mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 08:41:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 583166 krat)
0 članov in 9 gostov pregleduje to temo.
hgvkjcvajgvbsgdfb
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 534

« Odgovor #1080 : petek, 26.05.2006 : 18:20:54 »

Hey!

Tukaj je par slikic od Kimija na agility tekmi. Sta z Ajšo zmagala, tako da čestitke! Cheesy

Tukaj pa je trenutno meni najljubša slikica Tongue

Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #1081 : petek, 26.05.2006 : 20:48:54 »

Anja, hvala za čestitke in slikice. Jaz sem kot vedno fotoaparat pozabila doma, Borut je sicer snemal, ampak se žal nič ne vidi. Ful sva ponosna na najinega kosmatinčka, agility pa bova šla tudi naprej, ker se nama zdi, da v tem zelo uživa.  Cheesy Toby in Kimi pa sta itak razred zase, kako se tadva igrata in ravsata, prav posrečena sta.  Cheesy

Nanda, tista slikica je tudi najina najljubša, gre ob priliki v okvir in na steno! Sicer pa je bil cel tisti dan eden najlepših, tak, ki si ga za vedno zapomniš! Smiley Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1082 : petek, 26.05.2006 : 21:23:39 »

zdravo! imam tudi jaz slikice, samo pri meni o trajalo, ker jih moram nest razvit-po klasični poti!  Grin

tudi annie je zelo ponosna na svojega ljubčeka!  Wink
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.500

« Odgovor #1083 : petek, 26.05.2006 : 22:25:23 »

Hej ti Varja - tolk si tu gor - nam se pa nič ne javiš?  Tongue
Jaz pa mislila da te ni nič za slišat, ker si polno zasposlena z bolnico?
Lubčka Anie  Kiss 
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #1084 : nedelja, 28.05.2006 : 07:37:40 »

Ponosna Babica pa ne more odpret fotk  Cry (morda zato ker nisem na domačem računalniku Wink) ,a mi jih lahko  pošljete na moj e-mail, prosim  Smiley

Kimi, upam, da čimprej ponovimo nedeljski popoldne in ....na naslednjo tekmo zelo močno upam, (zadrži me lahhko le služba zato zrihtaj da bo v nedeljo Cheesy)  da pride tudi Babica !!!! Lupčka našemu športniku !!!!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1085 : nedelja, 28.05.2006 : 07:39:56 »

Aja, da se ne bo kdo čudil zakaj Babica.....Mamica je pač Tara in jaz se moram iz spoštovanja te pravice oklicati za Babi  Wink Cheesy!!!
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1086 : nedelja, 28.05.2006 : 13:17:59 »

Ko sva bila z Brikom v trgovini, sma srečali tibetansko black & tan z imenom Tsari (če se ne motim je to vnukinja Nande). Gosped mi je povedal da se je za tt-ja odločil, ker je Brika velikokrat pred trgovino videl in mu je bil zelo všeč. Smiley

Lp, Kaja Wink
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1087 : nedelja, 28.05.2006 : 18:20:26 »

Ja, A-Tsa-Rja, Sari je hčerka Tashi in Tashi je Nadnina hčerka  Wink !!! Tebe bom pa jaz kar vzela za mojega detektiva  Grin, hvala za novičko !!!
Kar pa se tiče Brika, le kdo si nebi ob pogledu nanj zaželel TT-ja  Cheesy Je čisto pravi lepotec in upam, da ga zopet kmalu vidim na kakšni razstavi. Včeraj je bila pri meni njegova vzrediteljica in pravi da je zdajle v super dlaki  Cheesy !!! Čestitam !!!
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #1088 : nedelja, 28.05.2006 : 19:05:33 »

Hvala, sva se pa kar dolgo borila, da sma dosegla takšno dlako.

Sama pa svak teden odkrijem novega tt-ja. Sedaj se nas je v Celju nabrala kar lepa četica (če so moji računi prav nas je trenutno osem, štiri punce in štirje fantje).

Lp, Kaja Smiley
Logiran
bauci
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.435

« Odgovor #1089 : ponedeljek, 29.05.2006 : 09:48:45 »

hehe, lobsang! saj večino časa sem pri bolnici, ali pa sva obe tam, kjer imava prepoved msn-ja!  Wink sajsmopa včeraj vse nadoknadili, a ne?  Grin upam, da še kaj ponovimo, sem dobila prav fino barvo v lička!

NAnda, kaj prideš na tekmo v mb?  Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1090 : ponedeljek, 29.05.2006 : 15:54:54 »

Ja, Nanda bo sedaj lepo na tekočem z agilityem in takoj, ko se uskladijo službica in tekma pridemo navijat   Cheesy
za Kimija in Ajšo  Cheesy ...Da ne bo zamere...bomo spodujali tudi vas druge  Wink
Logiran
BELA Tisa
rad pišem
Sporočil: 358

« Odgovor #1091 : torek, 30.05.2006 : 10:07:37 »

Pozdravljeni!
Tisa ni več kosmatinka ampak žabica, ker gre kar naprej dež, se bojim, da ji bo zrasla plavalna kožica med prstki.
Smo se pa včeraj lotile striženja dlake po blazinicah. Glede na to, da sem to počela med Tisinim spanjem in čohlanjem je kar šlo.
Tisa je takšen "deloven" kuža, ni neka sobna- mestna gospica ampak ima rada naravo, luknje v zemlji, makedamske ceste in vodo v naravi. In zato je precejkrat tudi blatna, umazana in na sploh pacek. 

Sem na določenih mestih opazila rahklo barvanje dlake. Komolčki, tačke, pazduhe, smrček, pod uheljci,.... To še ni rjava barva vendar tudi snežno bela ni. Glede na to da v prihodnosti razmišljamo tudi o razstavah me zanima kako vi skrbite za belo barvo, da tudi ostane bela. Mora biti vedno bela, ali pa le neposredno pred planirano razstavo poskrbite, da madeži izginejo? Kako, s čim? Saj vem, da pri maltežanih priporočajo neke tekočine, vendar bi se rada izognila pretirani uporabi kemikalij. Nastanejo ti madeži zaradi določene vrste umazanije, ali le zaradi vlage, ali zaradi hrane?

Če bi morala izbirati med snežno belo barvo dlake za razstave in Tisino svobodo in norenje v naravi, bi se verjetno odločila za slednje.
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #1092 : torek, 30.05.2006 : 10:50:29 »

Lep pozdravcek se iz Tarijevega tabora. Pri nas nic novega, samo fejst zapecena lastnica (pa ne zaradi Hrusice) in siten pes-ker je dez in mu gre na zivce, da je moker. Ne vem, morda je to spet nova fora. Itak si zadnje case vsega boga zmisljuje. Tako recimo noce s kavca, kadar tam sedi moja boljsa polovica (BP), ker je cisto prevec fajn plezat revezu cez kolena, tlacit smrcek za hrbet in se oh in sploh delat, da jaz ne obstajam. Roll Eyes

Poleg tega potanovem pljuvamo oranzne tablete, razen ce je vmes narezan korencek (narezan! ne zmiksan). V hrano namrec dobi en dodatek in do pred kratkim je vse pozrl, zdaj pa je moderno pljuvanje. Zacel je tudi izsiljevati (mamo, bolj kot ponavadi), verjetno je to posledica dejstva, da sem bolj malo doma in se pocuti zapostavljenega. Cheesy Malo za salo malo za hec, NS znorijo, ce niso v srediscu pozornosti VES CAS! Tongue Roll Eyes

Trenutni hobiji so valjanje v travi, nagajanje (kraja stumfov, scipanje za noge) ter crkljanje pri in igranje z BP. Z mano se ni tok faj igrat, z mami pa tudi ne. Huh

Kar se psov tice, smo vedno bolj mirni in smo ze kar nekaj bevskacev zignorirali. Me je pa neprijetno "presenetil", ko je  nadrl mladega TTja. Ponavadi je bil do njega vsaj ignorantski oz. se je igral, zadnjic ga je pa kar napiz...

BELA Tisa, tudi moj ima oranzno-rdeckasto dlako in sicer malo okrog gobcka, malo po trebuscku in to je mislim da to. Jaz se ne sekiram, gobcek mu redno umivamo, trebuscek tudi, barva me pa ne moti.
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1093 : torek, 30.05.2006 : 11:18:55 »

Bela Tisa - kar se "rdečkastih progic na beli dlaki" tiče....ni kriva umazanija...Lahko je hrana ali PH ....ali pa rdeča zemlja (pri nas na Kreasu...in kužki pač ne hodijo po zraku  Cheesy) ....To zadevico je kar za sprejet tako kot je  Wink in tudi na razstavah to ni stvar, kjer bi sodniki komlicirali....nekateri ljudje to sicer belijo z  razno raznimi pripravki.....ampak...... moja Shu je zadnjič "zmagala" s svojimi lepimi  Wink rjavo-rdečimi-belimi šapicami  Grin !!!
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1094 : torek, 30.05.2006 : 11:20:19 »

uau, koliko pravopisnih napak mi je uspelo naediti  Tongue  Shocked
Logiran
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.