mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 09:56:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583195 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1140 : petek, 16.06.2006 : 07:54:08 »

Oj, punce, hvala za vzpodbudo!!!! Imam že malo več volje Wink Cheesy
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1141 : petek, 16.06.2006 : 09:04:28 »

Tag Tu tud mi vam bomo probali meditirati na daleč  Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1142 : petek, 16.06.2006 : 23:35:07 »

TagTu, tudi mi držimo pesti in tačke Smiley

Bi pa mogoče Shela lahko kdaj naučila Kimija delati divje kroge  Cheesy Cheesy.  Namreč Kimi še vedno najrajši meditira, zaenkrat mu še ni za kroge... Wink Smiley
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1143 : ponedeljek, 19.06.2006 : 16:51:39 »

Kako pa kaj vaši kužki prenašajo tole vročino? Kimi se je nekaj časa prestavljal iz enih ploščic na druge, danes pa je odkril veliko boljšo zadevo. Ventilator. Najprej se ga je ustrašil, češ kaj pa je tale groza Shocked...potem pa je iz njega začelo pihati in odkril je zlato jamo.  Grin Lepo se pred njega uleže in mu piha...kaj je lepšega v tej vročini Tongue Wink
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #1144 : ponedeljek, 19.06.2006 : 18:11:31 »

Mi smo odpeketali do Save, kjer se je namakal kakšno uro (zabredel celo tako daleč, da mu je voda segala par cm ČEZ TREBUŠČEK!!!). Sicer pa v glavnem leži na parketu in drnjoha, razživi se zgodaj zjutraj ali pa pozno zvečer (približno takrat kot jaz).
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1145 : ponedeljek, 19.06.2006 : 19:02:06 »

Mi se tuširamo 2x na dan in potem vlažni sušimo - pomaga  Cheesy
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1146 : torek, 20.06.2006 : 14:52:15 »

Mi imamo srečo, da je naše stanovanje dokaj hladno in INDIA poležava v hodniku in v dnevni sobi na parketu ali v kuhinji na ploščicah. Greva pa danes spet na tečaj. Že zadnjič se ji ni dalo prav veliko dalo dopovedat - tako da bo danes podobna zgodba. Vročina pa ni zdelala le pesjane - temveč tudi nas dvožce. Vse tako na hitro - najprej mraz, sneg in potem tale vročinski bum.

Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1147 : sreda, 21.06.2006 : 16:49:39 »

Tukaj khyim.moj-album.com si lahko pogledate nekaj slikic iz našega sobotnega potepanja po Logarski dolini.

LP
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1148 : sreda, 21.06.2006 : 19:48:17 »

Izgleda, da vročina nagaja vsem in ker nihče nič ne napiše bom pa jaz dodal eno slikco.

Takole sva mi2 včerja trenirala stanje za rastavo. Seveda še nimava pojma  Grin ampak vaja dela mojstra in čez čas se bova že znala postavit. Ali ima kdo kakšno podobno sliko prvih poskusov recimo pri 4 , 5 , 6 , ... mesecih?

lp

MARKO  Cheesy

[attachment deleted by admin]
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1149 : petek, 23.06.2006 : 08:22:12 »

Marko sem na sosednjem forumu vidla da te mika pot v SCG - a si se pozanimal za pogoje prestopa kužka v države ki niso članice EU?
Kuža naj bi imel opravljeno titracijo...
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #1150 : petek, 23.06.2006 : 08:29:56 »

Ja vročina nam kar nagaja. Kar je peveč je preveč. Tisa praktično večino dneva prespi, predremucka po najbolj hladnih kotičkih stanovanja. Škoda, da moram biti dopoldne v službi, drugače bi si lahko privoščile daljši sprehod v prijetni svežini. Tako pa do 20 ure zvečer ni nič s sprehodom, mogoče se popoldne prestaviva na zrak v kakšno senčko. Tisi tudi hrana ne diši, čez dan se je skoraj ne pritakne, je šele pozno zvečer, tudi ponoči je že spraznila svojo posodico. Sem pa neverjetno vesela, da že 14 dni nismo dobile nobenega klopa. Poleg vseh mogočih in nemogočih repelentov sem uvedla še zadnji ukrep, opustila sem fleksi in hodimo na sprehode lepo na krajšem povodcu ter se tako izognemo tekanju po visoki travi in grmičevju. Tekanje, norenje in tibetanske kroge pa si lahko privošči na kaki negovani travici okoli ranča.
Me pa preseneča, da Tisi tudi v največji vročini ne dišita tuš in mokra osvežitev. Noče stati v vodi, umika se, če jo špricam, tudi v potočku se ni želela namočiti. čimprej hoče na suho. Nekaj veselja je pokazala le pri tekanju po potočku, kjer je bilo le cca 1 cm vode oz bolj blata. Mogoče ji je voda kljub vsemu premrzla, saj tudi pri umivanju tačk le te umika če ni voda dovolj topla (vroča). Očitno je mnenja, da je hladejša voda dobra le za pitje.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1151 : petek, 23.06.2006 : 10:55:19 »

Srbija Črna gora zaenkrat odpade. Je predaleč, avijon bi bil predrag in takoi bomo šli na rastavo kdaj drugič.

Tudi mi jemo bolj malo - klopov pa zaenkrat še ne poznamo  Wink

lp

MARKO & INDIA
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1152 : petek, 23.06.2006 : 13:21:46 »

Tudi Kimi je bolj malo, čez dan sploh nič, pozno zvečer pa dobesedno pogolta svoje brikete, ampak tudi ne vse. Mu pa v tej vročini ful pomaga, da ga stuširava s hladno vodo in je potem blazno vesel in začne skakati naokrog in se igrati.  Smiley

Po našem pohajkovanju po Logarski sva našla sicer enega klopa, kar je malo glede nato, da je hodil po borovničevju in nizki rasti, kjer jih mrgoli. Sva mu pa takoj zvečer dala Advantix (je očitno malo popustil, ker je bil že četrti teden) in ga celega pregledala, in nisva več našla nobenega. No, upam, da bo pri tem tudi ostalo, ker mi te barabe že res grejo na živce. Nič več jih ne zaustavi! Angry  Hvalabogu, da zaenkrat Advantix še zaleže.. Kako dolgo pa še bo, pa bomo videli!?? Undecided

Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #1153 : sobota, 24.06.2006 : 17:00:21 »

Mi smo pa vceraj na malem pasjem meetingu spoznali Kimija  Grin Pravi lepotec je in priden fant. 

Evo se dve slikici od vceraj.

Lp, Tinkara

[attachment deleted by admin]
Logiran
Khyim
odvisnež

« Odgovor #1154 : sobota, 24.06.2006 : 23:18:40 »

Hej Tinkara! Hvala za fotke in pohvale!!  Wink Joni je tudi pravi lepotec in mislim, da sta se s Kimijem kar dobro ujela!  Cheesy Upam, da bomo tole kmalu ponovili!!  Smiley

LP
Logiran
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.