Duška je v svojem novem domu dobra dva tedna, meni pa se zdi, kot da bi se poznali že od nekdaj. Njena sramežljivost je trajala le nekaj ur, že prvi večer je spoznala, da je boljše spati na postelji kot pod njo

Hitro je ugotovila, kje je njen kotiček za hranjenje, kje wc, nove ležalne površine v stanovanju pa odkriva vedno znova, čeprav se mi zdi, da je njeno najljubše mesto za preživetje lenobnih popoldanskih uric moj "kino" fotelj. Ko pridem domov, me vedno pričaka na hodniku; ko odhajam pa se vedno skrije pod posteljo in se noče posloviti.
Je res zelo čohabilna (tole besedo sem prvič slišala na tem forumu in mi je zelo všeč

), ko jo začnem božati, takoj začne presti, se obrne na hrbet in da vse 4 od sebe

Je pa tudi horjulsko hruškasta, že, že, da ima veliko dlake, pod vsem tem pa se skriva konkreten trebušček (tako kot je nekdo zapisal, da je v resnici Dušketina, dobesedno mačka in pol

) - zaenkrat ga zmanjšujem z odmerjenimi obroki hrane 2x na dan (zdi se mi, da ne poje ravno veliko, tako da upam, da bo že izbira prave hrane zanjo zadostna shujševalna kura).
Slike bodo tudi sledile!