Kalsang, fino.. zdaj boste vsi lepo dišeči in čisti
Ali ti vsak dan češeš svoja kužka?
Ker jaz sploh ne vem več... ali imam psa, ki se mu dlaka več ne vozla al ne vem... Ker vozlov ni... tudi po trebuščku, če lepo počasi vlečem, se vse razčeše. Samo, cukat ne smem. Govorim o česanju psičke, Bango ima itak še tisto hecno dlakco
Pa uporabljam glavnik, ki ima zelo skupaj postavljene zobce. Saj imam tudi tisto krtačo, ki je prav za Tt (od 1all sistem), samo tista je bolj za zjutraj, da na hitro potegnem po nogah in bokih, da ne privlečemo pol gozda domov. Aja, pa tisto imamo tudi, ki ima zakrivljene zobe. Ja, ta je tudi fajn
..... ojej zdaj hodimo privezani po gozdnih poteh, itak sem dva dni nazaj vse grmovje in praproti preklela (samo tako rečem, ker drugače sploh ne kolnem
), potem pa odpela fleksi in spustila oba psa. Itak nista šla nikamor proč in sta navajena hodit ves čas blizu mene. Sem pa imela danes zjutraj psičko na fleksiju tudi v gozdu, pa je bil bolj beden sprehod. Ves čas sem ju morala narazen dajat, ker bi oba rada divjala okoli. In pes itak ne zastopi, če mu dopovedujem , da bo norel v dnevni sobi, zdaj pa res ne more....
Saj pri nas norenje ne pomeni, da jaz psa odpnem in onadva švigneta čez gozd nekam daleč... neeee, sploh ne. Dirjata po poti naprej, se obrneta in pritečeta nazaj in se tko lovita. Oši skoči gor na breg, Bango jo od spodaj gleda, ona malo povohlja po listju, skoči spet dol, po možnosti tik pred Bnga, da se ta ustraši.... in spet dirke
Pa nekako ne morem verjet, da bi vabe tukaj metali.... ker lisic tudi pozimi ni več. Kakšna srna še pride do hiš, ki so gozdu bližje, za lisice pa že dolgo nisem slišala.
Je šel pa pozimi divji prašič po gozdu pod Toškim Čelom.