mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 03.12.2024 : 00:41:56

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 589208 krat)
0 članov in 32 gostov pregleduje to temo.
TagTu
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.173

« Odgovor #3525 : torek, 24.07.2007 : 21:56:21 »

Jasi, kje ob Savinji ste se klatili?
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #3526 : sreda, 25.07.2007 : 06:40:06 »

Marko zdajle si me pa na vse zgodaj zabodel v srce   Grin Grin Grin Grin Joj, tale Bohinj tako zelo moj moj, da .... ufa kdaj že bo september ??  Undecided Tongue Grin

TagTu ... Jasi sem predlagala nekaj kampov in so izbrali kamp Menina - Rečica pri Savinji  Wink Smiley in tam je tako zelo zelo super  Cheesy .... sicer pa saj ti tudi to veš  ;)Sicer pa - a, si bila kaj v Logarski Dolini ? Če rabiš pozitivno energijo in toplo mirno srce..... vem za mesto, kjer se "pokneš dol" gledaš gore, uživaš ob kavici, poslušaš slap ki teče v bližini....kužončki in otroci pa skačejo po zeleni pokošeni travici.... Cheesy Cheesy Cheesy ..... Joj, čisto me boste obnoreli  Huh Huh Huh oz. bom sama sebe če se ne bom hitro prizemljila  Grin Grin

Ok....vidim, da vsi uživate in uživajte še naprej  Smiley ... jaz pa grem zdajle delat in "cuprat" (čarat) vreme za september  Tongue Smiley
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #3527 : sreda, 25.07.2007 : 06:57:32 »

Ooo, Menina je pa res super, okolica krasna. Me veseli, da ste uzivali. Smiley
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #3528 : sreda, 25.07.2007 : 19:22:16 »

Ojej Nanda, priznam, da do Menine še nisem prišla, čeprav je pri nas tabla, da je do tam celih pet kilometrčkov sram Uf, bo še veliko za raziskat Wink Cheesy

Naj se te norost kar drži.....te bo mogoče spet povleklo na tisti konec........
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #3529 : petek, 27.07.2007 : 17:15:21 »

Takole en lep pozdrav vsem z morja, res da pridemo že v nedeljo nazaj. Slike sledijo kio pridemo, da vidite, kaj Brik počne na morju, kljub temu da se noče kopati.  Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
Khyim
odvisnež
Sporočil: 525

« Odgovor #3530 : petek, 27.07.2007 : 22:43:17 »

Tale kamp bo pa treba enkrat probat, sem slišala, da je zraven agility plac !!?

Citat
vem za mesto, kjer se "pokneš dol" gledaš gore, uživaš ob kavici, poslušaš slap ki teče v bližini....kužončki in otroci pa skačejo po zeleni pokošeni travici....

Pa tole tudi!!! Zveni kot v pravljici!!!! Smo enkrat že bili, ampak bo treba ponoviti!! Wink

Mi pa se te dni sproščamo na travnikih, kjer se poknemo dol in uživamo, ko gledamo naše "najmlajše" kako norijo in se igrajo. Kot dokaz nekaj obljubljenih fotk Tabye in njenega polbratca Machuja!! Kiss

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3531 : nedelja, 29.07.2007 : 19:23:50 »

Takole pa smo nazaj dopustniki.

Tukaj pa so obljubljene slike. Ker se Brik ne kopa, vročine pa ne mara, vzame neko srednjo pot. Cel dan  namesto pri prikolici, kjer ni veliko vetra, preživi na plaži v senčki (na ležalniku velikokrat) kjer piha. Zvečer pa se tudi odpravi na plažo ker se zdivja in naigra.

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

[attachment deleted by admin]
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3532 : torek, 31.07.2007 : 11:57:41 »

Nanda: V našem kampu je vsako leto, nekaj časa na dopustu tudi Ashan in letos mi ga je uspelo videti. Zelo je lep.

Se je pa Briku in Ashanu, edinima tt-jema v kampu, letos pridružila še psička Kaba, Lenina in Larova hčerkica. Je zelo prisrčna in Brik se je zaljubil vanjo.
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #3533 : torek, 31.07.2007 : 14:08:30 »

Izgleda, da imamo v Sloveniji pravo invazijo TTjev.  Smiley V Menini v kampu je bil eden bel in soboljev, a nizozemsko govoreči, pa še naša fanta sta se z njim dokaj neprijazno pogovarjala...  Shocked Shocked Shocked
Na kopanju ob Savinji pa smo srečali še enega belo-črnega. Z njim se je Arki celo igral.
Sicer pri nas doma potekajo priprave na praznovanje Lolinega 11 rojstnega dneva, vsaj Hana se je odločila, da si Lola zaslužili "pasjo torto".  Wink
Družba, prosim s predlogi na dan, pa čim bolj enostavnimi prosim. Bo žur v četrtek, pa imam seveda sluzbico... Cheesy Cheesy
Logiran
barvica
rad pišem
Sporočil: 427

« Odgovor #3534 : torek, 31.07.2007 : 16:45:40 »

Jasi, mi smo tudi imeli rojstni dan Smiley
Najhitreje (in najlažje) je narejena riževa tortica. Riž skuhaš, po želji dodaš zelenjavo oz. kar ima pes rad in ko je kuhano kar z rokami oblikuješ torto.
Zraven listek bazilike (ja, jo imam polno, če kdo želi mu z veseljem podarim kakšen lonček) in na vrhu tortice kakšen marcipanov okrasek. Ki je lahko samo zaradi lepše fotke, lahko ga pa pes poje Cheesy
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3535 : sreda, 01.08.2007 : 07:54:17 »

A-Tsa-Rja - hej, ti si moja zlata punca, ki vedno srečaš kje kakšnega mojega otroka  Cheesy Hvala za novičke  Wink Smiley A, sta se z Anjo dobili ?

Jasi.... jaz hm, poenostavim (prav zaradi službice) z nakupom velike "glodke" in to seveda za vsako punco posebej in pa z igračko za tisto ki praznuje ...tista, ki praznuje ima gor veliko mašno (pentljico ali kako se že reče po slovensko  Grin Wink)

Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #3536 : sreda, 01.08.2007 : 08:26:58 »

Hvala za nasvet! Glodke pri nas ne pridejo v poštev, se potem fanta takaj " skloftata". Sicer sta se ravno včeraj, mislim da za košček kruha, ki je enemu padel iz gobčka (so dobili vsak svoj košček črnega polnozrnatega kruha). Sicer sem ju takoj razdvojila, ampak ker je borba potekala v kuhinji na ploščcah sta nato oba šepala na sprednje tace in " komaj hodila". Ni mi sicer jasno ali sta se samo delala, ker ni pregled pokazal nič.
Danes sta oba in OK in brez posledic.  Angry . Smo že oddelali jutranji podaljšan sprehod.
Tako, da se bo jutri najverjetneje sladkala samo Lola...  Wink
Arki in Don mi tak boj priredita enkrat do dvakrat na leto, čeprav sem malo upala, da bo z leti bolje, aju pamet noče srečat. Lp vsem,
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3537 : sreda, 01.08.2007 : 10:02:02 »

Nanda danes se dobima, z Brikom seveda, sma se pa malo že po mailu pogovorile.
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**

« Odgovor #3538 : sreda, 01.08.2007 : 10:03:24 »

Nanda pa še to. Ashan je odličen plavalec in če jih pobegne, vedo kje ga iskati (na plaži v vodi).
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*

« Odgovor #3539 : četrtek, 02.08.2007 : 07:16:37 »

Jasi... če je to samo dvakrat na leto je super  Wink.... Pri nas se punce odločajo za take "boje " večkrat  Angry in vedno je razlog hrana  Tongue, pa tako pazimo, da je kar hudo  Undecided Ko imamo rojstne dneve so vse za "ograjico", ker zelo izkoriščajo "neprevidnost povabljnenih" Angry Sad No, glodke dobijo vsaka v svoji sobi in ko se odločim, da so glodkale dovolj "zamenjam in vzamem" in jih nato spustim....... 

A-Tsa-Rja .... hvala sem dobila tvoj in Anjin e-mail odpišem Kiss Wink .... Ja, Shan je Tarin sin in Tarini so precej "vodni".... Letos je končno tudi en Nandin  Cheesy Machu namreč pri treh mesecih plava in čofota na morju  Cheesy Grin

Logiran
Strani: 1 ... 231 232 233 234 235 [236] 237 238 239 240 241 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.