mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 18:33:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 57   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bordojska Doga  (Prebrano 190096 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #435 : nedelja, 20.05.2007 : 22:51:37 »

Ok, se pravi nam potem ostaneta samo 2 vikenda v juniju: 23-24.6 in 30.6-01.7.). Zdej se moramo zmenit a bomo imeli piknik v soboto ali v nedeljo, kar vam bolj ustreza. Meni osebno je za prvi vikend vseeno, za drugega bi pa rajši videla, če je v nedeljo. Kaj pa ostali?
Logiran
JJam
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #436 : ponedeljek, 21.05.2007 : 13:48:39 »

Če je pa tako pa tudi jaz pridem z svojim!!!!

LP
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 79

« Odgovor #437 : ponedeljek, 21.05.2007 : 18:29:59 »

za piknik plac je pol dogovorjen, zmenmo se da je piknik na nedeljo in to kr takrat 24.6. ....kar se tiče hrane pa po moje najboljš da vsak da 15-20 eurov pa je to dost za vse. zmente se jz sm zravn. LP
Logiran
majda
nekaj malega že vem
Sporočil: 165

« Odgovor #438 : ponedeljek, 21.05.2007 : 19:35:30 »

Jaz se tudi strinjam z snickesom.
LP.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #439 : torek, 22.05.2007 : 08:52:28 »

za piknik plac je pol dogovorjen...
Ni še dogovorjeno, jaz sem dala samo dva predloga.... Se mi pa zdi res najboljša varianta KD Krim, če tudi ostalim ustreza, se bom dogovorila z odgovornimi.

Jaz se tud strinjam, da se zbere denar za hrano in pijačo. Kdo bo šel v nabavo? Pa kaj bomo jedli in pili? Aja, pa če je kdo vegeterijanec naj pove, da bomo kupili dost zelenjave al pa kakšne ribe, če jih je.

Če se ostali strinjate, potem imamo piknik v nedeljo 24.06.2007  Cheesy! No, dejte ser oglasit še ostali; Primož, Timi, Sloland?! Halooo, sej nas valda spremljate?! A sem še koga spustila  Undecided?
Logiran
Primož
novinec
*
Sporočil: 16

« Odgovor #440 : torek, 22.05.2007 : 15:39:12 »

Jarci pridemo zagotovo :)Plastično embalažo lahko preskrbim jaz(služba časti) Cool
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 62

« Odgovor #441 : torek, 22.05.2007 : 21:23:04 »

Tanja, mi tudi pridemo! Cheesy
Logiran
sparks
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 271

« Odgovor #442 : petek, 25.05.2007 : 11:43:43 »

TopField ali kdo drugi, ki bi vedel: Ali se mogoče ve koliko bordojskih dog je prijavljenih v Portorožu, Hrušici in Zagrebu? So ti podatki na dostopu vsakega ali ne?

Hvala in lp,
Saša
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #443 : sobota, 26.05.2007 : 11:38:59 »

Čao Sparks!

Na žalost organizatorji slovenskih razstav še ne uporabljajo te možnosti, da bi razstavljalci lahko videli koliko psov po pasmah in po razredih je prijavljenih na kakšno razstavo. Tako da teh podatkov se ne da zvedeti prej kot na razstavi, ko odpreš katalog. Tudi Hrvati nimajo tega za EDS, kar me v bistvu kar preseneča, saj smo v večini držav, kjer so se zadnja leta odvijale evropske in svetovne razstave, imeli dostop do teh podatkov preko neta. Letos se bomo očitno morali pustiti presenetiti  Smiley . Avstrijska kinološka zveza npr. ima na netu dostop do teh podatkov čisto za vsako njihovo razstavo.

Sparks, a ti tud prideš na piknik? Pofočkaj se, če ja, da te vemo štet zraven  Smiley.

A bo kdo jutri v Portorožu? Jaz pridem samo malo počekirat enkrat dopoldan...
Logiran
sparks
rad pišem

« Odgovor #444 : sobota, 26.05.2007 : 12:27:51 »

Čau in hvala za odgovor.

Hja, škoda, da ti podatki niso znani...smo malenkost za leseno žlico. Po dugi strani pa, verjetno igrajo na to tipko, da je življenje presenečenje in zato - pusti se presenetiti Roll Eyes. Mene to včasih malo moti, ker kot občasna obiskovalka razstav (le v vlogi gledalke), bi rada vedela, če se že na pot odpravljam, katere pse bodo razstavljali in število le-teh pri določeni pasmi.
Vedno sem mislila, da so znani in da jih jaz ne znam poiskati Tongue. No zdaj vem.

Hvala za povabilo, ampak dvomim, da mi bo zneslo. Sedaj karkoli težko rečem, ker sem v polnem zagonu pisanja diplomske n., tako da...bolj težko. Pa drugič Smiley.

Pridemo. Jadran bo svojega razstavljal. Mi pa smo spremstvo, sej veš Cool.

Lp, Saša
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #445 : sobota, 26.05.2007 : 12:51:52 »

Čau Saša!
Aja, sej ta statistika prijav ni po imenih psov. Samo razred in št.prijavljenih psov v ta razred. Če bi bila imena napisana verjetno dosti ljudi sploh ne bi prišlo na razstavo, če vedo da je konkurenca "močnejša" Grin.

No pol se jutri vidimo, vsaj upam, ker ne vem kdaj pridem in za koliko časa pridem  Tongue. Upam, da bordojci niso glih ta prvi na vrsti...
Veliko uspeha pri pisanju diplome ti želim  Wink.

Drugače pa se moramo zmenit še naslednje stvari:
- kdo bo prinesel pečico?
- kdo bo pekel?
- kdo bo šel v nabavo?
- kaj bomo jedli?
- kaj bomo pili?
- se še kaj spomnim  Grin...
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #446 : sobota, 26.05.2007 : 12:54:31 »

Joj, spet sem prehitr oddala post....
Saša, plis slikajte bordojce, če jih jaz slučajno zamudim. Katalog bom že dobila... Ne vem pa niti za enega, ki bi bil prijavljen, no razen za vašega Madnessa  Wink...
Logiran
sparks
rad pišem

« Odgovor #447 : sobota, 26.05.2007 : 16:57:37 »

Grin Imaš prav, verjetno potem prijave ne bi bile tako "spontane", ampak veliko bolj premišljene.
No, že št. psov je bolje kot nič...tako pa... Undecided.

Mi bomo tam navsezgodaj oz. kot piše, tako da, brez skrbi, bomo škljocali s fotoaparatom Wink. No ma sej, najverjetneje se bomo srečali, tudi, če zamudiš.

Lp, Saša

PS Hvala za želje glede diplome.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #448 : nedelja, 27.05.2007 : 22:19:07 »

Evo me back! Smiley
Uff, kaj naj rečem, sem razočarana! Angry Samo Madness je bil prijavljen! In seveda pobral vse: CAC; CACIB in BOB! Čestitke!!! Grin
Je pa res, da je dvojni CACIB Budimpešta ta vikend in, da je v Djakovu bordojce sodila Sylviane Tompousky!! Valda so bli vsi tam, vsaj jaz bi šla, če bi imela čas razstavljat! Aja, tisti, ki ne veste, to je predsednica francoskega kluba za bordojske doge (SADB), najmočnješe organizacije za bordojce v Evropi, je pa tudi predsednica angleškega kluba za bordojce (UK DDB Club).

No še dve luštni sliki Mady-ja  Smiley:

Saša, kako ste se odrezali v BIS-u?!
Logiran
sparks
rad pišem

« Odgovor #449 : torek, 29.05.2007 : 13:04:05 »

Živjo Tanja Wink!

Na BIS smo počakali, ampak nič pobrali.
Več sreče prihodnjič, kot pravijo. Kakorkoli že, ni bilo sploh gužve, izredno malo psov, zame namreč super, ker se nisem gužvala itd., konkurenca pa bolj švoh (ali pa sploh nič).

Lp, Saša
Logiran
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 57   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.