mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 12:54:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584433 krat)
0 članov in 29 gostov pregleduje to temo.
do-khyi
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 376

« Odgovor #1785 : ponedeljek, 30.10.2006 : 18:09:29 »

Pri g. Peeru. Psičko.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1786 : ponedeljek, 30.10.2006 : 20:47:34 »

V zadnjem času je ogromno psičk - izgleda da so bolj popularne. Tudi naša rejka iz Finske bo morda vzela psičko iz tega legla. Upam, da bo Kanze dal lepe TT-je in če bodo imeli takšno karizmo kot jo ima on bodo res super. Tudi jaz bi enkrat imel originalnega TT-ja iz Tibeta.

lp

Wink
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #1787 : ponedeljek, 30.10.2006 : 21:05:56 »

Pri nas imamo itak raje babe in imamo vedno samo psičke Grin. Tako niti mamka ni niti pomislila, da bi vzela psa. Odvisno je tudi od pasme, če pogledaš pri TM- jih je ravno obratno, ker vsi hočejo čimvečjega psa in samo zato ne marajo psičk.

je pa tole leglo TT-jev res zanimivo , zato smo se pa tudi zagrebli. Grin No super, če bo šla ena gospodična na Finsko.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1788 : ponedeljek, 30.10.2006 : 21:37:08 »

... na Finsko ... JA MENDA SE TAKO DOGOVARJAJO ... BOMO VIDELI

Kakšne barve pa bo vaša kepica - imate že kakšno sliko - g. Peer se namreč ne oglaša na tem forumu - škoda. veliko bi ga lahko vprašali.

lp

m
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #1789 : ponedeljek, 30.10.2006 : 21:50:08 »

Črnobela bo, so 3 psičke in vse 3 so črno bele.
Nekaj slikic že imamo, bom probala čimprej kako nalimat, če bom še znala Roll Eyes
za čvekanje na  forumu treba pa imet čas Grin zato tudi jaz nisem glih pogosto gor Tongue.
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #1790 : ponedeljek, 30.10.2006 : 21:53:34 »

Ej, vidim da vas je kar nekaj tule trenutno. dajte mi malo pomagat no. Za enega  do-khyija iščem dov dom. Pokukajte malo na forum TM-jev, da boste vedeli za kaj gre. Prosim!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1791 : torek, 31.10.2006 : 18:44:46 »

Do-khyi .........Čestitke za novo malčico  tudi od Semskyibučkov  Cheesy sem ravno včeraj izvedela od PP da gre ena k vam  Wink super  Cheesy Cheesy Cheesy ............Ko bom pa jaz velika  Wink in moje punce ZA  Wink bomo pa mi prišli k vam po enega TM-ja.....naša skrita in dolgoročna želja....... Smiley

......kar se pa tiče tega TM-ja sedaj, ki mu iščeš nov dom, bomo malo povedali naokrog.....
Logiran
do-khyi
rad pišem

« Odgovor #1792 : torek, 31.10.2006 : 20:17:35 »

Hvala za čestitke, ampak saj mladiček še ni pri nas Wink

A že kar zdaj rezerviram enega Tm-ja za vas? Grin Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1793 : sreda, 01.11.2006 : 17:59:23 »

Na tak deževen dan kot je današnji, sem prav posebej hvaležna, da imam psa.  Smiley Zakaj? Ker me v takem vremenu zlepa ne spraviš ven, sem ponavadi bolj "leno" razpoložena. Seveda Kimi ni istih misli in prav je tako. Wink V dežju smo se kar lep čas sprehajali po travniku, tekali gor in dol, na dež sploh nismo pomislili, na koncu pa bili vsi premočeni, ampak super razpoloženi! Wink V avtu pa lepo gretje do konca in smo se greli... Kot ena velika srečna družinica, hehe! Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1794 : sreda, 01.11.2006 : 18:58:20 »

hehe, jaz sem pa kar vesela, da annie ni navdušena nad dežjem in da smo raje vsi na toplem doma.  Grin
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1795 : sreda, 01.11.2006 : 19:58:11 »

Jaz sem šla pa zavita v bundo na travo za bajto in težila: "Lulat. Pejta lulat, no lulat... Lulaaaaat!"
Ampak, očitno je tko fino mal laufat naokoli, pa hitro na vrt (čeprav vesta, da ne smeta), pa okoli grmovja se skrivat... Zunaj je pa deževalo in ... no, vsaj pihalo ni. Bi rada  še kaj groznega napisala, pa saj je bilo vreme v bistvu čist ok. Samo, jaz sem imela pico v pečici in sem hotela hitro noter šibnit Wink

Ko smo prišli noter in sem jima umivala tace pod tušem, sem vzela še šampon in Banga skopala... Zdaj je spet en taki lepi puhek. Kot takrat pred razstavo, predno so mi ga čisto "uničili" s tistim špricanjem in potlačeno dlako Cheesy Cheesy
Pa tako potrpežljiv je, ko ga sušim. Edino po trebuhu je imel še malo vlažno dlako, drugače pa je bil 100% čisto suh. In ko sem ga dala dol "mize" (hehe... sušilec v kopalnici Wink ), je najprej naredil 18 krogov po stanovanju. Kot, če bi bil moker Cheesy Grin
Ošula je dirkala za njim in nič ji ni bilo jasno.... Jasno, da sta potem hotela ISTO plišasti igračko in ISTO žogico... sem ju slikala in snemala z vsem tistim "groznim" renčanjem Cheesy

Aja, na pico sem itak pozabila.... in jo šele zdajle jem Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1796 : sreda, 01.11.2006 : 21:27:34 »

Do khyi .... vem, da ni, ma ste pa v pričakovanju  Wink ...Hm, glede rezervacije TM-ja... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy upam, da res nekoč  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1797 : četrtek, 02.11.2006 : 20:38:24 »

Pričenjajo se deževni dnevi in mi smo za našo kosmatinko že "skonstruirali" plašček v katerem izgleda kot marsovski pesjan, a ko se vrnemo iz sprehoda so mokre le tačke, gobček in rep - če seveda ful pada. Če pa je mokra le trava potem je repu prizaneseno. BNon naredil eno sliko ob priliki.

Halo zunaj je zdejle -1 stopinja - ZIMA ZIMA BELA VRH GORE SE DELA ....

Wink
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1798 : četrtek, 02.11.2006 : 21:10:50 »

Joj Marko, ne kliči še zime, jaz še nisem čisto pripravljena nanjo Undecided (glede na to, da je bilo prejšnji teden 25 stopinj).
Ima pa Kimi tudi plašček za deževne dni...rdeč seveda. Wink
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #1799 : četrtek, 02.11.2006 : 21:34:04 »

Tari ma pa crnega z dvema blescicama, da se ga vidi ponoci (ce kdo nanj posveti). Poleg tega je zadeva dvojna in sicer je najprej plascek, cez pa se pelerinca. Lahko se da narazen in poleti nosi samo pelerinco (naj bi nosil). Pa se ovratnik ma!

Drugac pa nic klicat zime, meni morajo se fasado koncat pa ograjo postavit, da bodo gospod lahko kraljevali na vrtu. Wink
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Strani: 1 ... 115 116 117 118 119 [120] 121 122 123 124 125 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.