mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 23.11.2024 : 18:35:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Strani: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 57   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bordojska Doga  (Prebrano 189738 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
bordojček
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #345 : petek, 09.02.2007 : 01:19:23 »

Tim pejt mail pogledat.

Se vidiva v Celju, pa Circe bo tudi prišla. Tongue

Zdej trenutno pa moja kepica smrči zdraven mene Grin Grin
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #346 : petek, 09.02.2007 : 01:23:30 »

Evo če mi je ratal od Trudy prilepiti, mi bo mogoče pa tudi od moje Circe. (upam da mi rata)

http://www.moj-album.com/slike/5126417/ASch81hev3LqeYRC.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/5126417/IUeX62rFoVxdp39b.v.jpg
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #347 : petek, 09.02.2007 : 01:25:23 »

Circe je ta z belo liso
http://www.moj-album.com/slike/5126417/8d36lrJYnUtuokzp.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/5126417/1NgzrjrRvznIwEKT.v.jpg
Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #348 : petek, 09.02.2007 : 09:57:39 »

Tanja spet sma si konkurenca (Celje)! Smiley Tongue
Ja, Timi, vem  Smiley! Ful fajn, da se spet vidimo in kakšno rečemo  Smiley.
Kaj pa Cacib Zagreb, je kdo prijavil? Timi, tja verjetno pride tudi Herbert z Aluco in Jakobom. Smiley

Bordojček, kakšno luštno malo kepico imaš! Kiss Želim ti čim več crkljanja z njo, pa upam da jo uspem spoznati  Smiley. Trudy se pa vidi, da je hčerka od Assa, ful je lepe barve. Pa tudi mladički so temni, prov luštni so.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #349 : nedelja, 11.02.2007 : 22:28:51 »

No, ker je Jana umaknila Emilov oglas, se lahko vsi, ki vas zanima knjiga o bordojski dogi, obrnete name, pa vam jaz posredujem podatke. Sem pa ful ponosna, ker bodo v knjigi tudi slikce Lune in Baluja ter predstavljena moja in Ramonina psarna  Smiley....
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 62

« Odgovor #350 : ponedeljek, 12.02.2007 : 16:17:12 »

Tanja, čestitke, da bo tvoja psarna predstavljena v knjigi! Smiley

Jaz pa se morem pohvalit, da smo včeraj imeli obisk iz lj. Mala Circe se nam je prišla predstavit in naredila velik vtis na nas! Cheesy Circe je prava mala lepotica! Shocked
Tukaj pa še par fotk od nje:

http://i77.photobucket.com/albums/j71/TIMI9999/DSC02008.jpg

http://i77.photobucket.com/albums/j71/TIMI9999/DSC02005.jpg

http://i77.photobucket.com/albums/j71/TIMI9999/DSC02010.jpg

In še Circe z njenim ponosnim latnikom Denisom. Smiley

http://i77.photobucket.com/albums/j71/TIMI9999/DSC02002.jpg
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #351 : ponedeljek, 12.02.2007 : 21:02:04 »

O poglej jo lepotičko Smiley! Pa kakšen kjut pogled Smiley! Emm, Timi, kaj pa kakšna skupna fotka z Errasom? Wink Kaj pa on pravi na malo Circe?
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #352 : ponedeljek, 12.02.2007 : 21:55:55 »

Tim hvala za slikice. Grin Grin
A ni ratala nobena slikca, kjer je vsaj malo blizu Errasa?

TopField glede Errasa je bilo pa tako, da se je on full hotel igrat z njo, kar po tleh se je plazil in čakal,da se mu ona približa, punca pa se ni pustila tako lahko zapeljati  Grin Grin - hecam se. Najprej se ga je malo bala, potem se mu je pa počasi začela približevati, seveda pa je držala varnostno razdaljo  Grin . Dala mu je pa celo enega lupčka in hitro pobegnila stran. Tongue . Kasneje se je celo toliko opogumila, da je celo zalajala na njega. Erras ji je kasneje vrnil udarec, ker mu je bilo očitno že dolgčas, njo je pa kar v mojo punco vrglo  Grin Grin Grin Grin
Čestitke tudi od nas za slikice in predstavitev v knjigi! Wink
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #353 : ponedeljek, 12.02.2007 : 22:25:04 »

Joooj, si ju kar predstavljam  Grin. Sej se bo navadila na pasjo in človeško družbo.  Upam, da jo tudi jaz čimprej spoznam!
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 79

« Odgovor #354 : torek, 13.02.2007 : 00:16:33 »

Bordojec bravo,prava lepotica,če boš kdaj v Celju me kontaktiraj da jo vidim v živo.
Logiran
majda
nekaj malega že vem
Sporočil: 165

« Odgovor #355 : torek, 13.02.2007 : 16:53:13 »

ZDRAVO

Tanja v katerem jeziku pa je napisana knjiga.Kdaj je nasledna razstava za naše kosmatince.V Ljublani smo prišli samo do hale,potem pa se je naš Don odločil da ne bo vstopil.Bomo probali še enkrat.

Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #356 : sreda, 14.02.2007 : 15:33:30 »

Boštjan lahko jo boš spoznal v Celju na razstavi. Noter ne bomo šli, bomo pa malo zunaj.
Kako pa kaj Ares?
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #357 : sreda, 14.02.2007 : 16:59:35 »

Ali se tudi vaši bordojci solzijo.Naš ima kar naprej mokro okrog oči,drugih problemov glede oči nima.Moram pa povedati,da ne je rad briketov,mislim da smo zamenjali že ene 3 znamke--nikoli nima driske.20.tega bo star 8 mesecev,ima 2 obroka zjutraj in zvečer,se pa velikokrat zgodi da zjutraj ne je,je pa nor na meso,pa saj veste da ne more vsak dan dobiti meso.Drugače ima zelo veliko kondicije,ima okoli 50kg,saj vem da je zdaj v obdobju rasti, tako da se men včasih zdi da je presuh.Bom Tanji poslala sliko,da jo bo tuki gor prilimala.

LP.
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #358 : sreda, 14.02.2007 : 17:04:49 »

Aja pa še to,v ušesih se mu nabira kar veliko masla,samo nikoli mu ne moremo v redu ščistit,ker se ful brani,pa ga še nikoli niso ušese bolele,kakšne izkušnje mate z tem ostali.

LP.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #359 : sreda, 14.02.2007 : 22:44:52 »

ZDRAVO

Tanja v katerem jeziku pa je napisana knjiga.

Knjiga bo mislim da v hrvaškem jeziku.

Kdaj je nasledna razstava za naše kosmatince.V Ljublani smo prišli samo do hale,potem pa se je naš Don odločil da ne bo vstopil.Bomo probali še enkrat.
Cheesy Cheesy Cheesy

Naslednja razstava pri nas letos je v Celju že naslednjo nedeljo (25.2), ampak ste prepozni za prijavo. Potem je še naslednji vikend (3. in 4.marec) Cacib Zagreb, ter še vikend kasneje (10 in 11.3) Cacib Graz. V bistvu ste tudi za te dve razstavi prepozni za prijavo. Naslednja slovenska razstava je šele konec maja, to je 26. in 27.5. Cacib Portorož. Še vedno je to Alpe Adria Winner, vendar letos malo prej in ne v kombinaciji s Cacib Umagom, ki je letoš šele septembra, če se prav spomnim. Tako pa je zaradi Evropske razstave v Zagrebu letos junija.

Ja, vem, da ste imeli probleme z Donom, sem vas poskusila najti v tisti množici, ko mi je Ivan rekel, da Don noče noter  Grin. Pa vas nisem našla.... Sad

Ali se tudi vaši bordojci solzijo.Naš ima kar naprej mokro okrog oči,drugih problemov glede oči nima.

Svetujem, da stopite do veterinarja, ker je možnih več stvari (vnetje oči, entropi, mogoče je tretja veka samo za skireterat, poškodba oči...). Nikakor pa mu sami ne dajajte kakšnih kapljic.

Moram pa povedati,da ne je rad briketov,mislim da smo zamenjali že ene 3 znamke--nikoli nima driske.20.tega bo star 8 mesecev,ima 2 obroka zjutraj in zvečer,se pa velikokrat zgodi da zjutraj ne je,je pa nor na meso,pa saj veste da ne more vsak dan dobiti meso.Drugače ima zelo veliko kondicije,ima okoli 50kg,saj vem da je zdaj v obdobju rasti, tako da se men včasih zdi da je presuh.

Mogoče poskusite brikete politi z nečim kar ima rad (ribe, skuta, jogurt, kakšna domača neslana juha...). Lahko pa mu tudi kuhate, s tem da je potrebno paziti na pravilno sestavo hrane. Meni tudi Luna ni hotela jesti briketov, nekaj časa sem kuhala, potem so še ostali nehali jesti, ker bi oni tudi kuhano  Grin. Jaz psom vedno ponudim hrano, vem koliko časa kateri rabi da jo poje, če jo v tem času ne poje, mu jo umaknem in je nima več na razpolago. Ko je čas za naslednji obrok, spet dobi hrano. Mogoče pa je to problem, da ima Don ves čas na razpolago hrano?
Meni se zdi 50 kg za 8 mesecev čist ok kilaža, tudi po slikah sodeč se mi ne zdi presuh  Smiley.

Aja pa še to,v ušesih se mu nabira kar veliko masla,samo nikoli mu ne moremo v redu ščistit,ker se ful brani,pa ga še nikoli niso ušese bolele,kakšne izkušnje mate z tem ostali.

Če mu sami ne morete sčistit ušesa, ga peljite k veterinarju, da to naredi on. Drugače pa  so zelo v redu stvari čistilci za ušesa, to je taka tekočina, ki se psu vlije v uho, pomasiraš in fajn obrišeš z vato. Mogoče je bolje, da vam to najprej nekdo pokaže kako se dela. Priporočam, da vedno, ko čistite ušesa, nato sluhovode namažete z Otonazolom (antibiotik za vnetje ušes), ker s čiščenjem razdražiš sluhovode in uho, je bolj občutljivo, mogoče ne obrišeš dovolj, pa je vnetje tukaj.

Boštjan lahko jo boš spoznal v Celju na razstavi. Noter ne bomo šli, bomo pa malo zunaj.

No, jaz sem pa tole mlado gospodično spoznala včeraj in me je prav očarala  Smiley. Res lepa in simpatična punca z meni zelo všečno glavo! Pa tudi njena barva me je presenetila, ker imam malo zj... ekran in vse slikce vidim temnejše (zato so vse moje slike svetle, ker ne vem kdaj je dovolj dodane svetlobe  Roll Eyes ). V glavnem nisem pričakovala, da je toliko temna. Res lepa psička, meni je zelo všeč.

Majda, slikce bom pa objavila malo kasneje.
Logiran
Strani: 1 ... 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 ... 57   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.