mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 02.07.2024 : 01:29:03

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 85   Dol
Natisni
Avtor Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije  (Prebrano 304680 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #780 : petek, 05.12.2014 : 09:01:05 »

Dragi naši podporniki, simpatizerji, posvojitelji in člani,

Vsako leto poskušamo zdaj že skoraj tradicionalno izvesti praznično dobrodelno dražbo Hrtji svet, za pomoč hrtkom v stiski. Do zdaj nam je vsako leto – skupaj z vami seveda! to tudi uspelo, zato smo se tudi letos odločili, da za prihajajoče praznike naredimo skupaj z vami nekaj dobrega za hrtke.



Zato danes odpiramo zbiranje predmetov za tokratno praznično dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo v celoti porabljen za nakup briketirane ali konzervirane pasje hrane – en del donacij bomo porabili za nakup briketov direktno pri proizvajalcu hrane v Španiji za galge in ostale pse v zavetišču Scooby Medina v Španiji, del donacij pa bomo seveda porabili tudi za nakup briketov v Sloveniji, ki pa bodo predani na naslednjem našem transportu za greyhounde in lurcherje v zavetiščih in začasnih skrbništvih na Irskem.

Zima je vedno najtežja za pse v zavetiščih, zato jim lahko skupaj »pričaramo« vsaj sitost za nekaj časa. Verjamemo, da nam lahko uspe s skupnimi močmi!

Ali morda znate kaj sami narediti, morda imate doma kakšno novo stvar ali predmet, ki bi ga želeli donirati, morda opravljate kakšne storitve ali izdelujete unikatne izdelke, ki bi jih lahko donirali ali pa boste enostavno kupili kakšen predmet, ki ga boste donirali, da bi ga lahko uvrstili na dobrodelno dražbo?

Če je vaš odgovor DA in bi si želeli biti del te praznične zgodbe, da napolnimo prazne želodčke hrtov v Španiji in na Irskem, potem nam lepo prosimo pišite na info@hrtjisvet.org, ali na našo Fb stran: https://www.facebook.com/hrtjisvet#!/hrtjisvet, da se dogovorimo za pošiljanje ali prevzem doniranega. Prosimo, da nam v vašem sporočilu navedete kaj želite donirati, opis doniranega, predlagajte izklicno ceno, če pa nam lahko donirano še fotografirate, pa nam s tem naredite neizmerno uslugo, da lahko naš čas porabimo za druge naše aktivnosti, ki bi lahko pomagale hrtkom v stiski.

Donirane predmete ali storitve zbiramo do nedelje 07. 12. 2014, potem jih bomo pridno popisali in uvrstili v tabelo, objavili na FB in vas seveda obvestili o začetku in zaključku dražbe. 

Verjamemo, da se bo sigurno na dražbi našlo kaj lepega za vas, vaše otroke, prijatelje, znance, da jih boste lahko za bližajoče praznike obdarili, ob tem pa s tem naredili nekaj dobrega za hrtke. Smiley

Hvala že v naprej v imenu hrtkov, ki še čakajo na svoje domove in v imenu društva Hrtji svet Slovenije.

Ekipa društva HSS

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org






Samo še do nedelje - 7.12., zbiramo predmete za praznično dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo v celoti razpolovljen - ena polovica bo porabljena za nakup briketirane hrane za galge v zavetišču Scooby v Španiji, druga polovica pa za nakup hrane za greyhounde v zavetiščih in začasih skrbništvih na Irskem.

Izkupičku dobrodelne dražbe za nakup briketov za hrtke pa bomo seveda dodali tudi morebitno donacijo, ki bi jo lahko dobili v akciji "Objem topline" (če bomo na katerem od prvih treh mest seveda), zato vas prosimo, da pridno in vsak dan meseca decembra klikate in nam tako podarite vaš topel objem, ... pod št. 7 nas najdete: http://objemtopline.dormeo.net/

Za predmete, ki pa bi jih želeli donirati za dobrodelno dražbo, pa nam lahkio prosimo pišete na info@hrtjisvet.org.

HVALA seveda vsem tistim, ki ste nam predmete že poslali, prav tako HVALA vsem tistim, ki boste to še storili. Smiley


Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #781 : sobota, 06.12.2014 : 18:30:39 »

Z veseljem, ponosom in toplino v srcu vam sporočamo, da bo še 5 novih greyhoundov in lurcherjev, preživelo novo leto v Sloveniji in se grelo ob svojih posvojiteljih, v toplih domovih. Njihov prihod je predviden za nedeljo, 14. 12. 2014.

Tudi tokratni transport greyhoundov in lurcherjev poteka v znamenju srečne 13, kajti takrat se bo naša ekipa odpravila po: čudovito, belo črno Maeve, prisrčno, navihano lurcherko Zoe, mlado, elegantno Diane, dostojanstvenega tigerčka Classyja in gentlemena Daga. Resnično smo veseli, da smo kar petim psom uspeli najti dobre in odgovorne posvojitelje, ki jim bodo omogočili lepo življenje.

Posvojitev bo tudi tokrat potekala na poligonu Kinološkega društva Pluton, v Ložnici pri Žalcu. Zaradi dežja in slabega vremena bodo tla poligona razmočena in zato bo hrtje divjanje malo omejeno, kajti vsi vemo, kako na polno naši hrti dirjajo in lahko hitro pride do padca, zvina tačke, poškodbe. Zato bomo pridno sledili vremenskim napovedim in vas še pravočasno obvestili, če bo posvojitev odprtega ali zaprtega tipa.

Ker je to zadnja posvojitev v letošnjem letu, si želimo lepega vremena, da se še zadnjič letos, skupaj z vami malo podružimo, sprejmemo medse nove srečne greyhounde in lurcherko, ter se podkrepimo z lepimi željami za naslednje leto. Za nas, naše hrte in seveda vse tiste hrte in podence, ki bodo svoj dom še iskali.

Na sliki je čudoviti greyhound Sirius, ki je že v Sloveniji in svoj dom še išče (seveda pride tudi na posvojitev) Smiley.



Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #782 : ponedeljek, 08.12.2014 : 11:24:29 »


Tudi letos Hrtji svet organizira praznično dobrodelno dražbo, izkupiček katere bo v celoti porabljen za nakup hrane za galge v Španiji, prav tako pa tudi za greyhounde na Irskem (donacije bodo razdeljene na pol).

Dražba je že pripravljena in seveda ste vsi lepo vabljeni k sodelovanju (trije predmeti še nimajo izklicne cene, tako da jih dodamo danes tekom dneva).

Dražba je dostopna na tem linku in bo tokrat trajala kratek čas, to je do 15.12. : https://www.facebook.com/hrtjisvet#!/media/set/?set=a.748658715217181.1073741990.141593622590363&type=3

Vabljeni k sodelovanju, izdelki so res lepi! Smiley

HVALA v imenu hrtkov.

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #783 : ponedeljek, 08.12.2014 : 18:29:58 »

HRTJI SVET SE PREDSTAVI V EUROPARKU V MARIBORU


Društvo Hrtji svet Slovenije bo letos imelo svojo praznično stojnico v trgovskem centru Europark (Pobreška cesta 18) pri prodajalni DIRENDAJ .

Hrtji svet vam bo s svojo stojnico na voljo v soboto, 13. 12. od 8.00 do 21.00 in nedeljo, 13. 12. od 9.00 do 17.00 ure.

Prijazno ste vabljeni, da nas obiščete, da z nami malo poklepetate o hrtkih in delovanju našega društva, pa seveda tudi o možnosti posvojitve odslužene hrtje duše, prav tako pa bo na stojnici v zameno za donacijo možno dobiti tudi koledar Hrtji svet za leto 2015, majčke Hrtji svet in druge društvene promocijske izdelke ter izdelke, ki so nam jih naši podporniki in ustvarjalci donirali.

Zaradi pravil trgovskega centra naših posvojencev na žalost ne bo z nami.

Pridite, ne bo vam žal, pa četudi zgolj na krajši klepet. Wink Veseli bomo vaše družbe! Wink

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #784 : petek, 12.12.2014 : 20:55:14 »

Kamion z greyhoundi in lurcherji, je včeraj že odšel na dolgo pot. Naših pet srečnežev (Maeve, Zoe, Diane, Classyja in Daga) bo jutri prevzela naša ekipa, z njimi varno prespala na Češkem in se v nedeljo zjutraj opravila na pot, proti Sloveniji. V Ložnici jih bodo že nestrpno čakali njihovi posvojitelji. Veseli smo in zelo srečni, da smo še petim psom našli odgovorne in lepe domove ter čudovite posvojitelje. To je zadnji letošnji transport, nikakor pa ne "dopust" za Hrtji svet. V začetku januarja k nam prihaja 7 galgov ... nova sreča in novo veselje.



In polnjenje baterij za vse člane Hrtjega sveta ... ko predamo hrta novim posvojiteljem ... ko vemo, da ga čaka lepo življenje, da bo srečen in končno ljubljen. Ko želijo na oči skoraj priteči solze, obenem pa je v srcu neizmerno veliko veselja in sreče.

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #785 : sobota, 13.12.2014 : 17:14:28 »




Vaš objem topline galgo Caracol pričakuje pod zaporedno št. 7, na tej povezavi: http://objemtopline.dormeo.net/ in nam pomagajte, da bomo za pse v Španiji in na Irskem zbrali čim več hrane.
Hvala vam!

Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Podencica
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 651


« Odgovor #786 : sobota, 13.12.2014 : 17:23:05 »

Dobrodelna dražba Hrtji svet traja samo še do ponedeljka - 15.12. 2014.
Pokukajte v naš FB  album tukaj: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.748658715217181.1073741990.141593622590363&type=3, saj verjamemo, da lahko tam sigurno najdete kaj lepega zase, za vaše prijatelje in bližnje, seveda pa tudi za vaše pasje prijatelje.
Že v naprej vam HVALA za vsak vaš prispevek. Smiley

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org


Logiran
Tyto alba
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 34


WWW
« Odgovor #787 : nedelja, 14.12.2014 : 00:16:20 »

Bi lahko licitirala kar od tukaj? Nekateri namreč nismo prijavljeni na FB...
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #788 : nedelja, 14.12.2014 : 10:12:35 »

Lahko seveda, bomo mi vnesli na FB. Smiley
Logiran
Tyto alba
novinec
*
Spol: Ženska
Sporočil: 34


WWW
« Odgovor #789 : nedelja, 14.12.2014 : 12:09:55 »

Hvala.

Predmet št. 23 - Prstan Kocka: 5 eur
Predmet št. 59 - Obesek za ključe: 5 eur (na voljo naj bi bili trije, ampak niso ozančeni z A, B, C; všeč sta mi skrajno levi in desni).
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #790 : nedelja, 14.12.2014 : 17:27:25 »

Opravljeno. Obvestim, če bo kdo kaj višal oz. če boš ti izlicitirala, kako naprej. Smiley
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #791 : nedelja, 14.12.2014 : 21:10:28 »

Še en pester dan je za nami - danes smo v dom pospremili 4 greyhounde in 1 lurcherko - poročilo in fotografije sledijo jutri, ko se malo odpočijemo..  Smiley
Medtem nas še vedno lahko objemate na http://objemtopline.dormeo.net/ , pod zaporedno številko 7, da bomo zbrali čim več denarja za nakup hrane.
Galga Olaya pa vam bo v zameno podala - tačko.   cookie objem



Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org

Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #792 : ponedeljek, 15.12.2014 : 22:52:33 »

Hvala.

Predmet št. 23 - Prstan Kocka: 5 eur
Predmet št. 59 - Obesek za ključe: 5 eur (na voljo naj bi bili trije, ampak niso ozančeni z A, B, C; všeč sta mi skrajno levi in desni).


Tyto alba, predmeta si uspešno zlicitirala.

nakaže na račun društva HRTJI SVET Slovenije z naslednjimi podatki:

Podatki za nakazilo so:
Društvo Hrtji svet Slovenije, Pod lipami 30, 3000 Celje
IBAN SI56 6100 0000 1714 143
SWIFT (BIC) HDELSI22
namen: donacija - Scooby Medina
sklic oz. referenca: 00 111
koda namena plačila: OTHR

Naziv banke:
Delavska hranilnica d.d.
PE Maribor
Glavni trg 25
2000 Maribor

Prosim, če se mi javiš na urska.pete afna gmail.com, da se dogovorimo za prevzem.
Hvala!
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #793 : torek, 16.12.2014 : 15:57:09 »

Zbirno mesto: park Tivoli, na koncu promenade, pri vodnjaku.

VABILO NA PROMOCIJSKI SPREHOD S HRTKI PO LJUBLJANI

V četrtek,18. 12. .2014, ste prisrčno vabljeni na sprehod s posvojenimi hrti po Ljubljani. Dobimo se ob 16:45 v parku Tivoli, na koncu promenade, pri vodnjaku.



Zelo bi bili veseli, če bi se nam pridružili s svojimi posvojenimi hrtki, saj lahko le z njimi in vašo pomočjo predstavimo ljudem problematiko, hrtje posvojence in tako morda še kakšno družino navdušimo, da ponudi svoje srce in dom odsluženi hrtji duši. Prav tako ste vabljeni vsi tisti, ki se zanimate za posvojitev hrta, saj boste lahko iz prve roke dobili vse potrebne informacije.

V primeru dežja sprehod s hrtki odpade.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu! Ste zelo lepo vabljeni!

Še kontaktna številka za morebitne informacije: 031-477-105 (Urška)

Ekipa društva HRTJI SVET Slovenije

Društvo HRTJI SVET Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
uraa
midi
**
Spol: Ženska
Sporočil: 2.874



« Odgovor #794 : četrtek, 18.12.2014 : 23:39:57 »

Danes smo se odpravili na sprehod po centru Ljubljane, kjer smo bili poleg lučk glavna atrakcija.
Kdo se ne bi nasmehnil ob pogledu na žabico Lili in jelenčka Wallya, občudoval Mimota, Skya, Gizmota in Fortuno. Na Prešernovem trgu se je zbralo kar nekaj občudovalcev, na voljo je bilo dovolj rok za čohanje, da so hrti prišli na svoj račun.
Tisti, ki še nimajo svojega hrta, pa so v roke hitro dobili povodec.. Naslednjič pa se na pridruži še kak nov smrček, kajne?

Hvala vsem, ki ste prišli, da smo se še verjetno zadnjič letos malo podružili in poklepetali ter hvala Branki za fotografije.

Ah ja - Lili in Wally. Smiley


Lili, Mimo, Wally, Kaori in Sky.


Lili, ki neskončno uživa v cartlanju ter v ozadju nežni Mimo..


Srečni Gizmo je pripeljal svoji dve punci - Fortuno in Nušo.


Noskanje Gizma in Fortune.




Društvo Hrtji svet Slovenije
www.hrtjisvet.org
info@hrtjisvet.org
Logiran
Strani: 1 ... 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 ... 85   Gor
Natisni
mojpes.net  |  Kajin kotiček  |  zaščita živali in razno  |  Društva za zaščito živali  |  Tema: Društvo Hrtji svet Slovenije
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines