mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 13.03.2025 : 00:59:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Strani: 1 ... 664 665 666 667 668 [669] 670 671 672 673 674 ... 872   Dol
Natisni
Avtor Tema: Tibetanski terier - čvek  (Prebrano 608824 krat)
0 članov in 19 gostov pregleduje to temo.
TalQec
otrok do 14 let
*
Sporočil: 1.018

« Odgovor #10020 : ponedeljek, 20.04.2009 : 20:38:56 »

Bali je zelo lušna Kiss Kiss . Tak mali cukerček...
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.337

« Odgovor #10021 : ponedeljek, 20.04.2009 : 20:49:31 »

Nanda lepa lepotička Kiss
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #10022 : torek, 21.04.2009 : 07:07:29 »

Čarli pol pa velja....jaz sem te pa zmeraj dajala v Lj.... Roll Eyes
definitivno se oglasiva naslednjič, me letos gore nekam bolj privlačijo, kot morje...
za vas pa velja enako, če boste kaj tukaj po ravnini hodili...
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #10023 : torek, 21.04.2009 : 09:38:09 »

Nanda, a zato mi nisi odgovorila na komentar, da čestitke, če ste res na Irski  Cheesy
Ampak čestitke vseen veljajo  Grin
Logiran
teri
nekaj malega že vem
Sporočil: 177

« Odgovor #10024 : torek, 21.04.2009 : 21:30:26 »

TT-ji so bili Wink NEKOČ "pastirčki" Tongue-(no, vsaj zdi se mi, da sem nekje prebrala)

Cheesy DANES pa:

[attachment deleted by admin]
Logiran
teri
nekaj malega že vem

« Odgovor #10025 : torek, 21.04.2009 : 21:35:39 »

Pa, da ne boste rekli: Shocked  JA, KAM ZA BOŽJO VOLJO JE ŠLA BUDI??? Huh

Ni tako hudo- kot zgleda Wink. Pa še Švico imamo čisto pred nosom Grin Grin Grin.

Pa, lahko nočko Kiss

[attachment deleted by admin]
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.173

« Odgovor #10026 : torek, 21.04.2009 : 21:57:05 »

Pa, da ne boste rekli: Shocked JA, KAM ZA BOŽJO VOLJO JE ŠLA BUDI??? Huh

Ha, če mene vprašate, je šla Budi v IDILO Smiley
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #10027 : sreda, 22.04.2009 : 07:14:14 »

Teri - tole sem čaka celo zimo  Cheesy! Vidve z Budi sta "zmagale"  Cheesy ! Budi in kravice so v takem sožitju, da mi je lepo pri srcu, ko tole gledam ! Čestitam !!!!
In vaša "Švica" je res sanjska in upam, da vas kmalu spet obiščemo ! Poljubčke vsem  Kiss !

Nekaj pa bi te vprašala, ker mi boš morda znala svetovati ali predlagati rešitev .... 
A so kravice ograjene z električnim pastirjem? Sprašujem zato, ker pri nas imamo sedaj ogromno električnih pastirjev zaradi divjih prašičev.... moje punce pa se te zadeve ne morejo nikakor naučiti  Huh Sad oz. privaditi, da je sedaj to na naših travnikih..... Enostavno ga spregledajo in potem se vsake toliko kljub mojim opozorilom, katera znajde preblizu tega in dobi kakšen el.impulz v gobček ali telo  Undecided Seveda zacvilijo in se umaknejo, potem pa čez dve minuti spet pozabijo  Tongue in spet katera leti čez travnik in "bumf spet noter"  Shocked Skratka, če imate to električno zadevo kako se je  Budi tega privadila oz. naučila ?

Jasi .... ja, sam čakala, da bo kdo napisal kje smo bili  Wink
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #10028 : sreda, 22.04.2009 : 07:16:28 »

Jasi .... ja, sam čakala, da bo kdo napisal kje smo bili Wink

Na, pa si zgleda imela prav sram Cheesy
Logiran
teri
nekaj malega že vem

« Odgovor #10029 : sreda, 22.04.2009 : 08:54:17 »

Najprej hvala za spodbudo Smiley. Res je malo smešno pogledati TT-ja med kravcami, ker ni pastirski ali ovčarski pes- ampak naša tako uživa in nori med njimi, da jo je užitek pogledat Cheesy. Krave so jo sprejele za svojo in niso nič vznemirjene, kadar je ona med njimi.  Tongue
seveda pa ima mala vse pod nadzorom Shocked- če se katera bolj sumljivo obnaša, je cel HALOO!! Wink 

Tako , da naša princeska uživa, skače in se pase med kravcami Grin

Ja, glede električnega pastirja pa je takole:Pri nas je za krave  električna žica samo ena in poteka v višini cca. 80.cm od tal. Ker je v takšni višini, Budi sploh ne pride v stik z njo in je varna.
Vem pa , kako je ta zadeva boleča in kužka lahko zelo prestraši, pa še žica je tanka in če kuža leti, verjamem, da je niti ne opazi in je že v njej.
Tako, da ti ne znam svetovati, kako jih naučiti na pastirja Undecided. Pridite k nam, pa bodo svobodno tekali med kravami Grin Grin Grin.

Poljubčke vsem in lep dan še naprej Wink."kaže, da bo lepo, sončno" Cheesy
Logiran
Nanda
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.306

« Odgovor #10030 : sreda, 22.04.2009 : 10:30:25 »

Teri - TT-ji so, tako kot si že sama omenila, v Tibetu tudi "malo pastirjev/čuvajev/pomočnikov" tako, da jim je tole kar malo "v krvi "Wink ..... Sploh Budi, ki ima še malo več in bližje "genčke" v tej smeri, kot morda ostali TT-ji, ki so mogoče take stvari že malce pozabili, pa še mi "Zahodnjaki"smo jih naredili za "foteljaše"  Wink
Kakorkoli že, me izredno veseli slišati, da naša punčka "dela" in da ji je to v veselje  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Super in kar tako naprej ! In prosim obveščaj nas sproti kaj vse se je še Budi naučila ali pokazala, kaj zna in obvlada  Kiss!

Hvala za razlago glede el. pastirja. Ja, hm, bo držalo. El. pastirji so pri nas postavljeni nižje (varujejo njive), ravno v višino TT-jev, ker tu pri nas so "furlanski divji prašički" (manjše rasti kot "slovenski " Grin) in trava je že dokaj visoka in žic ni dobro videti  Cry .... Saj to, da jih tisti "impulz oplazi" niti ni tako grozno in nevarno kot to, da se "ulovijo notri" direktno v/za vrat  Angry  Mislim, da zaradi "krogov sreče", ko se spozabijo in letijo kot rakete, ni kaj dosti narediti .... jih bo treba imeti kar (zaradi varnosti) pripete in spuščati tam kjer ni el. pastrijev Sad

Pridemo, pridemo na obisk in pripeljemo s sabo še marsikoga, ker je kar nekaj ljudi navdušenih nad tvojim opisom "kako dela Budi" in fotkami, ki sem jim posredovala/poslala

Grin Grin Grin ...se "bere", da sem na dopustu, kajne  Wink Grin
Logiran
TagTu
tukaj sem doma
**

« Odgovor #10031 : sreda, 22.04.2009 : 10:46:26 »

Grin Grin Grin ...se "bere", da sem na dopustu, kajne Wink Grin

Ja, sej....z Irske direktno v Švico Shocked 
Logiran
A-Tsa-Rja
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.337

« Odgovor #10032 : sreda, 22.04.2009 : 10:50:49 »

Teri vaša mala pa je to delo zelo resno vzela Grin. Lepo jo je videti kako ima rada svoje kravce in one njo. Cheesy Kiss
Logiran
Jasi
midi
Sporočil: 698

« Odgovor #10033 : sreda, 22.04.2009 : 11:48:15 »

Budi & krave so super, Teri čestitamo  Wink
nanda, pri nas so na srečo pastirji previsoko za TTje, tako da sem brez idej  Huh
Logiran
AMODINI
odvisnež
Sporočil: 589

« Odgovor #10034 : sreda, 22.04.2009 : 17:43:42 »

Spet super fotke Teri  :Kako fajn, da se kravice pustijo,  da jih Teri ogleduje tako od blizu Smiley
Jasi, ti pa mi boš javila kako napredješ s tisto tvojo zadevico, da  pridemo v pomoč. če bo treba Wink   
Logiran
Strani: 1 ... 664 665 666 667 668 [669] 670 671 672 673 674 ... 872   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Tibetanski terier - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.