mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 13:38:46

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 586723 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1125 : petek, 09.06.2006 : 15:32:28 »

Tudi Briki je že imel kitko, samo nobenemu v družini, razen meni, ni bilo všeč. Smiley Tako da ostaja pri čopkih.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1126 : ponedeljek, 12.06.2006 : 18:05:52 »

Kimi pa si je naredil v soboto pravo žurko. Bil je dve uri sam doma in se je odločil "dekorirati" stanovanje. Wink Pripomočke (papirnato brisačo) je dobil na kuhinjskem pultu in okrasil stanovanje, predvsem fotelj in okrog njega in na svojem podvigu potem zaspal  Roll Eyes Torej mu žuranje še ne gre povsem od tačk, midva pa sva iz previdnosti vse stvari na pultu raje umaknila.  Wink

Huda je tale zadeva...puberteta! Tongue
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1127 : ponedeljek, 12.06.2006 : 19:38:38 »

Kimijeva mamica Tara je svojo hčerko Shu hitro naučila kako dobra zabave je toaletni papir...... prjela ga je (z gobčkom  Wink) in letela pred Shu po hiši, Shu za njo in rolica se je odvijala in odvijala.....in odvijala.... Grin in ko je bila tako super odvita sta si zaželeli še malo "snežink" in pričeli cufkati vso to reč in je še snežilo in snežilo ..... Cheesy ... OK bila sem malo neodgovorna  Tongue ker nisem nič ukrepala ...a bilo je tako smešno, da nisem niti hotela niti mogla posredovati in sem se tokrat raje prepustila zabavi še jaz.....  Grin Kdo je potem sesal se itak ve..... Tongue

Hm, Khyim ...tale vaš-naš Kimi pa res vztrajno dokazuje da jabolko ne pade daleč od drevesa   Cheesy !!!!

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1128 : ponedeljek, 12.06.2006 : 19:41:45 »

Kimijeva mamica Tara je svojo hčerko Shu hitro naučila kako dobra zabave je toaletni papir...... prjela ga je (z gobčkom Wink) in letela pred Shu po hiši, Shu za njo in rolica se je odvijala in odvijala.....in odvijala.... Grin in ko je bila tako super odvita sta si zaželeli še malo "snežink" in pričeli cufkati vso to reč in je še snežilo in snežilo ..... Cheesy

No lepo, da še drugi tt-ji obvladajo toaletni papir. Brik se je sicer sedaj že malo odvadil, a če je prilika izkoristi.

Lp
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1129 : torek, 13.06.2006 : 22:14:13 »

Smiley ... ja pa nadaljujmo tole debato o čopku ...

Naša Barby je bila 11 let ker brez čopka, je pa res da na stara leta ni več tako dobro videla. No tako je bilo tudi z našo španjelko Nero, ... na starost pravzaprav vsi kosmatinci pa tudi ljudje malo slabše vidijo-vidimo.

Meni so takrat ko sem jo kupil rekli, da čopki niso nujni in da so TT pokritih oči pravzaprav navajeni. Torej, da naj raje ne strižemo ali spenjamo čopka. V zadnjem času pa srečujem TT-je brez in s čopkom. Moram priznat, da so mi brez čopka bolj všeč, čeprav so učke nekako skrite. Je pa tudi res, da sem našo Barby tu ni tam počesal tako, da si bile učke vsaj nekaj časa vidne - ampak ker tega ni bila vajena se je hitro kar sama spet skuštrala. Tudi na razstavah sem srečak več TT-jev trez čopka kot z. No napište mi še kej zakaj ja in zakaj ne čopek ali kitka ...

Cheesy
Mi2 z Indio sva v ponedeljek snemala video - pravzaprav so snemali naši plesalci in en kader naj bi bil kako en pesjan teče za otroci. Upam, da jo je režiser dobro ujel (šla je ko raketa za njimi) in bo ta kader res v spotu. Sicer pa je posnel tudi kako Kali in India ližeta sladoled in če ne drugače smo na snemanju vsi uživali. Nekaj slik bom objavil tudi na moji TT strani - kakšno pa tudi na forumu.

Tudi na tečaj še hodiva in mislim, da imam več težav jaz, ker India kaj hitro naredi prav - jaz pa zamujam s klikom, pohvalo, nagrado, ... Mislim pa da ji najbolj odgovarja norenje in zato vabim kakšno kosmato kepo (3-5 mesecev) na kakšen sprehod in norenje v Ljublajni ali okolici. Ta teden še nimam prav veliko časa - ampak naslednjo sredo pa se lahko kje dobimo - najbolje bo popoldan okrog 17h.

lp

Wink
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1130 : sreda, 14.06.2006 : 11:29:26 »

Marko, v šoli dostikrat opazimo, da mladi TT-ji začnejo slabše videti, ko jim zraste dlaka čez oči. Takrat predlagamo čopek in večinoma vsi začnejo boljše delati.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1131 : četrtek, 15.06.2006 : 07:57:59 »

Kalsang, Shela ima čop, pa jo še vedno drži sobotna neposlušnost sram Cry Sem že čisto na robu obupa Huh
Logiran
Kalsang
živim tukaj

« Odgovor #1132 : četrtek, 15.06.2006 : 09:46:40 »

Pusti jo par dni pri miru! Ne sili jo!!!

Se mogoče bliža  gonitev?
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #1133 : četrtek, 15.06.2006 : 10:59:28 »

Saj bo TagTu-me s Hani in Umo pa smo vceraj spet pridno vadile, Uma, je kot urica, Hani pa je malo lena in se ji nic ne da, ampak ce jo malo zmotiviras, ful lepo dela.
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1134 : četrtek, 15.06.2006 : 11:24:17 »

Saj je ne silim, ker jo je itak nemogoče prisiliti. Če ne pali na hrenovko, tudi na prisilo ne bo.
Ne, gonitev ni na vidiku....šele septembra. Pa če se spomniš njene "volje" do dela med lanskima gonitvama, je bila takrat naravnost perla proti temu, kar se je začelo v soboto. Da bi pa uprizorila divje tibetanske kroge brez mojega dovoljenja, se je pa sploh prvič zgodilo....čisti šok zame Shocked
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1135 : četrtek, 15.06.2006 : 12:42:50 »

Tagtu! to je pomlad!  Grin se je letos bolj pozno začela. jaz sem tudi tako vesela lepega vremena, da bi delala divje tibetanske kroge!  Cheesy
Logiran
Kalsang
živim tukaj

« Odgovor #1136 : četrtek, 15.06.2006 : 13:18:45 »

TagTu, kar mirne živce! Saj veš, če se bo odločila sodelovati, bo naredila z najmanj 90 pikami, če pa ne, potem pa drugič. Tukaj nimaš ti kaj. Zato kar mirno, da se ne bo še bolj puntala...
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #1137 : četrtek, 15.06.2006 : 13:37:37 »

Da bi pa uprizorila divje tibetanske kroge brez mojega dovoljenja, se je pa sploh prvič zgodilo....čisti šok zame Shocked

To je bil šok tudi zame, ko vsa z Brikom delala šolo, pa se kar na enkrat odločil, da ne bo ubogal.
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1138 : četrtek, 15.06.2006 : 18:31:46 »

TagTu krogi to je še čisto Ok  Wink punca je rabila sprostitev in predvsem so vaje tkooooooooooooo dolgočasne, da je treba malo heca naredit   Cheesy
Predstavljaj si da bi se odločila, da bo "sesalec za prah" in sploh ne dvigne gobčka in od tal ali pa "kip" in meditira v daljavo in te sploh ne opazi niti sliši  ali pa da si ti "megla" in ko jo pokličeš leti mimo tebe na ovire.....  tako se je moja  Nanda obnašala teden dni pred izpitom.....  Shocked
No, ostalo pa veš......na izpitu je delala kot "švicarska urica".... z izjemo, da se ji je "ježek" zapletel v dlako in je morala to prej dol spucat  preden je na odpoklic prišla k meni... Smiley

Že danes držimo pesti zate na vseh 40-ih kosmatih tačkah in šestih rokah !!!!  Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1139 : četrtek, 15.06.2006 : 20:22:40 »

Živjo

Sem mislu, da nama bo slika na morju uspela, ampak moj digitalc se je čisto zmedel (preveč sonca) in slika je bolj slaba. Sicer pa je bila India kar dva dni čist preč, jo je verjetno zdelal morski zrak. Bliža pa se konec meseca in takrat gremo vsi skupaj na morje - bomo videli kako ji bo všeč morska voda.

Smiley

[attachment deleted by admin]
Logiran
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.