mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 18.10.2024 : 12:12:55

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 574995 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337


« Odgovor #870 : torek, 11.04.2006 : 14:05:51 »

Bela Tisa v prejšni reviji je članek o tem kako je Tisin očka prišel v našo družino. Mogoči bi pa sedaj Tisa kaj povedala. Wink

Lp, Kaja
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #871 : torek, 11.04.2006 : 17:09:10 »

BIN

Izgleda da so stare številke revije vrednejše od suheha zlata  Wink, saj jih nihče noče prodat - fotokopirat pa se jih izgleda ne upajo.

Predlog št. 1  Wink
Vse stare revije ali vsaj izbrane članke se objavi na klubski internetni strani. Seveda je za dovoljenje potrebno poprositi tudi avtorje. Tako naprimer jaz objavljam večino članokov o eni drugi zadevi na BDS forumu - http://www.ple.si/phpbb/viewforum.php?f=6&sid=e383757583a337d1367c5b79e1224a4f

Predlog št. 2  Wink
Več barvnih slik. Vem, da to poveča stroške - ampak vem da je čudovito pogledat naše pesjane v polnem sijaju colorja. Črno beli tisk in sivi potoni pa naj bodo morda bolj za opisovanje, tabele, ... WOTT magazin je imel kar pravo razmerje brvnih in črno belih strani.

Predlog št. 3 Wink
Za leto 2006 ali pa 2007 se dvigne članarina za vrednost revije in tako vsak član dobi svoj-e izvod-e takoj po izidu. Zato bi bilo dobro, da se agitira iz vseh "front", da se pridobi čim večjo bazo podatkov o lastniki Tibetanskih psov in se jih povabi v članstvo. Vsako med nami pozna koga, ki ima Tibetančka pa ni član društva - ALO AKCIJA ...

.. to je to zaenkrat vse iz moje strani ...

BIN predlagam, da intenzivno zbiraš predloge iz baze in stroke, jih urejaš in vse skupaj objaviš kot tema na forumu. Tako bomo vsi imeli najprej na upogled kaj je že predlagano in bomo predlagali le še to kar ni na spisku - torej, da se ne ponavljamo 100 in 100x. Uredniški odbor pa bo tako in tako potem zbral le najbolj ustrezne predloge in jih uskladil s finančnimi možnostmi založnika.

Revija je verjetno kar velik finančni zalogaj in zato predlagam, da čimprej objavite koliko stanejo naši oglasi - torej predstavitev članov in naših Tibetančkov ali psarn. Seveda pa naj bo čimprej objavljen tudi cenik za oglaševalce: trgovine za male živali, uvozniki hrane, opreme in pripomočkov za nega, vet storitve, ...

 Smiley Lahko pa začnemo zbirat tudi donatorske ali sponzorske prispevke za revijo (če pomagamo na Nimkota, Lučko, ... pa lahko nekaj prispevamo tudi za našo revijo) Donatorje ali pa sponzorje se objavi v rubriku ZAHVALE.

Mogoče sem štartal prehitro Huh ampak bolje preveč idej, predlogov ... kot premalo  Roll Eyes .

lp

MARKO
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337


« Odgovor #872 : torek, 11.04.2006 : 17:22:56 »

Še nekaj me zanima glede razstave. Vem da je Shu dobila odl. oceno, kaj pa italijanči, kako so bili ocenjeni, če kdo ve?

Lp, Kaja
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #873 : torek, 11.04.2006 : 17:28:56 »

Marko, v klub se ne splača včlaniti, če ne misliš vzrejati.

Drugače pa vabljen na mesečni sestanek kluba. Tam je pravo mesto za te predloge. Velika večina vodstva kluba ni na tem forumu.
Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500


« Odgovor #874 : torek, 11.04.2006 : 17:40:12 »

Marko glede na to da imaš toliko zagona - pa se javi za urejanje klubske spletne strani....
Na njej ni kaj dosti svežih informacij, prav tako jih ogromno manjka - predvsem po moje ta pomembne....
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #875 : torek, 11.04.2006 : 17:41:48 »

Se strinjam s tabo, Lobsang. Wink
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #876 : torek, 11.04.2006 : 19:11:06 »

Urejanje spletne strani  Wink načeloma ni problem, tudi oblikovanje ni problem - dokler gre za preproste rešitve. Jaz sem nekako postavil strani PLESNOMESTO, HUBBA BUBB, vodim forum PLE.SI in počasi rojevam tudi svojo stran na ketri bom napisal to in ono o mojem/našem življenju s TIBETANSKIM TERIERJEM - zaenkrat jo najdete na PLE.SI/TT - spredaj pa je potrebno dodati še www.  Grin

Seveda pa strani ne znam delat sam - pri tem mi moje želje pomaga uresničit podjetje *****. Gre za dva zelo sposobna fanta, ki sta mi zadeve postavila tako, da veliko potem lahko urejam kar sam - galerija slik, vroče novice, .... Tudi tukaj ne gre brez denarja in recimo za svojo TT stran sem plačal 75.000 sit + ddv in nekaj malega se bo nabralo tudi čez leto * zagotovo pa ne več kot 25.000 Torej za štart in prvo leto 100.000sit potem pa +- 30.000 letno. To vključuje plačilo za domeno, mesto na strežniku in nekaj njihovega ažuriranja. Nekako tako je bilo tudi s stranjo HUBBA BUBBA ampak tukaj sem "skeširal" cca 250.000 sit + ddv za oblikovanje (skupna cena za vse oblikovanje: cd, plakati, letaki, razglednice, znaki-logoti za tisk na balone, majice, oblikovalske rešitve za dopise in tisk v revijah, znaki-logoti za internetno stran, ... pa je stalo skupak krepkih 1.000.000,- JA NI POCENI ampak je profi ni kej).

Na sestanek društva zagotovo še pridem - ampak sedaj se selimo, prihaja nova zverinica v hišo, v plesni šoli je zadnji semester in klubom M se bodo zgodila še vsa državna prvenstva v maji in juniju  Cheesy Da ne govorimo še o mednarodnih tekmah, nastopih na TV, pa Spet doma in naš Matjaž ter Blažka, ... itd

 Smiley Glede internetne strani društva pa le še tole: RES BI BILA DOBRODOŠLA PRENOVA  Wink

 Smiley Glede članstva pa menim, da moramo razmišljat takole: vsak član je dobrodošel, vsakemu članu se mora to izplačat, če ne drugače mora za svoje članstvo dobit revijo, vabila na klubska srečanja picinice, izlete, ...


lp

MARKO
Logiran
Kalsang
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406


« Odgovor #877 : torek, 11.04.2006 : 19:16:27 »

V klubu ni piknikov, izletov, klubsko srečanje je itak zastonj in namenjeno predvsem vzrediteljem, samo za revijo je pa članarina previsoka.

Trenutno se klub ukvarja z vzrejo in razstavami, pa še s tem je dosti dela. Za samo druženje pa nima smisla, da se ljudje včlanijo.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 29.405


Sijejo zvezdice na nebu ...


WWW
« Odgovor #878 : torek, 11.04.2006 : 19:28:30 »

Marko, dajva se prosim nekako zmenit, da tale forum ni namenjen reklamiranju izdelave spletnih strani. Te dalam tudi sama, pravzaprav sem podjetnica, ki se s tem profesionalno ukvarja. Ce kdo tukaj zeli spletno stran, se lahko obrne name ali pa poisce informacije drugje na internetu. Najbrz nihce ne pricakuje, da bom puscala zastonj konkurencne reklame?
Tudi vedno nove in nove povezave ter navedbe za tvojo firmo, nekako ne spadajo sem. Za take reklame ni paketov in ne sodijo na pasji forum.
Brez zamere. Ali pa morda lahko pricakujem, da boste oglasevali mojo dejavnost zastonj na svojih portalih in spletnih straneh svojih firm? Ce se kdo s tem strinja, mu lahko posljem reklamne materiale.
Logiran

AMODINI
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 589


« Odgovor #879 : torek, 11.04.2006 : 20:09:32 »

Jana, to si pa lepo povedala.
In res je tudi kar Kalsang pravi, v klubu ni piknikov, tudi izletov ne, so pa tradicionalna srečanja, 2x letno.
Če koga interesira izlet in v pogovoru s kom drugim zasledi, da zanima to tudi njega pa se pač dogovorita individualno.
Moraš vedeti Marko, da so nekateri kar precej angažirani z delom v klubu, drugi pa pridejo le na srečanja ali pa še to ne, organizacija izletov pa ni kr neki, nasploh, če se gre za organizacijo izleta za več, kot 10 ljudi.
Tudi revijo, v kolikor vem dobijo vsi člani. In res bi bila bravna s kvalitetnim foto papirjem idealna, a moraš vedeti, da primerjava naše revije z revijo WOTT, ki je izšla ob posebni priložnosti ni najbolj na mestu. Sploh cenovno ne. V WOTT so namreč vzrejitelji prispevali predstavitve svoji psov in psarn kot ene vrste reklamo zase, torej so za to tudi plačali. Pa tudi revija sama ni bila ravno poceni.  Pri nas pa mislim, da bi bil velik greh, da še to malo vzrejiteljev, ki jih imamo, skasiramo za denar. Revija je  tudi zaradi tega nekaj posebnega, je naša, klubska, ni skomercializirana in dotika se tistega, kar bi nas moralo najbolj povezovati, tj. ljubezni do psov, zato me kar malce moti, ko ob vsem tem mešamo denar in komercialo. Saj vem, živimo v takem svetu, pa vendar se bo mogoče kdo našel, ki se bo z mano strinjal.
Poleg tega smo te v klubu spoznali šele letos zato najbrž ne veš, da članki za našo revijo ne padajo kar z neba, da po toliko letih, koliko naša revija živi, včasih več ne veš, kaj bi še napisal, kaj bi dodal in, če bomo zahtevali za prispevke še plačilo, bo še slabše. Tudi reklame niso slaba zadeva, a zamisli si nad klubsko revijo, ki ima polovico ali pa še več kar nekih reklam od nekih proizvajalcev hrane, kozmetike..ipd., ter tu in tam kak članek, tu in tam kaka slika in ena ali dve predstavitvi.

Tudi posredovanje v e obliki ni ravno enostavno. Prvič, ker se revija derla v zato posebnem programu za oblikovanje revij, ki ga nima vsak nameščeno na svojem računalniku in tudi močno dvomim, da bi si vsak to naredil. Potem je treba vedeti, da vse, kar se pojavlja v e obliki daje veliko možnost zlorabe in tako lahko kar naenkrat odkriješ, da članek, ki si ga napisal ti zapolnjuje nek prostor pod drugim imenom, brez, da bi te kdo poimenoval kot avtorja. 

Za konec pa naj še povem, da je v veliki meri delo kluba in njegovih vodij ter članov odvisno zgolj od dobre volje le-teh, ki žrtvujejo svoj čas in voljo in to zastonj, brez kakršnihkoli honorarjev za oblikovanje ipd.
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #880 : torek, 11.04.2006 : 20:11:23 »

* ... dajva se prosim nekako zmenit, da tale forum ni namenjen reklamiranju izdelave spletnih strani. Te dalam tudi sama, pravzaprav sem podjetnica, ki se s tem profesionalno ukvarja. Ce kdo tukaj zeli spletno stran, se lahko obrne name ali pa poisce informacije drugje na internetu. Najbrz nihce ne pricakuje, da bom puscala zastonj konkurencne reklame?

 Wink Jana - strah je odveč. Nekaj oseb na tem forumu meni, da naše društvo potrebuje prenovitev strani in redno ažuriranje. Predlagam, da narediš ponudbo in če bodo tudi v vodstu društva menili, da je prenovitev in ažuriranje potrebno se bodo s teboj, ki imaš veliko izkušenj in verjetno tudi dobro ceno lahko hitro zmenili. Jaz to ne delam profesionalno - naredim pa lahko veliko ljubiteljsko  Smiley

* Tudi vedno nove in nove povezave ter navedbe za tvojo firmo, nekako ne spadajo sem. Za take reklame ni paketov in ne sodijo na pasji forum. Brez zamere. Ali pa morda lahko pricakujem, da boste oglasevali mojo dejavnost zastonj na svojih portalih in spletnih straneh svojih firm? Ce se kdo s tem strinja, mu lahko posljem reklamne materiale.

 Wink Jana takoj mi pošlji materiale in na moji strani bom v rubriki FORUMI takoj dodal še vaš logotip. Prav tako pa bo narejeno tudi iz strani LINKI. Jest na to gledamo kot povezovanje in ne izključevanje. Sem pa mal razmišljal, da bi med našimi LINKI na PM naredil spet skupino NAŠI PRIJATELJI - tam pa bi bilo tudi mesto za link na tvoj portal. Veš med plesalci je veliko "pasjeljubcev - še več kot se ti zdi. Mnogi smo tudi na tvojem portalu, pišemo razne čvekarije in morda tudi kakšno malo bolj pametno, pomagamo, ... pa tudi naredimo kakšno butasto  Roll Eyes

Glede moje firme pa se bom "vzdržal" (obljubim) ker v tem res ne vidm reklame za PM in naši načini reklamiranja - torej medijske prisotnosti so precej drugačni. Ampak o tem ne bova klepetala tukaj Roll Eyes

Kaslang

Mogoče bi pa recimo Nando zaprosili, da organizira kakšen izlet v gore. Ali pa vsaj srečanje recimo na eni planini. Tam bi se naši TT-ji mal nanoreli, mi pa bi se tud mal sprehodili, pa morda kislo mleko, žganci, jota, sir, ... in velika mera crkljanja za štirinožce in čvekanja za nas dvonožce. Sej vem rekla boš kdo ma pa čas za to, pa kdaj bo to, pa koliko jih bo prišlo, .. itd Jest pravim druženje s prijatelji, našimi štirinožci v čisti naravi - TO JE POBEG IZ TEGA HITREGA TEMPA ŽIVLJENJA. Če je to enkart letno s štirinožnimi in dvonožnimi TT prijatelji je to 1x letno, če nam bo prijetno pa bo mogoče še kdaj.

lp

MARKO - zdej grem pa mal delat v dvorani me že čakajo  Angry

 
 
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #881 : torek, 11.04.2006 : 20:21:53 »

Bin - brez zamere - nisi dobro prebrala mojih predlogov - oglasil se ti bom podrobno z zasebni sporčilom. Še zdaleč pa nisem predlagal nekakšnih honorarjev za moje delo, tako kot ti lahko marsikaj postorim brezplačno. Tudi o plačilu člankov nisem nič govoril.  Če po toliko letih ne veš kaj bi napisal ... tudi o tem nisem nič govoril. Super je, da člani dobijo revijo že sedaj - moj predlog vzamem nazaj. Posredovanje v e obliki ... mislim, da oba veva, da tukaj ni problema, ... avtorska zaščita člankov se tudi da do neke mere uredit ampak prav imaš kraja je vedno možna, pa naj bo to kopiranje iz neta ali pretipkavanje iz revij, knjig, ... tega mi2 ne bova rešila. Je pa res, da knjige ponatisnejo če je velik interes, revij pa običajno ne in zato nekatere članke objavijo (poglej internetne strani delo, dnevnik, večer, ...)

Skušal sem biti kratek in lep večer še naprej tudi tistim, ki sem jih nevede dvignil "pokrovko" in oprostite za to.

MARKO

Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500


« Odgovor #882 : torek, 11.04.2006 : 20:22:57 »

HM Marko mislim da ne moreš kr sam Jane naprošat glede ponudb spletnih strani itd......
A ni na mestu da prvo vprašaš vodilne kluba kaj in kako???

Kar se tiče spletnih strani so obnovljene - le ažurirati bi jih bilo potrebno!

In še nekaj a misliš da bo klub ki se financira iz lastnih prispevkov itd.. pripravljen plačati nekomu ceno (ki pa za eno spletno stran ni nikakor majhna)?

Dajte no spustite se na realna tla!

En sam človek ki se je komaj vključil ne more spremeniti kompletne procedure!!! - lahko pa pomaga!

In še nekaj objavljanje vsebin z revije se mi ne zdi ok na raznih spletnih straneh, še manj pa forumih...
Vsebine so namenjene izključno reviji in tudi proti temu da je črnobela nimam nič proti - lepo je da jo imamo in da v njej pokažemo svoje ljubljenčke!

In še nekaj napram Markovem predlogu se mi zdi OK da ne oglašujemo raznih komercialnih oglasov... - saj revija prvotno ni namenjena temu - takšna kot je je lepa in domača in naj ostane takšna, dokler bo le lahko!

PS: Marko mislim da bi bilo Ok če ločuješ forum in klubske zadeve (slednje mislim da so za sestanke)!
Logiran
MARKO HREN
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.788


« Odgovor #883 : torek, 11.04.2006 : 20:36:35 »

Lobsang - prosim preberi

Jana - strah je odveč. Nekaj oseb na tem forumu meni, da naše društvo potrebuje prenovitev strani in redno ažuriranje. Predlagam, da narediš ponudbo in če bodo tudi v vodstu društva menili, da je prenovitev in ažuriranje potrebno se bodo s teboj, ...

To temo o internetnih straneh ažuriranju nisem začel jaz - reakcija pa ... pade kar name. Ni problema tudi to prenesem.

En človek, ki se je komaj vključil ... Halo - nič ne želim spreminjat kompletne procedure, forum pa je menda tudi zato, da kaj predlagamo, ... sem edini ki to počne ? ? ?

Komercialni oglasi pripomorejo iz finančne plati so pa lahko tudi moteči. Če se hoče pa se lahko najde tudi pravo razmerje - kajneda ? ? ?

Klubske zadeve - forum ... morda imaš prav, morda pa bi lahko imela naša klubska stran forum (lahko kar v povezavi z Moj pes), ki bi ga pogledali vsi, ki jo obiskujejo in morda bi tam imeli tudi kakšno rubriko predlogi. Prepričan sem, da bi ljudje marsikaj predlagali.

lp

M

Logiran
vesna
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.500


« Odgovor #884 : torek, 11.04.2006 : 20:49:43 »

Marko ne razumeš ali pa nočeš razumeti - vseeno mi je!

Vse se je začelo iz tega ker ti skoz nekaj predlagaš (pa reklame, pa objave, izlete pa to in ono) in to na formu  - tukaj so ušesa gluha!

Pojdi na sestanek pa tam nekaj predlagaj - ponudi svojo pomoč (brezplačne bodo še kako veseli - verjemi) - vodilnih ni na forumu (samo Jana, ki te mora opozarjat) in neglede na to da si ti to želiš zelo dvomim da  bodo komentirali o teh zadevah tukaj!

In ne še vedno se ne strinjam z oglasi v reviji - tudi ko kupim revijo mi pošteno gre na živce da je noter najmanj 10 strani reklam!
Če kupim revijo jo kupim z nekim namenom, če pa želim reklamo pa imam internet!

In če bi mogla kupit KTP revijo si v njej želim videti pse in ne reklame kozmetike, salonov itd....

Glede foruma pa kakor želite - še vedno pa imaš tukaj Jano in KTP kateri so tisti glavni ki se s tem morajo strinjati!
Logiran
Strani: 1 ... 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines