mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 09:48:06

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583190 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
nutella
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.808

« Odgovor #1110 : ponedeljek, 05.06.2006 : 11:35:39 »

Čestitam za odlično organiziran in voden piknik - res je bilo jako prijetno vzdušje. Cheesy Drugače pa sem jaz Mirina hči in sem prepričana, da bo še dovolj priložnosti za čohanje Gusija. Wink Včeraj pa itak ni bil primeren za oglede, ker je bil potreben kopeli in povrh še slabe volje, ker ni mogel vseh kužkov prelupčkat, ampak je blo treba sedet pri klopci. Naj podtaknem še eno njegovo slikico: http://nutella.moj-album.com/album/2527400/?os=2640898
Logiran
metha
rad pišem
Sporočil: 392

« Odgovor #1111 : ponedeljek, 05.06.2006 : 13:02:33 »

Marko, se tudi jaz pridružujem vsem pohvalam glede organizacije in izvedbe piknika, čeprav sem bila zaradi učenja   Tongue tam le kratek čas. Bo pa upam drugo leto priložnost, da to popravim.. Wink.
Logiran
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 534

« Odgovor #1112 : ponedeljek, 05.06.2006 : 17:03:53 »

Kako je bilo kaj v soboto na agility tekmi? Je šel Kimi zraven? Ste se meli fajn?
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1113 : ponedeljek, 05.06.2006 : 18:38:28 »

Bilo je mokro, deževno in mrzlo, ampak mi smo bili super volje in smo uživali 200/uro kljub vremenu. Psi najrazličnejših pasem in velikosti so se poganjali čez ovire in zraven cvilili in lajali od veselja. Res jih je bilo užitek gledati. Seveda je prišel tudi Kimi, in ko je videl toliko psov na kupu, začel tuliti kot zmešan.  Cheesy Verjetno je tudi on hotel malo skočiti!! Grin Grin
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #1114 : sreda, 07.06.2006 : 09:18:39 »

Mi dve sva pa tako dolgo gledali v nebo in razmišljali ali bi šli ali ne,  Undecided da sva nazadne vse zamudili.  Lips Sealed Kot berem vaše pohvale mi je zelo žal. Cry

Sedaj nama gre pa ta dež že počasi na jetra.  Angry Vsak dan sva mokri, vse je blatno, vlaga je povsed. Zračim avto, stanovanje, perilo in brisače se sploh ne sušijo, .... počutim se kot v Angliji. Vsa čast jim, da zdržijo na vsakodnevnem dežju.  Roll Eyes

Tisa je takooooo zelllloooo pridna punca!  Cheesy Ko je pri volji je pravi mali piflar, a problem je pa za šolo ni ravno vedno pri volji.  sram Sedaj se učiva trika "mrtva" ker to najraje ponuja. Ko jo počohaš je že na hrbtu in vse štiri v zrak: praskaj, praskaj, praskaj po trebuščku. Rada deli poljubčke  Kiss tudi takrat, ko ti iso ravno zaželjeni, npr ko je povsem blatna od rudarjenja.

Sem Tisi zanjič pulila dlake iz uheljca in je šlo presenetljivo dobro, sem imela občutek, da jo ni nič bolelo, le požgačkalo jo je tam pa tam. Zanima me, če naj populim vse (povsem na golo) dlačice, ki štrlijo iz votlinice, ali jih le razrečim. Mislim, da bi ji morala tudi uhlje malo očistit. Kako že? Saj ni tako hudo, vendar vidnim rahlo obarvanost. na vhodu v uho. Saj ni čudno pri vsej umazaniji, ki jo poberemo po travnikih.

Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #1115 : sreda, 07.06.2006 : 09:27:23 »

Pa še to?
Ali ima kdo od vas kakšnega mladička iz svojega legla v Zasavju?Huh Ali pa so res vsi tu okrog iz Hrastnika?!! Mislim,  Angry  res jih kopujejo kot štruce kruha v najbljižni trgovini!  Sad
Logiran
Kimi*
odvisnež
Sporočil: 595

« Odgovor #1116 : sreda, 07.06.2006 : 09:36:35 »

En rodovniški TT je v Zagorju, je črne barve ime pa mu je pa Dax / Daxi - ali nekaj zelo podobnega, ne vem pa kdo je vzreditelj?

LPK
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1117 : sreda, 07.06.2006 : 09:58:48 »

Bela Tisa, dlakico v ušesih populi vso, predvsem je to dobro sedaj, ko je toliko trave in je tako manj možnosti, da kakšna "nepovabljena bilka" zleze v sluhovod. Ušeska (zunanji del) je čisto dovolj, če jih umiješ z vlažno krpico.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788

« Odgovor #1118 : četrtek, 08.06.2006 : 14:10:36 »

Živjo

Danes sem osebno spoznal gospo Metodo Bračko - zelo prijetna gospa. Izvedel sem marsikaj o teh naših TT-jih in upam, da se še kdaj srečamo na kavici na tržnici Koseze.

Sicer pa se mi2 vsak torek in četrtek odpraviva na Švrkov tečaj - priznam pa da doma  Sad bolj malo vadiva. Te dni je moj urnik zelo poln, a bo kmalu bolje ker gre plesna šola h koncu.

Fullllllllllll smo že velik, dobivamo na težii in počasi nam dlake že skrivajo učke. Kaj menite ostali lastniki TT-jev - je bolje, da kasneje delamo čopek ali ne. Naša Barby ni nikoli imela čopek - v zadnjem času pa srečujem take s čopkom in take brez.

Smiley
Logiran
BELA Tisa
rad pišem

« Odgovor #1119 : četrtek, 08.06.2006 : 14:19:52 »

Sama delam Tisi čopke že od vsega začetka. Uporabljam cenene špangice, saj jih kar naprej izgubljava. Pazim, da ji ne poškodujem dlake. Ji pa spenjam vse več in več dlakice. Na začetku, tam okrog treh mesecev, sponkica sploh ni služila svojemu namenu, bila je le toliko, da se jo je damica navadila. Sedaj jo povsem tolerira. Je pa tudi super, ker ji z pomočji repka sedaj vidim očke ( tako so lepe, da je res škoda, da bi bile skrite) in vem kdaj me kam gleda  med "poukom". Če Je brez repka ne vem ali gleda moje oči ali pa le malo privzdigne glavico.
Tako, da navijam za čopek in ne le zaradi lepote. Tudi s posebnimi gumicami sem že poskusila, pa je dlaka zaenkrat le še prekratka.
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1120 : četrtek, 08.06.2006 : 18:30:54 »

Živjo!

Tudi Kimi ima ponavadi čopek, čeprav je fant in ga je že marsikdo zamenjal za psičko. Je pa zelo praktičen, sploh med šolo in učenjem pozornosti, ko drugače sploh ne veš kam gledajo.  Wink Tako vsaj vidiš, da gleda tja, kjer imaš priboljšek (hehe)  Grin. In pa seveda se razkrijejo te njihove prečudovite oči. Le zakaj bi jih skrivali?  Smiley

Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1121 : četrtek, 08.06.2006 : 19:45:46 »

Tudi Brik je fantek pa nosi čopke, saj se mi drugače, ker ima tako gosto dlako, zaleti v avto, ker nič ne vidi.

Lp, Kaja Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1122 : petek, 09.06.2006 : 09:25:23 »

Čopek obvezen!!!!

Marko, srečal si Metodo Mikuž Bračkovič Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1123 : petek, 09.06.2006 : 11:55:22 »

Čopek obvezen   Smiley ....A bi kdo morda raje kitko  Cheesy ?! Zadeva izgleda čudovito - poskusite, vsaj tisti, ki imate starejše in z dolgo dlako ...ostali pa kamlu  Grin !!!!
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #1124 : petek, 09.06.2006 : 12:47:57 »

Ja, smo probali kitko. Ti pošljem fotko, če najdem Wink
Logiran
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.