mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 10:31:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 584321 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Kalsang
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1725 : torek, 17.10.2006 : 18:36:33 »

Pri nas jemo vse!  Cheesy Še zlasti, ker so človeški primerki našega gospodinjstva nemesne sorte...  Roll Eyes
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1726 : četrtek, 19.10.2006 : 19:25:31 »

Aha, no potem pa sploh ni problem,... bi poslala po mailu, pa so rekli, da bo to mogoče šele čez kakšnih 10 let hehe  Grin Grin

No, ko smo že pri hrani, me nekaj zanima. Kako kaj vaši kosmatinci jejo sadje in zelenjavo? Kimi je bil kot majhen ves navdušen nad banano in jabolkom, zdaj pa niti povohati več noče.  Undecided Razen, če ni kuhano, takrat pomaže v sekundi. Je pa nor na štrudl, pa na razne čokoladno sadne zadeve - to vem pa zato, ker bi takrat naredil vse in začne ponavljati vse trike, ki jih zna, s svetlobno hitrostjo, zraven pa se zelo naglas "pogovarja"... Grin Grin No ja, parkrat je tudi že kaj ukradel, ko nismo bili pozorni.  Roll Eyes Aja, pa pečene bučke ima tudi rad  Wink
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #1727 : četrtek, 19.10.2006 : 19:49:53 »

Jemo zelenjavo, ampak mora biti sesekljana (ali z vilcko pretlacena), nikakor ne zmiksana, pa zmesana mora biti z meskom in testeninami. Smo zelo strogi, kar se tega tice. Ce ni npr. makaroncki + mesek+ zelenjava, ampak je samo mesek + zelenjava, brskamo in pljuvamo in s smrckom grebemo. Roll Eyes
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1728 : petek, 20.10.2006 : 15:12:58 »

Živjo

Mi jemo sicer PURINO PRO PLAN - ampak so briketi veliko boljši če so namazani vsaj z oljčkom od Rio mare. Sicer pa huhana in surova zelejnava gre kr dobro u rito - kuhana še bolje, če je tista iz goveje juhe. Glede jabolk in drugega sadja pa nismo najbolj navdušeni. Mislim, da bomo moral na tem več delat in če bom recimo jaz jedel jaboljo bo tudi India mal probala. Je pa težava v tem, da jaz ne dajem od ust. Ko namreč pojem ji nekaj malega nesem v posodico. Če pa ji narežem malo jaboljka in ga dam kar tako v posodo pa je ne zanima preveč. Španjelka od naše mame pa si kar sama postreže z jabolki izpod drevesa in jih pomalca.

No, da naj ne pozabite je tukaj nekaj slik in čakam, da tudi ostali prilepite kakšno.

lp

M

[attachment deleted by admin]
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1729 : petek, 20.10.2006 : 15:16:25 »

uf, se mi zdi, da je Indii ful dlaka zrasla od klubskega dne. lepe fotke!

hehe, olje od tunine pa mi tudi poznamo!  Grin
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1730 : sobota, 21.10.2006 : 19:24:34 »

Bango je uspešno zaključil Švrkovo šolo in dosegel 97% Cheesy
Bravo, moj pes Wink

Je imel pa neke hecne fore že zjutraj v gozdu. Kar vsedel se je na potko in ni hotel dalje. Pa sem ga klicala in vabila, Oši ga je šla iskatl NIč!
Ker ju imam sedaj na fleksiju tudi v gozdu, sem ga pač potegnila k sebi. In jooooooj s kakšno težavo so milostljivi prikorakali do mene  Roll Eyes  Roll Eyes  Roll Eyes Saj potem je šlo nekaj časa spet poskočno in veselo, pol pa spet  Angry. Sedi na poti in se ne premakne..... In tako je šlo ves čas, dokler nismo šli domov.
In zdaj spet na večernem sprehodu.... Smo že zavili proti domu, potem se pa spomnim, da bi šli lahko še do potočka. Oši je bila prva, Bango pa puf na ritko in nikamor... Pol smo se pač obrnili in šli domov.

No, tkole mi je sračkal tudi na izpitu. Lepo hodi "poleg", me gleda... vse super in krasno, potem rečem "sedi" in se usede in jaz spet "poleg" in on nič. Ma, skoraj sem se pred njim po tleh metala, on nič. Kaj sem hotla. ... Naprej sem ga pač zvabila s hrenovko Wink
Pa verjetno minus točke pokasirala.
Pa saj je vseeno, mi je najbolj všeč, kako lepo poleg hodi in tako prav nič tibetansko vdano gleda v moje oči Smiley Hja, saj lahko pa gleda sam zato, da dobi hrenovko Wink  Cheesy Cheesy Cheesy

Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1731 : sobota, 21.10.2006 : 23:05:53 »

BRAVO!!!!
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1732 : sobota, 21.10.2006 : 23:45:42 »

hvala, hvala Cheesy

Pmaxi, a za Celje potem velja in gremo skupaj?
Logiran
Pmaxi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.656

« Odgovor #1733 : nedelja, 22.10.2006 : 07:35:40 »

ja, seveda
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1734 : nedelja, 22.10.2006 : 12:42:41 »

ok.. super...
Komaj čakam na eno tako sorodno pasjo dušo... Pol moje žlahte itak misli, da sem zmešana, ker imam dva psa, druga polovica pa zavija z očmi takoj, ko usta odprem in začnem govorit... jasno, o psih Cheesy

Ma, kaj je s temi ljudmi? Sploh ne razumem, da ne delijo mojega navdušenja nad kosmatinci    Cheesy  Cheesy  Roll Eyes  Cool  Tongue
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1735 : nedelja, 22.10.2006 : 13:21:09 »

Citat
druga polovica pa zavija z očmi takoj, ko usta odprem in začnem govorit... jasno, o psih

jp, to pa poznam. Po moje je to to, ker ljudje, ki nimajo psa ali pa se toliko ne ukvarjajo z njimi, ne vejo, kakšen užitek ga je vzgajati, crkljati, se ukvarjati z njim, ga socializirati, mu kupovati igračke in priboljške, katerih se sam skoraj bolj razveseliš kot pes, se z njim sprehajati Cheesy Cheesy, in seveda zraven spoznavati cel kup novih ljudi, ki imajo podobne interese, in ki te razumejo. Mene že tudi nekateri nepesjanarji postrani gledajo, jaz pa se včasih vprašam ali res govorim samo o psih?  Wink Wink
Barvica, mene lahko vedno "zagnjaviš" o svojih psih, ne bom zavijala z očmi... Wink Wink
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1736 : nedelja, 22.10.2006 : 13:22:05 »

Aja, pa čestitam za šolski uspeh  Cheesy
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #1737 : nedelja, 22.10.2006 : 14:15:58 »

Da še sama dodam nekaj na to temo: Včeraj smo bili na poroki in pogovor pri mizi je nanesel tudi na to, da imava doma kužka. Pa me je nekdo vprašal, zakaj se človek sploh odloči za psa? Hm, na hitro sem pomislila, kakšno lahko vprašanje, a že naslednji trenutek nanj nisem znala odgovoriti. Nisem vedela, kako povedati človeku, ki sam nikoli ni imel psa (ali katerekoli druge živalce), kaj nam naši kužoti predstavljajo v življenju,... ko že vnaprej veš, da nikakor ne more (saj še niti ni imel priložnosti) razumeti užitkov, ki jih je napisala že Khyim.

Drugače, pa tudi sama poznam začudene poglede, ko razlagam o Naji. Imam pa na drugi strani srečo, da je po moji strani cela familija mahnjena na pse in druge živali (vse skupaj imamo 4 pse,  muco, činčilo, želve in paličnjake  Cheesy), tako da na družinskih srečanjih teme za pogovor ne zmanjka  Grin.

Bango, čestitke za zelo uspešno opravljen prvi izpit!!!
Barvica, kaj če bi kdaj spet skupaj razletali naše kosmatinčke? Vabljeni tudi ostali!
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1738 : nedelja, 22.10.2006 : 14:47:50 »

mah, saj se sploh ne sekiram zaradi žlahte in njim podobnim v razmišljanju Cheesy

sam tko... mal tuhtam in šele, ko sem se že nevemvečkaterič zasačila pri nekakšnem opravičevanju zakaj imam tako rada pse (živali) in butastih (do skrajnosti idiotskih) vprašanjih koga imam raje otroke ( moža) ali psa....  Shocked  Huh sem folku nehala oznanjat kako čutim.

zdaj jih imam samo rada in mi je vseeno kaj si ljudje misli, tudi ne pojasnjujem svojih prepričanj o skrbi za živali in da žival pač tudi čuti.  In ni vseeno, če imaš psa zunaj....
Je kuža čisto drugačen, če živi z družino.

Mah, brezveze.... Nekateri imajo pač 6 otrok in učijo svoj podmladek, da so psi  garjavi, bolhati in nasploh popadljivi. Otroci panično v svojem strahu zlezejo skoraj staršem na glavo in ni šans, da bi se mojega psa sploh dotaknili....
Ufa, čist sem zašla s teme...  Roll Eyes

aja, hvala vsem za čestitke... Bango leži tukaj zraven mene, z belo glavico na prednji desni tački in čisto mirno diha.. Verjetno spi Wink Smiley Oši si je pa prisvojila otroško sobo in tam kraljuje... vohlja, leži na postelji... upam, da bo našla še kakšno Barbiko ali tisto grdo "brecko" in še kateri amputirala nogo ali roko. Al pa glavo zaradi mene Cheesy

Moji so šli v Zoo in sem čisto sama samcata in tolk UŽIVAM Wink Cheesy

ja Metha, lahko bi se kaj dobili... še kakšen takle sončen jesenski dan bi zelo prav prišel Smiley
Smo šli zjutraj v gozd na običajno kratko pasjo toaleto, pa se mi nekako ni dalo domov in smo jo mahnili proti Toškemu čelu. Pa še sosedovega prinašalca smo samega srečali in je šel potem kar z nami. Potem smo pa nekje na poti zavili močno v desno in šli kar po brezpotju v dolino in prišli v Bormes... Potem pa lepo nazaj domov Smiley

Super je bilo tole jesensko dopoldne Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1739 : nedelja, 22.10.2006 : 15:20:26 »

Bango, čestitam!  Grin

eh, meni se tudi zdi, da samo še o kužkih razmišljam in govorim.   Cheesy
po drugi strani smo pa isti kot mlade mamice, ki le o otrocih govorijo... samo da se tisto ne zdi nikomur čudno.  Roll Eyes
Logiran
Strani: 1 ... 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.