Najina korespondenca, ki jo morate prebrati vsi. MajcY je bila pred kakrsnimkoli pisanjem opozorjena, da bo vsebina njenega pojasnila objavljena.
-------------------
----- Original Message -----
From: Jana
To:
mia.nightwish@gmail.com Sent: Friday, January 29, 2010 1:30 AM
Subject: hrti
Prosim za pojasnilo tvojih objav o hrtih v Kranjski Gori.
Hvala.
Lp, Jana
www.mojpes.netPS: Glede na sirino akcije in pricakovanja vpletenih prostovoljcev, medijev in znanih oseb bo pojasnilo objavljeno na forumu.
--------------------------------
From: MaYa majci
To: Jana
Sent: Friday, January 29, 2010 1:36 AM
Subject: Re: hrti
zaenkrat sm zvedla za to da so hrti na varnem, verjetno so bili nezakonito odpeljani, saj inspekcije v tem primeru v 3 letih niso naredile nicesar. kdo je to izpeljal ne vem, vem pa, da je informacija 100% resnicna, da so psi na varnem.
glede na to, da kot sem rekla, naj to ne bi bilo objavleno, upam da se da dogovorit, da ostane med nama. objavo sem pa napisala zato, da vas malo potolazim, se pa opravicujem, ker nism vsega prebrala da se mente za it gor
-------------------------------------------
From: Jana
To: MaYa majci
Sent: Friday, January 29, 2010 1:51 AM
Subject: Re: hrti
Pozdravljena,
nikakor ne more iti za tolazbo, saj je v primeru, da so bili psi odpeljani nezakonito, to storjeno proti vsem pravilom in proti vsemu tistemu, zaradi cesar sem sama objavila to temo in pricela z akcijo in zagotovo nima nihce za tako pocetje moje nikakrsne podpore, temvec vso obsodbo.
Ob javljanju na tvoj mail sem napisala, da bo pojasnilo objavljeno in to bom zdajle tudi storila, skupaj s tem mojim odgovorom. Ce se izkaze, da so psi res odpeljani nezakonito, bo treba pojasniti pred oblastmi, javnostjo in vsemi tistimi, ki so nameravali v prihodnjih dneh pomagati na vse mogoce legalne nacine k resitvi problema teh dveh hrtov, kaj se je zgodilo z njima. Pojasnjevala zagotovo ne bom jaz nicesar, temvec boste to storili tisti, ki karkoli o tem veste. Ocitno si med njimi tudi ti.
Lep pozdrav,
Jana
www.mojpes.net