Vidim, da nisem prav pridna z javljanjem v nasi temi. Eni ste updejtani na FB, drugi ne, pa da malo povem kaj nam dogaja ...
Verjetno zato, ker se nam je letos zgodilo toliko enih stvari. Lepih, malo manj lepih in tisithh za srce pocit ...
Preselili smo se v cisto svojo hisko, kar pomeni, da je Fanta prisla na svoj racun in lahko spila psa cuvaja (kadar se ne valja po travi (ali kavcu) in moli vseh stirih v luft), da so macki dobili svoj macjak in dihurji svoj "dihurjak". Mackovje se je brez tezav navadilo na novo hisko, seveda smo s seboj vzeli tudi Irino (aka ven-not Fantino macko) in Stalina (zunanjega macka od Fantine macke
).
Tiste malo manj lepe stvari so se zgodile malim posastim ... Najprej smo imeli (se en - zgleda je to zame en tak zaklet cas) grd prvi maj, smo se poslovili od kunice Griskota. Cez mesec dni mi je srce pocil Floki, ki sva ga morala uspavati zaradi epilepticnega napada (status epilepticus, vec kot pol ure ... nic se ni dalo narest). Jaz sem mislila tudi kar umret. Pa ni bilo konca - v naslednjih dveh mesecih sta, ravno tako hitro, zbolelal se Skrat (tumor v gobcu in nosni votlini) in Neo (ko se je Skratek poslovil, se mu je stanje s hrbtom v parih dneh totalno poslabsalo).
Se dobro, da sem imela ob vsem tem "trsico" Spelo, ki mi je sproti sestavljala glavo. In mogoce se dobro, da so se cez poletje tudi intenzivno dogajale stvari z urejanjem hiske in selitvijo, drugace res ne vem kaj bi ...
Zelo na hitro sem se potem odlocila, da rabim (jaz, res samo jaz) nekaj novega, nekaj drugacnega in nekaj veselega, zato sva sla konec avgusta na Madzarsko po dva rodovniska dihurja, Gusztava in Drdro ... Tamala dva (ki nista vec majhna) sta super, z Iorekom so se super ujeli, Chili pa si je kot starejsi prebivalec priboril pravico, da noce imeti z mlado bando nobene veze. Tamali imajo zato svojo zaprto teraso/dihurjak, Chili je pa notri in dela kar zeli (predvsem spi).
Pa se par slikc ...
Fanta uzivacka
Drdra in MAkis v macjaku
Zadnja dela v macjaku
Stalin in Irina testirata (ko smo se preselili, sta bila par dni zaprta v macjaku, da sta se malo navadila na novo okolje)