstvo. India namreč vzame zalet, od daleč skoči vanjo in že se drsa po dnevni sobi. Enako se dogaja tudi s tepihom.

V predsobi, ker pa India spi - imamo posebno posteljico (za katero smo dobili idejo pri Skok Darji). Moja gospa je kupila dva poceni vzglavnika - tista "tamehka jasno  Wink in naredila za čez eno prevleko iz "pliša jasno  Wink. Naša zverinica tako "gosposko" leži na mehkem in kosmatem. To pa seveda še ni dovolj in proti jutri (ko zazavoni ura) se "pr'fehta" še mal na našo posteljo. Ja tko je to pri nas  Wink kaj čmo, smo pač pesjanarji.

Kako pa je bilo v ZG ?

...  Sad aja za članek pa sva bila prepozna - to je pa zato ker imam preveč e mailov in vsega sploh ne preberem. No ja  Wink si bodo pa zgodbico prebrali na www.ple.si/tt/

lp

MARKO
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1957 : sreda, 29.11.2006 : 10:01:13 »

E, ja  Cheesy mama Ajša, je pa našla in kupila tako posteljico, kot jo je imeli Kimi kot mladiček v rojstni hiši  Wink !!!!!! Kako mi je to všeč,ko vidim, kako si malčki zapomnijo stvari iz prvih mesecev življenja !!!!!!! Smiley Smiley Smiley
Enga velkega poljubčka  zaspančku  Kiss Kiss Kiss !
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1958 : sreda, 29.11.2006 : 12:56:54 »

Hehe, to sem pa pozabila!! No, očitno je "mama" dobro kupila.  Grin

Zaspanček pošilja lupčke nazaj!!  Kiss Kiss
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1959 : četrtek, 30.11.2006 : 19:56:40 »

Kimi se izredno rad igra skrivalnice, in ko mora poiskati mene ali fanta je vedno zelo vesel, ko naju najde. No, zdaj smo skrivalnice razširili na predmete (priboljški, igrače,...), ki jih skrijeva po stanovanju, njega za par sekund zapreva na hodnik, da poiščeva primerno mesto, in potem začne iskati. To idejo sem dobila na tem forumu in vam povem, da je igra fantastična, blazno ga zaposli in nagrada, ko najde stvar, ki jo išče - veselje. Plus tega zraven vadiš poslušnost!! Res super, probajte, če še niste!! Veselje je obojestransko, in ko vidiš, kako pes sodeluje in zraven uživa, ti kar srček zapoje!!!  Smiley Smiley Smiley

Tukajle pa je še ena slikca kosmatinca in to v dobesednem pomenu, dlaka mu namreč raste s svetlobno hitrostjo! Tace ima kot medved!! Tongue

Ja, Metha, se strinjam, je kar za pohrustat, tako kot so vsi TT ji!!! Ko se enkrat v njih zaljubiš, ni več poti nazaj!! Grin In jaz sem vsak dan bolj!! Boga jaz!!! Grin Grin

[attachment deleted by admin]
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1960 : četrtek, 30.11.2006 : 22:21:51 »

Ne se mi smejat, ampak resnično ne vem.
Kako je z dlako pri TT-jih. Jim odpada? Se jih striže? imajo poddlanko?
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1961 : petek, 01.12.2006 : 10:59:39 »

TT-ji imajo podlanko in dlaka jim ne odpada. Striže se jih lahko po želji, Kimi je bil npr. poleti postrižen na kratko in smo se izognili "mučenju" in česanju v največji vročini, pa ravno v tistem obdobju se mu je dlaka voncljala.  Wink
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #1962 : petek, 01.12.2006 : 14:16:23 »

Halo tibetanoloverji!

Ali ve kdo, če se kje dobijo koledarji z motivi tibetanskih terjerjev. Seveda tisti za leto 2007. Videla sem ga za leto 2001, pa lastnica ni imela pojma, kje ga je dobila in sploh ni vedela, da so tt na slikicah. Pač ji je prišel v roke in so ji bili kosmatinci všeč. Jaz bi imela pa takega na steni. lahko na ZS.

Sem že razmišljala, da bi si ga sama naredila s Tiso, pa sem tako nespreten fotograf da je joj. Naredim nekaj sto fotk pa je le tam pa tam katera res cartkana.

Kalsang hvala za napotek. Jih ne bom morila, bom počakala, saj je razstava pred vrati, če pa tam ne bom dobila že vem kam moram po nadomestna sredstva.

Khyimi kdaj se je pa Kimiju potem dlaka uredila. Tisa ima sedaj tudi ful čudno. Tako različna je. Na hrbtu je taka kot bi bila skoraj krepasta, na riti je še vedno bab in ful gosta, po tačkah je nekaj vmes, pod vratom se mi zdi nikamor ne raste. Tako, da se trudimo. Imam pa za Tiso že skoraj več kozmetike kot zase.
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1963 : petek, 01.12.2006 : 17:21:50 »

Bela Tisa, Kimi ima tako fino mehko dlakico, ki se rada malo zavonclja, vsekakor pa ni tako hudo kot je bilo pred poletjem. Zdaj pa je itak obdobje mokrih tac, listnatih tac, tac z vejicami in potem se naredi ena taka fina "masa" in se vse skupaj zavonclja v kepico.  Tongue  Tongue Sem pa naredila eno mešanico balzama (tistega bolj gostega z vodo) in tam, kjer je problematično mesto, ga malo pošpricam in gre super narazen, pa tudi ni fajn razvozlavat "na suho". Kar se kozmetike tiče, se popolnoma strinjam, tudi Kimi je ima več kot obadva s fantom skupaj  Grin Grin Pa da ne govorim o krtačah, glavnikih,...Jaz si verjetno ne bi kupila tako dragega šampona, za mojega sončka pa mi to ni noben problem kupiti!  Wink Kiss Wink
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1964 : petek, 01.12.2006 : 17:39:09 »

Bela TIsa, jaz knjige in koledarje naročim kar v knjigarni. pogledam pred tem na internetu, izpišem ISBN številko in odkorakam v knigarno. morda pa se lahko tudi ti tako zmeniš? aja, ta "moja" knjigarna ima samo tuje knjige, morda gre zaradi tega.
Logiran
Strani: 1 ... 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.