mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 19:31:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586911 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1365 : sreda, 30.08.2006 : 15:05:52 »

No cool ker moj mi je že napovedal samostojno pot!
Sicer imaš še čas prijavit (žal dražji rok)....

Ampak kolk jaz šefa poznam bo ziher pustil!
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #1366 : nedelja, 03.09.2006 : 11:47:55 »

Naše tibetansko dete je prava škrba baba  Grin
Spodaj nima niti enega seksalca, tudi zgoraj mu dvojke manjkajo, še vedno pa mu ratalo včeraj na Slivnici pojesti konjsko figo  Angry

Sem že pozabila, da spada tudi žretje drekov k odraščanju. Drugače je pa zelo zelo priden, hodi ves čas zraven... verjetno posledica menjave lastnika in se morda boji, da ne izgubi še mene Undecided
Ko smo se vračali v dolino, je bil pa že malo utrujen in se je gospod nosil v nahrbtniku  Cool al pa v naročju. Heh, pa ne prav dolgo, je bilo preveč fino šibat po travi in vohljat naokoli.
Tisti, ki nihate med dvema tibetančkoma... dovolj premišljevanja, čas je še za enega  Smiley
Jaz uživam v tem pasjem svetu... vsako sekundo dneva...

aha, hranjenje... Po teoriji, da daš futer najprej starejšemu psu, dam posodo najprej psički. Ki brikete povoha, se namrdne in čaka... Bango dobi svojo posodo sekundo kasneje, tudi povoha, se nič ne namrdne.. samo šibne k drugi posodi in že ima dva briketa v gobčku  Grin
Za Oši je to zelena luč in tudi ona začne jest sosednje puppy brikete.... Zanjo je to super, ker je dobila mal mesa na tiste svoje suhcene kosti, Bango pa MORA jest hrano za mladičke... No, danes zjutraj sem ju hranila v različnih prostorih. Bango je pojedel vse, punca pa je spet pustila več kot polovico   Sad
Pa še tiste posebne brikete mora jest (dermatosis, ker ima alergijo), ne sme dobivat nič priboljškov, ker se začne praskat in posledično tudi drugemu psu ne dajem nič. 

Danes je točno en teden, ko imamo Banga, meni pa se zdi, da smo že od nekdaj skupaj.

Zdaj oba spita, Oši je na sinovi postelji.. vsa raztegnjena na hrbtu Wink Bango je pa pri meni, pod stolom. In je tudi tolk raztegnjen, da nimam kam nog dat, pa jih tlačim na poličko od računalniške mize  Grin  Cheesy
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.273

« Odgovor #1367 : nedelja, 03.09.2006 : 12:46:12 »

Ojla barvica.

Kako si se odločila za Mariborsko razstavo? Gresta z Bangotom (al kakor koli se že sklanja Smiley ).

Lp Petra
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1368 : nedelja, 03.09.2006 : 13:00:53 »

z Bangom Wink

V torek greva v šolo in bom vprašala, hehe... tršico, al naj greva al ne... Ma, jaz sem čisti analfabet, kar se tiče razstav   Roll Eyes

Všeč mi je naokoli učke past in komentirat kateri pes je najlepši in kako tistega tam grdo češejo in še grše vlečejo za sabo... Kakšen mora biti pes, da je primeren, pa ne vem. Itak lahko primerjam samo moja dva Cheesy

Tako, da rabim strokovni nasvet, ki ga bom dobila čez dva dni in potem se bom na podlagi tega odločila. Vidve z Lotko gresta?
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1369 : nedelja, 03.09.2006 : 13:03:29 »

se otroci krohotajo kakšen nick imam  Angry ... ahahaha... barvica... a jolly al kr sparova .... mah, kr neki.... Cheesy

Meni je bilo pa ime čisto nekaj posebnega... tko pisano, kot ena mavrica - pač odvisno od razpoloženja Wink
in ga ne grem spreminjat, ker se mularija norca dela...  Tongue  Tongue  Tongue
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1370 : nedelja, 03.09.2006 : 13:19:41 »

se otroci krohotajo kakšen nick imam Angry ... ahahaha... barvica... a jolly al kr sparova .... mah, kr neki.... Cheesy

Meni je bilo pa ime čisto nekaj posebnega... tko pisano, kot ena mavrica - pač odvisno od razpoloženja Wink
in ga ne grem spreminjat, ker se mularija norca dela... Tongue Tongue Tongue

Grin Cheesy Grin

Ja z Lotko greva v MB. Malo poglej do kdaj so prijave, da ne boš prepozna če se boš odločila. Drugače pa saj ni tako važo če si za razstave, to pač uzameš kot družinski piknik Smiley Pa še vidiš, če je kuža tak kot mora bit, ko dobi lepo oceno.

Kam pa gresta v šolo. Midve z Lotty greva tut v šolo, ( Švrka).
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1371 : nedelja, 03.09.2006 : 13:26:10 »

hehe.. mi smo tudi vpisani v Švrkovo šolo in začnemo ob 17 v torek Smiley

Malo težko usklajujemo ta teden, ker se je glasbena šola že začela, pa še mož ima popoldan službo... ampak, v torek prideva z Bangom 100%. Za četrtek pa še ne vem, ker je že 1. roditeljski sestanek. Od 17h pri vseh treh otrocih... hkrati, jasno  Angry
Logiran
myphone
otrok do 14 let
**
Sporočil: 79

« Odgovor #1372 : nedelja, 03.09.2006 : 14:28:06 »

a šola švrk se začne že ta torek???
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1373 : nedelja, 03.09.2006 : 14:33:34 »

ja...  pojutrišnjem Smiley
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1374 : nedelja, 03.09.2006 : 15:03:50 »

Midve imava pa ob ponedeljkih in sredah. Se bomo pa na izpitu kaj videli Smiley

Drugače pa, ja šola se drug teden (jutri) začne , odvisno kam pašeš.
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1375 : nedelja, 03.09.2006 : 15:07:12 »

... Se bomo pa na izpitu kaj videli Smiley

Če ne že prej. 
Barvica, bi imela v petek popoldan kaj časa (okvirno)?
Logiran
barvica
rad pišem

« Odgovor #1376 : nedelja, 03.09.2006 : 15:09:05 »

Ja, petek popoldan je načeloma ok... edino za varstvo otrok bi morala poskrbeti, ker mož dela ta teden popoldan....
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1377 : nedelja, 03.09.2006 : 20:29:11 »

Tud mi2 prideva na Švrkove urice - ampak bi bilo najbolje, da naju dajo med začetnike, ker sva že vse pozabila. Sicer pa sva danes mal parodirala po Šuštarski nedelji in bilo je kr preveč gneče. Seveda pa je princeska vseeno uživala seveda v mojem naročju - od tam se jasno bolje vidi naokoli.

lp

MARKO
Logiran
ppetra
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1378 : ponedeljek, 04.09.2006 : 10:35:18 »

Joj, midve tudi nič več ne znava Smiley Nisva nič trenirale čez poletje, tako da ne boste edini Wink Smiley
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1379 : ponedeljek, 04.09.2006 : 10:46:17 »

Marko sam za rasztavo pa sta se z Indio dobro pripravila.
Mala je zelo lepo sodelovala. Wink
Logiran
Strani: 1 ... 87 88 89 90 91 [92] 93 94 95 96 97 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.