mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 01:47:35

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583918 krat)
0 članov in 28 gostov pregleduje to temo.
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1440 : sreda, 20.09.2006 : 23:15:44 »

Kaj mi ne gre skupaj?...  Grin  Cheesy  Cheesy

Slovenija je tolk majhnaaaa  Cheesy  Cheesy  Cheesy

jasno, da hodim v Švrkovo šolo.... pa psu gre bolje s klikerjem kot meni  Wink
jaz imam tistega belega tibetančka....
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1441 : sreda, 20.09.2006 : 23:20:11 »

Aaaaa!   Cheesy No, jaz sem pa tista, ki vsake tol'ko vleti s šicujko, pa mora potem vse vaje pokazat...  Roll Eyes

Ja, do konca septembra imam samo še eno skupino, potem pa nekaj časa ne bom učila, ker mi zmanjkuje časa za svoji psički, da o svojem dragem ne govorimo (se je za zamislit, ja  Huh). Pamo zdaj vsake toliko pripeljem s sabo, da ne pozabiva vsega in pa za socializacijo. Drugače sva že končali tečaj za mladičke spomladi.

No, jutri se spet vidimo!  Wink
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1442 : sreda, 20.09.2006 : 23:23:33 »

Ja, se vidimo Cheesy

ful je lepa tvoja psička... vsa tista dlaka, ki plapola za njo, ko šiba proti tebi... mi tudi treniramo "okrog", pa se mi zdi, da je lažje starejšega psa učit (Oši je stara dve leti), kot pa enega takega telička, ki ga vse okoli zanima Wink
no, razen "okroooooog" Cheesy Cheesy
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1443 : sreda, 20.09.2006 : 23:32:56 »

Hja, vse je relativno. Včasih so starejši psi že tako vse učenosti in modrosti polni, da te samo zviška pogledajo, češ, js't da b' skaku okrog k't teb' paše...Huh  Angry  Huh  Roll Eyes

Je pa res, da so TT-ji zelo živahni.  Cheesy Težko jim je ulovit pozornost, ampak potem se pa nekega lepega dne zgodi nek klik v njihovi bučki in strašno se začnejo zanimati za poslušnost.  Shocked To smo pri Šrvku že dostikrat videli.

Ja, tudi midve morava povaditi okrog. Sva ga znali, pa tudi pozabili.  sram Je pa zelo zabavno spet biti tečajnica, sploh v šoli, kjer lahko cvilim in poskakujem, pa lubčke talam tamali, ne da bi me kdo postrani gledal...  Grin

Hvala za komplimente! Bongo je tudi markanten. Tako svetlih TT-jev ni veliko. Pa tudi krepak fant je...

No, meni se že počasi veke zapirajo. Bo treba spat, jutri pa v nov dan...

Lahko noč ti želim in se vidiva!
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1444 : sreda, 20.09.2006 : 23:46:51 »

Bango je Cheesy

ni panike, a veš kakšne vse sorte verzije sem že slišala Wink Cheesy Cheesy  Grin

lahko noč tudi tebi....
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1445 : petek, 22.09.2006 : 15:16:01 »

meni pa nekaj ni jasno... a je pasja razstava v Mariboru, specialka za tibetance  pa v Skokah??
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #1446 : petek, 22.09.2006 : 15:17:33 »

Ja v soboto je specialka za tibetance v skokah na letališču.
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1447 : petek, 22.09.2006 : 15:24:44 »

o, hvala za tako hiter odgovor....
a tisti, ki razstavljajo svoje tibetance, morajo priti pa še enkrat v nedeljo, v Maribor?
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1448 : petek, 22.09.2006 : 18:12:40 »

Ojla barvica, me prav zamika, da bi imela tako veliko družino, ko berem tvoja sporočila, si ne morem, da se ne bi nasmejala zraven  Grin Grin Grin Grin  Vidim, da se imate super in da vam nikoli ni dolgčas! Kako ti vse rata, pa mi je uganka, dva psa, pa otroci, pa hiša itd... Tongue Wink

In komaj čakam jutri, da vidim vse Tibetance na kupu, pa čeprav le kot obiskovalka - pa ne mi zamerit, če bom hotela vse prečohat  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1449 : petek, 22.09.2006 : 18:22:36 »

Aja, kaj Oši tudi pride jutri zraven? Lahko pošlješ kako slikico obeh kosmatincev, me ful firbec  Cheesy

Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1450 : petek, 22.09.2006 : 18:34:29 »

ne, Oši bo pa sama doma   Undecided
saj sem jo hotela zraven vzet, pa je čist preveč usekana na pse in bi samo norela in se hotela igrat... Sem ji obljubila, da gre z mano v soboto, pa je rekla "Ok."  Cheesy
Bango je skopan in napol posušen... ma, me že roka boli od fenanja, on pa tudi rabi malo predaha (tako pridno leži na sušilcu... res je rojen za šminkerja)  Cool
Bi ga morala zdaj videt, kot en ježevc je  Grin Grin Grin Grin

vsa dlaka mu štrli in fuuuuul je mehak... vidim, da našo Ošulo čisto premalokrat skopam  Smiley

zdaj spet norita po kavču, jaz sem pa sama doma... mož je šel z otroci na trgatev in sem čisto samaaaaa... bom tko uživaško preživela nocojšnji večer... Knjiga in sladoled in internet Smiley

in - pst - oba psa na zakonski postelji  Wink

slikce imam pa tukaj
http://hopcefizelj.moj-album.com/album/639744/
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1451 : petek, 22.09.2006 : 18:47:47 »

Joj, kaka cukra sta  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Bango je prekrasen, jaz bi tudi drugega TT-ja svetlega - da ju ne bom zamešala Grin Grin Grin
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1452 : petek, 22.09.2006 : 19:15:02 »

bom zdaj dala nove fotke v album... "Bango gre na prvo razstavo" Cheesy
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #1453 : petek, 22.09.2006 : 22:00:29 »

Barvica, krasen črno-bel parček imaš  Cheesy!! Ti kar zavidam, da imaš kar dva, ki bosta danes spala s tabo  Grin .Tudi mi smo skopani in počesani za jutri, zdaj moram pa še pomislit, da kaj ne pozabim doma. Se jutri vidimo.

Aja, jaz sem tista s črno tibetanko iz Švrka.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #1454 : petek, 22.09.2006 : 22:01:38 »

Hej Barvica, a si ti ziher da imaš TTja in ne cotona na dolgih nogah  Grin  Cheesy  Grin  Cheesy Grin  
Sem videla fotke od Bangota, ki gre v Maribor Smiley tak je kot Lotty (no Loti včasih, ko je imela še tako kratko dlako)

Sm se šele zdaj spomnila, da bi ti lahko ponudila, da ti posodim ograjco za Bangota (je ful komot na razstavi če je kuža v ograjci). Sem prepozna a?
Logiran
Strani: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.