mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 11:49:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583273 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
timba
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #1170 : četrtek, 29.06.2006 : 14:42:41 »

Ja seveda lahko!!! Za našo hišo je velik travnik tako, da bi se psički lahko zlaufali, v bližini pa je en potoček, ki je majhen in nizek pa tudi ni zelo oddaljen od nas kakšnih 10 minut hoje.

Bomo poklicali na telefonsko številko, da se točneje dogovorimo.

L.P.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1171 : četrtek, 29.06.2006 : 20:57:53 »

Timba - čakam na klic

Rastave

Zanima me če gre kdo te dni kam na kakšno razstavo in rad bi našel kje zbrane vse rastave za naprej. Mal brskam pa nisem prav prevečl uspešen - zato prosim za informacije. Menda je prva razstava pri nas v Trbovljah ... že iščem informacije.

lp

MARKO
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1172 : četrtek, 29.06.2006 : 22:11:41 »

Razstava v Trbovljah je zadnji vikend v Avgustu (27.), potem je Cacib v Mb in Tde (23., 24.9.), Potem decembra Cac v Celju.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1173 : petek, 30.06.2006 : 09:50:30 »

Timba pozdravljena med nami  Smiley ! Glede na to, da si iz Škofje Loke naj ti sporočim, da je od torka tam tudi en naš TT malček...!!! Upam, da se kdaj srečate  Smiley !

Metha Super fotke  Cheesy, a ne da je Bohinjsko jezero "super morje "  Grin !!!!!
Logiran
timba
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 77

« Odgovor #1174 : petek, 30.06.2006 : 13:23:21 »

Nanda

Lepo to je pa super, da je v Škofji Loki še en Tibetanski terier Smiley. Lahko bi se dobili, saj bi ga rada spoznala, še posebej pa naša Timba. Smiley Ali bi nam lahko dala naslov??

Glede jezera pa tudi jaz razmišljam, da bi se odpravili tja, saj bi bil Timbi zelo všeč, ker je nora na vodo!! Cheesy Pa tudi vi pravite, da je odličen. Smiley

Lp
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1175 : petek, 30.06.2006 : 14:26:22 »

???Pred časom smo že mall debatiral, da bi bilo fini imet nekakšno evidenco, kje je doma kakšen tibetanček ... mislim, da je počasi čas, da nekaj takega res naredimo.

;)Predlog - zbrali bi osnovne podatke - seveda pa bi vsak sam vpisal kar si želi in izpustil kar ne želi, da vedo ostali obiskovalci foruma in internetnih strani.

pes ali psička
- ime in rodovniško ime
- spol
- rojstni datum
- oče
- mama
- barva

lastnik
- nadimek
- ime in priimek
- naslov
- telefon
- e mail

vzreditelj-ica
- ime in priimek

To je nekaj osnovnih podatkov in če mislite, da še kaj manjka pa predlagejte da dopišemo. Mislim, da bi mi lahko naši fantje naredili nekakšno podstran na kateri bo obrazec in spodaj tabela (ki se bo sproti polnila). Sveda bo vsak lahko popravljal podatke le sam - tako, da bo vpisal svoje geslo, ki ga dobi ob prijavi. Seveda pa nam bi lahko nekaj takega naredila tudi Jana.

Halo JANA kaj praviš na to idejo?

lp

M

Cheesy
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1176 : petek, 30.06.2006 : 16:27:22 »

Na forumu lahko najdete tudi tole: V Ljubljani na voljo ograjen prostor za prosto tekanje psov in vadbo ... mi2 greva danes ob 18h mal pogledat kaj se tam dogaja.

Pride še kdo ? Pokliči me na 051 30 61 91

MARKO & INDIA
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1177 : sobota, 01.07.2006 : 11:06:49 »

Živjo Timba!
Ja, tole z zobki zna biti kar boleče. Tudi Kimi je rad posegal po najinih rokah, pa čeprav sva imela veliko pripomočkov.  Smiley Sva pa kmalu odkrila, da ima od vsega najraje bikovko in jo je imel non stop na razpolago, tako da se je grizenje rok malo ponehalo.
Bo pa sigurno boljše, ko zamenja zobke! Smiley

Kar pa se vode tiče, tudi Kimi uživa, čeprav v kako večjo lužo (npr. ribnik) si še ni upal, jaz ga pa tudi ne silim. Je pa prav hecen, ko je v vodi. Glavo čisto potunka in se potem poškropi! Grin Pa ugotovila sem, da ugrizne v vodo!? Shocked Res me zanima, kako bo na morju?!

Ima pa najin kosmatinec novo poletno frizurco in jaz se kar ne morem navaditi, da ni več kosmate kepe okrog naju  Wink Sicer pa je luštkan in glavno je, da se on 100% boljše počuti, kar se tudi vidi na njegovi živahnosti!! Smiley Ena slikca je v albumu, druge še nastajajo!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1178 : sobota, 01.07.2006 : 20:42:38 »

Timba, takoj, ko pridejo z morja ti sporočim naslov  Smiley

Khyim, tole nedeljo še oddelam in potem upam, da se uskladiva in končno slišiva pa poklepetava ...komaj čakam .....  Cheesy
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Sporočil: 534

« Odgovor #1179 : sobota, 01.07.2006 : 22:16:16 »

Joj kak je luškan! Moramo se čimprej videt. Samo ne vem če se bomo lahko kaj prej vidli kot pred agilityjem sram Se slišimo!
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1180 : torek, 04.07.2006 : 13:26:22 »

Preden je Kimi dobil novi look, sta se dobila z bratcem Bujem, ki tudi živi v Mariboru. Mala kosmatinca sta norela, mi pa smo se zabavali ob norčijah, ki sta jih zganjala. Cheesy  Ogromno sta si imela "za povedati" in potem obadva utrujena obležala v travi (seveda samo za nekaj trenutkov in potem znova norela). Malo sta se tudi ravsala, no saj bi bilo čudno, če se nebi, saj sta bratca  Cheesy

Upam, da mi bo uspelo pripeti eno slikico...

[attachment deleted by admin]
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1181 : torek, 04.07.2006 : 13:26:51 »

Jupi, ratalo!!!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1182 : torek, 04.07.2006 : 21:17:42 »

Tudi Timba in India sta se nanoreli v soboto - ampak jaz žal vse skupaj nisem uspel poslikat. Upam, da je lastnici od Timbe uspela kakšna slika in mi jo bo poslala (psm@mrak.si)

V soboto dopoldan pa  sva šla tudi pogedat kako izgleda tečaj na katerem se učijo kako rastavljat in bilo je prima. Prideva tudi to soboto - potem pa na morje.

Tudi India že pridno menja zobke - pravzaprav smo zgoraj že skoraj brez in spodaj sta mlečna mislim, da le še dva. Novi pa tudi že kukakjo na plan. 

lp

MARKO

Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1183 : torek, 04.07.2006 : 21:58:11 »

Joj, Khyim moja lubička skupaj   Cheesy na fotki  Cheesy Hvala, hvala...... !!!!!  Cheesy
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1184 : četrtek, 06.07.2006 : 11:36:01 »

Khyim, ful lepe slikice! poletna frizurca mu pa prav paše!  Wink

upam, da se nama čimprej pridružita na sprehod na Pohorje ( pa brez izgovorov  Grin ).
Logiran
Strani: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.