LP...
Hvala Bonie..za napisano.
Nasa kalvarija se je zacela pred 1 mesecem.
Psa je bolelo,ko si ga pac zategnil s povodcem...zmeraj je zacvilil.Mislili smo,da si je pac kaj pretegnil vrat,kajti se zmeraj vlece kot nor na sprehodih... ::)Doma imamo le tri stopnice in zmeraj ,ko je sel dol je zajavkal.Potem so bile bolecine ze opazne v zadnjem delu telesa..zadnje noge,kolki.Po treh dnevih ugibanj..kaj bi lahko blo...smo sli k vetu.Aja...pa se ocko je dobil vneto in z nosa mu je kapljalo.
Veterinar je rekel,da se je menda prehladil...dobil je inekcijo antibiotikov in kapljice za oci.Nas to ni pomirilo.
Drug dan smo takoj sli k drugemu vetu.Ta je naredil navaden pregled krvi,zmeril temperaturo,celega pretipal..gor in dol.,se celo analne vrecke sem rekla naj mu ocisti..
...NIC.Nic ni nasel.Dobili smo antibiotike za 1 teden..tablete in tablete proti bolecinam.Omenim klopne bolezni...."Neeeeee..to pa ne more biti"!in se mi lepo on smeji v fris....
Spet smo sli nezadovoljni domov....
Ampak psu je blo resda bolje po 5 dneh....
Vendar izboljsanje je blo le tocno za 18 dni.
Cez noc je psa se bolj odzadaj bolelo..vsaj take znake je kazal...javkal je ob skoraj vakem gibu,ni se hotel vsest...spal je stoje....
Klicemo veta po telefonu...da se je vse vrnilo...on nam rece,naj pridemo se po tablete proti bolecinam..
(pa to ne more bit res ej..)
Mi vseeno k njemu...
Naredil je spet navadni krvni test...NIC,.vse OK.
Rentgen...cele hrbtenice..gledal v grlo....NIC ni blo za videt....
Dobili se 30 tablet proti bolecinam..in napotek naj gremo na CT na Dunaj.
Mi spet domov.
Spet k drugemu vetu.
ta pogleda rentgenske slike...in rece..ste dali pregledat kri za klopne bolezni??
Evo si ga na....pa smo tam...
In drug dan takoj...kri....na pregled.
In to je to....Naj povem da je pes spal stoje,to pocne se zdaj.. :-XKo ze cist omaga,se le vleze..s tezavo.Mislim,da ga vse boli...javka-joce,vcasih se mi zdi cez dan ,da se stanje za kako urco-dve izboljsa...pol pa spet ta grozna noc.Ne spim ze kar lep cas ne...skupaj z psom.
Cel cas je na sreco jedel...danes pa je vecerjo odklonil :(Kreeza....
Z tabletami smo zaceli kar takoj..preden smo dobili izvide.
Testirali smo le erlihijo(negativno) in borelijo.(pozitivno).
Bomo videli kaj bo spet noc prinesla...Moram rect,da sem res v skrbeh,saj pes res trpi....
LP