mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 04.07.2024 : 02:22:41

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 304797 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #765 : četrtek, 06.11.2014 : 22:46:46 »

VICENTE

Ocenjeno leto rojstva: 10. 2012
Spol: samček
Barva: rjava

Vicente je višji samček z rjavo kratko dlako. Izredno simpatičen, ko te radovedno pogleda s svojimi velikimi ušesi, ne moreš ostati resen. Je miren, z ostalimi psi se dobro razume in ima rad družbo ljudi.

 

V novem domu se bo še razživel in svojega posvojitelja spravljal v smeh.

Zanj iščemo posvojitelja, ki pozna specifike podencov in mu bo nudil dovolj gibanja ter miselne zaposlitve.

Več slik najdete na: http://www.hrtjisvet.org/hs/podenco-vicente, če razmišljate o posvojitvi, pa nam pišite na info@hrtjisvet.org.

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #766 : četrtek, 13.11.2014 : 23:04:41 »

DRUŠTVU HRTJI SVET SLOVENIJE LAHKO KOT DONACIJO NAMENITE DO 0,5 % VAŠE DOHODNINE!



Z veseljem sporočamo, da smo predlani s strani Ministrstva za kmetijstvo in okolje s pozitivno odločbo Hrtji svet pridobili status društva, ki deluje v javnem interesu.

Društvo HRTJI SVET Slovenije je tako tudi uradno uvrščeno na seznam (objavljen v UR.l.RS št. 58 z dne 8.7.2013) in v kolikor podpirate naše delo in naša prizadevanja, nam lahko namenite del vaše dohodnine! Na voljo imate del osebnega zaslužka oziroma davščin, s katerim lahko prosto razpolagate do višine 0,5% ali pa ga prepustite državi, da ga usmerja po lastni volji. V bistvu že zaslužen denar lahko usmerite po vaših osebnih željah; za vas to ne bo predstavljalo nobenega dodatnega stroška, našemu društvu pa bo omogočilo nadaljevanje dela in razvoj, vse v smeri pomoči trpinčenim in res ničesar krivim hrtom.

Del dohodnine lahko namensko usmerjajo vsi zaposleni državljani RS; žal študentje in upokojenci v teh obdavčitvah niso vključeni in zato te možnosti nimajo.

V primeru, da bi kot donacijo določen odstotek dohodnine želeli nameniti Društvu Hrtji svet Slovenije, to naredite na sledeč način:

- Če zahteve za namenitev dela dohodnine še niste podali

To storite na posebnem obrazcu, ki je dostopen na vseh davčnih uradih in izpostavah, lahko pa se ga NATISNE TUKAJ: http://www.hrtjisvet.org/hs/wp-content/uploads/2013/07/Izjava-dohodnina-HRTJI-SVET-Slovenije1.pdf . Obrazec ustrezno izpolnite ter obvezno lastnoročno podpišite.

Ime oziroma naziv upravičenca | Davčna številka upravičenca | Odstotek (%)

DRUŠTVO HRTJI SVET SLOVENIJE | 2 3 0 4 2 0 3 6 | 0,5%

Podpisan obrazec je nato potrebno oddati na PRISTOJNI DAVČNI URAD oz. njihovo IZPOSTAVO, katerih seznam najdete TUKAJ:
http://www.durs.gov.si/si/o_davcni_upravi/

Obrazec lahko oddate osebno ali po pošti (priporočamo pošiljanje s priporočeno pošiljko).
Upoštevana bo zadnja veljavna zahteva, ki jo bo davčni organ prejel do 31. decembra tekočega leta oziroma bo do tega datuma oddana priporočeno po pošti.

Zavezanci, ki imate digitalno potrdilo pa lahko zahtevo oddate elektronsko preko portala e-Davki. Naša davčna številka je 23042036.

- Če ste zahtevo za namenitev dela dohodnine že podali

Če ste našemu društvu namenili del dohodnine že lani, potem to velja tudi za naslednja leta in ne potrebujete ponovno pošiljati.

V kolikor vam je lažje, lahko izpolnjen in podpisan obrazec pošljete tudi k nam na sedež društva: Društvo HRTJI SVET Slovenije, Pod lipami 30, 3000 Celje ali nam ga izročite na kateri od naših prireditev in sami bomo z veseljem poskrbeli za razpošiljanje na pristojne davčne organe.

HVALA za vso podporo, ki nam jo namenjate. In tokrat HVALA za namenska sredstva, katera bomo v vašem imenu porabili za izboljšanje kakovosti življenja vseh hrtov tega sveta. HVALA, ker vam ni vseeno!

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije!
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #767 : ponedeljek, 17.11.2014 : 08:48:17 »

Društvu Hrtji svet lahko pomagate na različne načine, ena oblika pomoči je, da postanete naš podporni član. Podporni člani (simpatizerji) so osebe, ki so naklonjene dejavnosti društva, niso pa njegovi redni člani.
Kot veste, je naše društvo neprofitno in en način, da pridobimo denar, s katerim lahko pomagamo hrtom je da, nam namenite del vaše dohodnine. Da je to mogoče, smo pridobili status društva, ki na področju zaščite živali deluje v javnem interesu.
Za ohranitev tega statusa pa mora društvo imeti vsaj 30 članov - in mi tega zaenkrat še nimamo, zato vas vabimo, da se nam pridružite. V kolikor nam želite izkazati vašo naklonjenost kot podporni član, nam prosimo pišite na elektronski naslov info@hrtjisvet.org, preko katerega se bomo dogovorili, za kakšno vrsto pomoči ste se odločili.

Hvala za vašo pomoč - skupaj zmoremo več!

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije
Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #768 : torek, 18.11.2014 : 09:54:39 »

DOBRODELNI KOLEDAR HRTJI SVET 2015





Zato, ker društvo HRTJI SVET konkretno pomaga hrtom v stiski in jim išče odgovorne posvojitelje, se je tudi letos odločilo, da vam ponudi dobrodelni koledar posvojenih hrtov za leto 2015. Tako lahko tudi vi z “nakupom” dobrodelnega koledarja konkretno pomagate hrtom, ki bodo nekoč zaživeli srečna življenja ravno v Sloveniji.

Društvo HRTJI SVET Slovenije je tudi letos povabilo k sodelovanju posvojitelje, ter njihove njihove posvojene hrte, ki danes živijo svoja srečna življenja v Sloveniji z namenom, da skupaj storimo nekaj dobrega za hrte, ki v zavetiščih željno čakajo na svoje domove.


Tako je tudi letos nastal čisto pravi uradni dobrodelni hrtji koledar HRTJI SVET za leto 2015.


Koledar Hrtji svet za leto 2015 tako krasijo naslednji posvojeni hrtki: greyhound LIAM, greyhoundica LONA, galgo JUNCO in greyhoundica NAYA, galga GRACE, galga MAYA, galga RHEA, galga ADA in greyhoundica TWIGGY, galga FAELA in galgo FLAMENCO, galgo GIZMO, galga ISABEL in galgo NANDO, galga ASHI, greyhound BERTIE.

Hvala vsem tokratnim posvojiteljim in njihovim hrtkom, ki ste se odzvali in udeležili fotografiranja za koledar Hrtji svet. Hvala vsem tistim, ki boste koledar naročili in nam tako namenili donacije.



Koledar je možno naročiti na el. naslov društva: info@hrtjisvet.org

Zakaj dobrodelni koledar in komu pomagamo?

Društvo HRTJI SVET Slovenije se trudi po svojih najboljših močeh pomagati odsluženim hrtom, pa tudi zavetiščem in prostovoljcem na Irskem in v Španiji, od koder prihajajo naši hrtki v Slovenijo. Tako so donacije društvu nujno potrebne, če želimo zagotoviti še kakšen začasen dom hrtkom, ki morajo nujno zapustiti zavetišče, pa tudi za njihovo oskrbo, drage veterinarske preiskave, pa tudi zato, da plačamo in rešimo še kakšnega hrtka iz deponij smrti, kjer imajo ponavadi zgolj nekaj dni časa, da dobijo dom. Prav tako so nam donacije potrebne, da si ahko pokrijemo stroške transporta z daljne Španije in Irske, saj prostovoljni prispevek posvojnin, ki nam ga namenijo posvojitelji vseh stroškov običajno ne pokrijejo, zato delamo na posvojitvah in transportih izključno minus, ki ga seveda moramo pokrivati iz dodatnih donacij dobrih ljudi.



Ravo zaradi takšnih stvari so nam edini finančni vir, da lahko sploh pomagamo toliko hrtkom v stiski ravno vaše donacije. Vsaka vaša donacija nam veliko pomeni in brez vas in vaše podpore vse te lepe sanje za hrtke ne bi bile mogoče.
Eden od virov donacij je ravno koledar Hrtji svet, ki ga ravno s tem namenom vsako leto izdamo in ponudomo vam kot priložnost, da vas vsaj nekaj naših posvojenčkov razveseljuje vsak dan v letu.



V kolikor si želite koledar Hrtji svet za leto 2014 imeti tudi pri vas doma ali v vaši pisarni, ali pa ga enostavno podariti komu, nam prosimo pišite na info@hrtjisvet.org. Bližajo se tudi prazniki, in morda bi lahko naš koledar bil tudi lepo darilo.



Hvala, ker vam ni vseeno za hrtke v stiski! Hvala za vaše donacije v zameno za koledar Hrtji svet 2015.

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org


Dobrodelni koledar Hrtji svet je že prišel iz tiskarne in komaj čaka, da bo visel na vaših stenah ali pa, da z njim obdarite vaše prijatelje, sorodnike in znance. Smiley

Za naročila nam lahko pišete tudi na narocila@hrtjisvet.org.

Z veseljem vam ga pošljemo po pošti. Možen pa bo tudi oseben prevzem v Celju, Ljubljani in Mariboru, Wink

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #769 : petek, 21.11.2014 : 20:31:44 »

Greyhound Sirius je v začasnem skrbništvu v Sloveniji in išče dom. Njegova začasna skrbnica se je malo javila in tukaj je njen opis, kako preživlja dneve z greyhoundoma Koogyem in Siriusom ter podenco Zoyo.

Sirius


''No, da se spet malo javimo iz našega brloga ... nič pretresljivega se ni zgodilo .... Sirius je še pri nas ... je celo že napredoval in, če je Koogy dobre volje, ga celo spusti na posteljo ... če je slabe volje, pa ne in Sirius to še kako upošteva. Zoya ga še vedno bolj, kot ne ignorira, včasih pa se zunaj že spozabi in se z njim malo igra. Sirius je namreč zelo igriv in tudi sicer spominja na hrtjega mulca.
Sirius še vedno išče dom ... kar nekaj ljudi me je vprašalo, kaj mi je že doma uničil ... hehe, prav nič ... niti ene same stvari. Vsekakor ni za človeka, ki bi ga želel posvojiti, ker je čudovit in s prelepo modro dlako. Sirius je bil vrnjen v društvo, vendar zato še zdaleč ni "škart roba". Je čisto normalen greyhound, dojemljiv, inteligenten in primeren za človeka, ki se zaveda, da je potrebno delati z vsakim psom, ki ga posvojiš. Za tiste, ki bi imeli Siriusa le kot modni dodatek na sprehodu, doma pa bi ga izklopili in dali na Off, ni. Oziroma tako bom rekla ... takšni ljudje niso dovolj dobri zanj. Zanj so ljudje, ki jim predstavlja izziv, kako z nekaj vzgoje, doslednostjo, dobro voljo in vztrajnostjo, splesti s svojim psom nek poseben odnos ... ki ga vsak pač ne more, niti ne zna.
Ob takšnih ljudeh bo Sirius čudovit, pa še popoln pes. Zanje prav gotovo. In oni zanj. Verjamem, da obstaja takšen človek ... pustimo času čas.''

Če se zanimate za posvojitev Siriusa, nam pišite na info@hrtjisvet.org.

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #770 : sobota, 22.11.2014 : 11:33:01 »

Amanda je še ena izmed ''nevidnih'' galgin, ki nekako ostanejo spregledane, bodisi zaradi črne barve ali umirjenega, nevsiljivega karakterja.
 


Ampak mi vemo, da se črna barva v novem domu sveti tako kot nobena druga in da se tudi umirjene, nežne psičke ob svojem človeku razživijo. Da prinašajo veselje z vsakim zamahom z repkom, ki ga naredijo.  Smiley
Amanda išče dom - info@hrtjisvet.org.

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #771 : torek, 25.11.2014 : 23:15:16 »

Z največjim veseljem vam sporočamo, da se naša draga Pia jutri seli v čisto njen domek k čisto njeni družinici, ki jo že nestrpno pričakuje.  veselje  veselje
Menimo, da je dobila res ljubeč, topel in super domek, kjer bo za družbo imela tudi whippetko.
Srečno družini in veseli bomo nadaljnih javljanj!

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #772 : sreda, 26.11.2014 : 16:17:05 »

Takole je zapisala Pii-na začasna skrbnica. ljubezen

Piji na pot

Danes sem spet ponosna, hvaležna in zadovoljna.

Ponosna in hvaležna, da sem bila lahko za kratek čas del Pijinega življenja. Sebe rada vidim kot neko spremljevalko posameznim hrtkom na njihovi poti v lepo življenje; kot vodnico, ki jih varno popelje skozi ta prehod, saj bi jih drugače štrbunk iz trpljenja v čisto razvajanje kar pobral. In vsako tako popotovanje je zame prelepa izkušnja in v bistvu mali čudež v nastajanju.

Hvaležna sem vsem prijateljem v društvu, ki mi vedno stojijo ob strani in priskočijo na pomoč, kjer meni zmanjka. No ja, v primeru Pie so bili kar nekako brezposelni Kljub temu, da je bila Pia nameščena v moj dom, pa ima celo množico virtualnih posvojiteljev, ki so spremljali vsak njen korak in se veselili in navduševali skupaj z mano. Hvaležna sem vsem tistim dobrim ljudem, ki podpirate naše delovanje, tudi s finančnega vidika. Brez teh koščkov udobja, katerim se vi odrečete in jih namenite nam, tovrstnih zgodb ne bi bilo.

Neizmerno sem hvaležna Pijinim posvojiteljem. Ker niso hoteli videli strahu, krivih nog in brazgotin, temveč samo bistvo v očeh in verjamejo v njen potencial. Naj vam razveseli vsak dan posebej in vas tako navduši in osupne, kot je mene!

Zadovoljna sem, ker je moje delo uspešno končano. Pia, moja mala “koza nora”, še enkrat mi zaupaj in se pogumno podaj proti ljubezni, ki te čaka. Privoščim ti vse igračke, dolge ure crkljanja, razvajanje, ja, privoščim ti celo kavč! (Marinirane zrezke pa vseeno pusti pri miru, prosim). Bodi srečna, Punčka naša!

Na dolga, dolga lepa leta,
“mamika”

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #773 : četrtek, 27.11.2014 : 14:01:30 »

Dragi naši podporniki, simpatizerji, posvojitelji in člani,

Vsako leto poskušamo zdaj že skoraj tradicionalno izvesti praznično dobrodelno dražbo Hrtji svet, za pomoč hrtkom v stiski. Do zdaj nam je vsako leto – skupaj z vami seveda! to tudi uspelo, zato smo se tudi letos odločili, da za prihajajoče praznike naredimo skupaj z vami nekaj dobrega za hrtke.



Zato danes odpiramo zbiranje predmetov za tokratno praznično dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo v celoti porabljen za nakup briketirane ali konzervirane pasje hrane – en del donacij bomo porabili za nakup briketov direktno pri proizvajalcu hrane v Španiji za galge in ostale pse v zavetišču Scooby Medina v Španiji, del donacij pa bomo seveda porabili tudi za nakup briketov v Sloveniji, ki pa bodo predani na naslednjem našem transportu za greyhounde in lurcherje v zavetiščih in začasnih skrbništvih na Irskem.

Zima je vedno najtežja za pse v zavetiščih, zato jim lahko skupaj »pričaramo« vsaj sitost za nekaj časa. Verjamemo, da nam lahko uspe s skupnimi močmi!

Ali morda znate kaj sami narediti, morda imate doma kakšno novo stvar ali predmet, ki bi ga želeli donirati, morda opravljate kakšne storitve ali izdelujete unikatne izdelke, ki bi jih lahko donirali ali pa boste enostavno kupili kakšen predmet, ki ga boste donirali, da bi ga lahko uvrstili na dobrodelno dražbo?

Če je vaš odgovor DA in bi si želeli biti del te praznične zgodbe, da napolnimo prazne želodčke hrtov v Španiji in na Irskem, potem nam lepo prosimo pišite na info@hrtjisvet.org, ali na našo Fb stran: https://www.facebook.com/hrtjisvet#!/hrtjisvet, da se dogovorimo za pošiljanje ali prevzem doniranega. Prosimo, da nam v vašem sporočilu navedete kaj želite donirati, opis doniranega, predlagajte izklicno ceno, če pa nam lahko donirano še fotografirate, pa nam s tem naredite neizmerno uslugo, da lahko naš čas porabimo za druge naše aktivnosti, ki bi lahko pomagale hrtkom v stiski.

Donirane predmete ali storitve zbiramo do nedelje 07. 12. 2014, potem jih bomo pridno popisali in uvrstili v tabelo, objavili na FB in vas seveda obvestili o začetku in zaključku dražbe. 

Verjamemo, da se bo sigurno na dražbi našlo kaj lepega za vas, vaše otroke, prijatelje, znance, da jih boste lahko za bližajoče praznike obdarili, ob tem pa s tem naredili nekaj dobrega za hrtke. Smiley

Hvala že v naprej v imenu hrtkov, ki še čakajo na svoje domove in v imenu društva Hrtji svet Slovenije.

Ekipa društva HSS

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org



Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #774 : sobota, 29.11.2014 : 12:03:14 »

Zbiranje donacij za hrte na Irskem in sprehod po Ljubljani 27. 11

Kljub temačnemu, meglenemu dnevu in rahlemu rosenju (ali pa prav zato), se je nekaj hrtov opogumilo in pripeljalo svoje posvojitelje v Tivoli, kjer smo zbirali donacije za hrte, ki so še v zavetišču na Irskem, potem pa se odpravili na sprehod do starega dela Ljubljane.

Pogumni hrti so bili: Ira, Lili, Fortuna, Gizmo, Sirius in Koogy. Bravo Smiley



Prišlo pa nas je pozdravit tudi kar nekaj naših podpornikov, ki še nimajo hrta, so pa kmalu dobili v roke vsak svoj povodec z začasnim hrtom za en sprehod Smiley. Bilo je prijetno, klepetavo in z veliko čohanja naših hrtov. Zbrali smo kar nekaj hrane in priboljškov, najlepša hvala vsem ... Aleksandri in Tini, Nini in Jerneju, Matiji in Katji, ter Lovru (pa seveda Meti).

Nadzor nad sprejetimi donacijami sta opravlja greyhounda Koogy in Sirius. Če bi bilo po njuno, bi seveda vse dobrote pospravila onadva..  Evil
ampak tokrat žal ne, fanta - stvari gredo Ircem  Wink


Hvala tudi vsem posvojiteljem, ki ste pripeljali svoje hrte, ter za vaše donacije. O, da ne pozabimo omeniti še nekoga ... pri Prešernovem spomeniku smo padli v oči "Kralju ulice", ki je tam prodajal istoimenski časopis ... Zanimal se je o hrtih, društvu in na koncu sklenil, da bo tudi on nekaj doniral za naše Irce ... seveda nismo hoteli vzeti, saj naj bi bilo ravno obratno in bi morali mi njemu stisniti v roko kovanec ... pa je vztrajal in vztrajal ... in tako smo z hvaležnostjo vzeli tudi njegovih 50 centov. Saj veste ... zrno, do zrna ....Nam je pa zabičal, da ne smemo potrošiti za kaj drugega, ampak prav za hrte. Smiley



Ja, lepo smo se imeli ... vsem je pasal večerni sprehod po starem delu Ljubljane, nasmejali smo se, naklepetali in uživali v dobri energiji ob naših hrtih.

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #775 : ponedeljek, 01.12.2014 : 09:51:33 »

Spoštovani naši posvojitelji, člani, podporniki in simpatizerji,

Želimo vas obvestiti, da tudi letos Hrtji svet sodeluje v akciji "Objem topline". S sodelovanjem v tej akciji se ponovno potegujemo za donacijo, ki nam jo bo, v kolikor prejmemo največ vaših objemov, podarilo podjetje Studio Moderna. Smiley
Zato vas lepo prosimo, če vsak dan pridno klikate pod zaporedno št. 7 na tej povezavi: http://objemtopline.dormeo.net/

Akcija traja od 1.12.2014 do 31.12.2014.
Vsak dan nam lahko vsak od vas podari en svoj glas.Wink



Hvala vam!

Ekipa društva Hrtji svet Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #776 : sreda, 03.12.2014 : 16:27:59 »

Ste nam danes že podarili vaš topel objem? Smiley
Klik tukaj, pod št. 7 - HRTJI SVET: http://objemtopline.dormeo.net/
HVALA!
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #777 : četrtek, 04.12.2014 : 08:26:42 »

Nekateri ste nam javili, da imate probleme pri glasovanju, zato vam tukaj podajamo nekaj napotkov.

1. Najprej kliknite na to povezavo: http://adf.ly/489325/banner/http://objemtopline.dormeo.net/
2. Poiščete zaporedno št. 7 in Hrtji svet Slovenije
3. Kliknete gumbek "Podarjam objem" (Hrtjemu svetu )
4. Spodaj se vam odpre ozko okence kamor obvezno vpišete vaš el. naslov. Obvezno odkljukate tudi spodaj, da se strinjate z njihovimi pravili "igre"
5. Preverite svojo elektronsko pošto, kliknite na pošto, ki vam jo je poslal Dormeo (preverite vsiljeno pošto, če je ne najdete med vašo prejeto pošto) in bodite pozorni na prvi njihov stavek v sporočilu in obvezno kliknite na aktivno povezavo "Objem topline - glasovanje"
Šele s tem zadnjim korakom boste potrdili vaš objem, ki ste ga podarili Hrtjemu svetu.

HVALA VAM!

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #778 : četrtek, 04.12.2014 : 08:30:18 »

Lahko prosim administratorja foruma, da izbriše mojo prejšnjo in to objavo, ker povezava ni pravilno objavljena. Hvala.
Bom objavila na novo. Smiley
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #779 : četrtek, 04.12.2014 : 08:30:53 »

Nekateri ste nam javili, da imate probleme pri glasovanju, zato vam tukaj podajamo nekaj napotkov.

1. Najprej kliknite na to povezavo: http://objemtopline.dormeo.net/
2. Poiščete zaporedno št. 7 in Hrtji svet Slovenije
3. Kliknete gumbek "Podarjam objem" (Hrtjemu svetu Wink)
4. Spodaj se vam odpre ozko okence kamor obvezno vpišete vaš el. naslov. Obvezno odkljukate tudi spodaj, da se strinjate z njihovimi pravili "igre"
5. Preverite svojo elektronsko pošto, kliknite na pošto, ki vam jo je poslal Dormeo (preverite vsiljeno pošto, če je ne najdete med vašo prejeto pošto) in bodite pozorni na prvi njihov stavek v sporočilu in obvezno kliknite na aktivno povezavo "Objem topline - glasovanje"
Šele s tem zadnjim korakom boste potrdili vaš objem, ki ste ga podarili Hrtjemu svetu.

HVALA VAM!

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

Logiran
Strani: 1 ... 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines