ZDRAVO
Tanja v katerem jeziku pa je napisana knjiga.
Knjiga bo mislim da v hrvaškem jeziku.
Naslednja razstava pri nas letos je v Celju že naslednjo nedeljo (25.2), ampak ste prepozni za prijavo. Potem je še naslednji vikend (3. in 4.marec) Cacib Zagreb, ter še vikend kasneje (10 in 11.3) Cacib Graz. V bistvu ste tudi za te dve razstavi prepozni za prijavo. Naslednja slovenska razstava je šele konec maja, to je 26. in 27.5. Cacib Portorož. Še vedno je to Alpe Adria Winner, vendar letos malo prej in ne v kombinaciji s Cacib Umagom, ki je letoš šele septembra, če se prav spomnim. Tako pa je zaradi Evropske razstave v Zagrebu letos junija.
Ja, vem, da ste imeli probleme z Donom, sem vas poskusila najti v tisti množici, ko mi je Ivan rekel, da Don noče noter
. Pa vas nisem našla....
Ali se tudi vaši bordojci solzijo.Naš ima kar naprej mokro okrog oči,drugih problemov glede oči nima.
Svetujem, da stopite do veterinarja, ker je možnih več stvari (vnetje oči, entropi, mogoče je tretja veka samo za skireterat, poškodba oči...). Nikakor pa mu sami ne dajajte kakšnih kapljic.
Moram pa povedati,da ne je rad briketov,mislim da smo zamenjali že ene 3 znamke--nikoli nima driske.20.tega bo star 8 mesecev,ima 2 obroka zjutraj in zvečer,se pa velikokrat zgodi da zjutraj ne je,je pa nor na meso,pa saj veste da ne more vsak dan dobiti meso.Drugače ima zelo veliko kondicije,ima okoli 50kg,saj vem da je zdaj v obdobju rasti, tako da se men včasih zdi da je presuh.
Mogoče poskusite brikete politi z nečim kar ima rad (ribe, skuta, jogurt, kakšna domača neslana juha...). Lahko pa mu tudi kuhate, s tem da je potrebno paziti na pravilno sestavo hrane. Meni tudi Luna ni hotela jesti briketov, nekaj časa sem kuhala, potem so še ostali nehali jesti, ker bi oni tudi kuhano
. Jaz psom vedno ponudim hrano, vem koliko časa kateri rabi da jo poje, če jo v tem času ne poje, mu jo umaknem in je nima več na razpolago. Ko je čas za naslednji obrok, spet dobi hrano. Mogoče pa je to problem, da ima Don ves čas na razpolago hrano?
Meni se zdi 50 kg za 8 mesecev čist ok kilaža, tudi po slikah sodeč se mi ne zdi presuh
.
Aja pa še to,v ušesih se mu nabira kar veliko masla,samo nikoli mu ne moremo v redu ščistit,ker se ful brani,pa ga še nikoli niso ušese bolele,kakšne izkušnje mate z tem ostali.
Če mu sami ne morete sčistit ušesa, ga peljite k veterinarju, da to naredi on. Drugače pa so zelo v redu stvari čistilci za ušesa, to je taka tekočina, ki se psu vlije v uho, pomasiraš in fajn obrišeš z vato. Mogoče je bolje, da vam to najprej nekdo pokaže kako se dela. Priporočam, da vedno, ko čistite ušesa, nato sluhovode namažete z Otonazolom (antibiotik za vnetje ušes), ker s čiščenjem razdražiš sluhovode in uho, je bolj občutljivo, mogoče ne obrišeš dovolj, pa je vnetje tukaj.
Boštjan lahko jo boš spoznal v Celju na razstavi. Noter ne bomo šli, bomo pa malo zunaj.
No, jaz sem pa tole mlado gospodično spoznala včeraj in me je prav očarala
. Res lepa in simpatična punca z meni zelo všečno glavo! Pa tudi njena barva me je presenetila, ker imam malo zj... ekran in vse slikce vidim temnejše (zato so vse moje slike svetle, ker ne vem kdaj je dovolj dodane svetlobe
). V glavnem nisem pričakovala, da je toliko temna. Res lepa psička, meni je zelo všeč.
Majda, slikce bom pa objavila malo kasneje.