mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 17:59:12

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584592 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1920 : nedelja, 19.11.2006 : 16:53:04 »

Tag-Tu: Ful so lepo. Komaj čakam da jih pridemo malo počohat!

Lp, Kaja
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1921 : nedelja, 19.11.2006 : 17:06:18 »

Čakaj A-Tsa-Rja, dobiš še na meil kakšno fotko Wink

Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1922 : nedelja, 19.11.2006 : 21:04:10 »

čestitke za podmladek Smiley

Mi smo pa danes prvič iz gozda privlekli eno vejico napopano na dlako Sad  Pa se je začelo še pri Bangu....

Moram zrihtat kakšne pasje pajkice  in pulover, da bosta psa vseeno lahko  norela po gozdu in da ne bosta imela nič listja in vejic Wink Cheesy

joooj, kake fotke imam... psička, ko je vsa povaljana v listju, pa oba, ko se igrata kot dva otroka v kupu odpadlega listja Wink
Pa ne morem ju stran vleč, ko pa tako uživata.. Cheesy
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1923 : nedelja, 19.11.2006 : 21:11:34 »

Barvica, a veš kakšne nore pajacke za take dolgodlakce so imeli v Poznanu. A ker se žal nisem pobrigala takoj, jih konec dne niso več imeli za mojega Belčka.
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1924 : nedelja, 19.11.2006 : 22:14:21 »

P maxi, kako je šlo Baileju?
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1925 : nedelja, 19.11.2006 : 22:40:27 »

Joj to pa res - mi je blo prav žal da moje pikice nisem imela zraven da bi lahko kakšnega pomerila pa vzela - sam brez probe si pa nisem upala.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1926 : nedelja, 19.11.2006 : 22:45:24 »

Hehe, eno vejico? Kimi ponavadi prinese s seboj pol gozda, pa ne rabim niti po gozdu hoditi  Grin
Ravno včeraj sem mu 10 minut čistila tace, imel je enih 50 vejic in vej, listja, trave, potem pa še doma, kar sem spregledala. Sem ga dala kar v bano in lepo skrtačila kar je še imel na sebi.

Je pa Kimi ravnokar skopan in ima dirke po stanovanju. Ne morete si mislit kako zna bit hiter  Cheesy (tisti, ki ste ga že videli tečt)  Cheesy Pravi hiperaktivec  Grin Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1927 : nedelja, 19.11.2006 : 23:05:18 »

Khyim, tvoj kuža je očitno v tisti fazi, ko ima tolk hecno dlako, da se mu vse gor napopa Wink
Bango se tudi temu približuje s svetlobno hitrostjo... Oši ima pa že drugačno dlako, jaz sem mislila, da je povezano s starostjo psa (in zrelostjo dlake), ker sem imela s psičko grozne težave... sva pol hoste vsakič domov prinesli, potem se je pa lepo popravilo oz. kar se prime, kar dol pade, ko laufa in nori po potkah Smiley

super, ne? Cheesy
Veš, kakšna je psička??? Samo nos ji ven iz listja kuka, naredi 15m in je lepo čista Cheesy
Bango pa v kratkem dobi nekaj za obleč, ker že vidim, da bo ista štala.. vse se bo gor na dlako prijelo  Angry

Najboljša oblačila so bila tista, ki sem jih sunila hčerkam od babyborna Cheesy  Grin  Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1928 : nedelja, 19.11.2006 : 23:27:32 »

Jp, upam pa, da bo ta faza hitro minila.  Wink Zdaj se mu spet delajo vozli po tekočem traku, vsak dan odkrijem kakšnega novega, potem pa se gor prime še listje in vejice, malo si Kimi pomaga in še vse skupaj dodatno zvozla in potem nastane ena taka kepica, ki jo je prav luštno razvozlavat. Pa ne morem verjet, da se lahko v enem dnevu naredi tak vozel!! Saj bo, jaz se vsekakor ne bom odpovedala sprehodom v gozd in na travnik, pa če prinese celo drevo domov! Cheesy

Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1929 : ponedeljek, 20.11.2006 : 00:02:57 »

Saj ne da ti privoščim, da imate tolk vejic in listja na dlaki.. samo vseeno je tko fino prebrat, da ima še kdo iste težave... Cheesy
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1930 : ponedeljek, 20.11.2006 : 09:11:04 »

Hehe, a vas malo potolažim? Faza pobiranja vejic in listja ne bo nikoli minila.....razen, če jih obrijete na balin Cheesy Tongue

Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1931 : ponedeljek, 20.11.2006 : 11:56:07 »

Potem pa je verjetno odvisno od strukture dlake? Ker enim se dejansko vse prime gor, drugim, tako kot npr. Oši, pa nič!

Barvica, saj vem, da mi ne privoščiš!  Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1932 : ponedeljek, 20.11.2006 : 20:48:58 »

Ne, saj Oši se je tudi še prejšnjo jesen vse prijemalo gor... saj zdaj tudi, samo potem tko lepo fino dol pade Smiley
Aja, pa dlaka ne sme biti mokra. Če je mokra, se itak vejice noter zavozljajo... samo naša punca je bolj potrpežljive sorte in ni problema vse ven pobrat. Edino cajt moraš imet Wink
Ali pa potem posesat celo stanovanje, ko prideš domov. Ker pač dol pade, ko se posuši....
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1933 : torek, 21.11.2006 : 07:14:47 »

uau Cheesy...samo malo me ni pa ste že napisali 100 stvari...

TagTu ...hvala za kompliment  Smiley saj je res da Sami obvlada "osnove" v domačemm okolju, ma je tako Nandina  Wink da se mi tudi sanja ne kaj bo naredila na svoji prvi razstavi  Grin pa sem mislila, da bi to preverila v kakšenm bolj intimnem pasjem okolju..... Hja no, se bomo pa malo smejali  Cheesy Grin Cheesy

pridemo čohat ta vikend, ki prihaja in ti sporočim točno kdaj proti koncu tedna  Cheesy Komaj čakam, da premečkam tvoje kepice  Cheesy

A-Tsa-Rja ... ja mala Samčo se bo pokazala v Celju ...oz. bo pokazala kako lahko Tibetanček fino heca  Wink Natašo

Khyim.....ja listki in vejice so pa ja taka uporabna zadevica  Wink Mi potem ko oberemo naše kužke imamo tisto kar za podkurit v peči, ker se tako lepo in hitro ogenjček prime, nam pa ni treba v gozd posebej nabirat vejic in listja pa storžkov Shocked.... Ja, naše punce to delajo za nas - A niso pridne  Grin

Se hecam.... prav imaš, odvisno je od dlake.....s tiste, ki je bolj trda - podobna lasem (ti prameni spolzijo med prsti) dejansko pade skoraj vse dol, ko se stresejo. Tista, ki je mehkejša in prameni ne spolzijo med prsti ampak  imaš občutek kot da so "puhasta zavesa" ....tista obdrži na sebi vse kar pride mimo.....Hm, kaj sem tole zaštrikano povedala...ampak tako je....  Grin

Kar se tiče pa oblekic......ko jih jaz oblečem samo dežne plaščke...so že po enem sprehodu tako zavoncljane, ker se dlaka tre in meša pod oblačilom, da mi je potem vedno žal........ Undecided
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1934 : torek, 21.11.2006 : 10:14:49 »

Nanda, jaz pa sem mislila, da se ne hecaš. Ker je pravzaprav to zelo praktično.  Grin
Logiran
Strani: 1 ... 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.