mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 22.11.2024 : 17:14:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 57   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bordojska Doga  (Prebrano 189491 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
snickers
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 79

« Odgovor #165 : petek, 14.07.2006 : 15:31:37 »

TopField hvala za informacije,namreč moj Ares se tud kr dosti giba. Nikol ga kej preveč ne omejujem...hranim ga s Purino-Pro plan (losos ali piščanec) . Kot dodatek mu dajem vsak dan 3 tablete VMP-ja (vitamini,delam mesečno kuro nato mesec dni pavze). Moje,sicer bolj lajično mnenje je,da se lepo razvija...

http://i72.photobucket.com/albums/i169/doberkotmed/Ares/cc.jpg

Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #166 : torek, 25.07.2006 : 07:49:52 »

Snickers, malo nazaj si spraševal za specialke. Kinološki klub moloških pasmina Zagreb 23.09.2006 organizira specialno razstavo molosov v Zagrebu (na poligonu za obuku službenih i sportskih pasa- KOSSP)- to je na isti lokaciji kot lansko leto, takoj, ko prideš v Zagreb na levi strani poleg Jadranskega mosta. Prijave so do 01.09., razstava se začne ob 9.30. Sodnik za DDB je Petru Muntenau iz Romunije, ki je letos marca sodil bordojce na Cacib Zagreb. Predsednik kluba mi je dal cel kup prijavnic, lahko ti kakšno pošljem (samo nimam pojma kako boš prišel do mojega e-maila, ker nimam paketa  na mojpes.netu Undecided ). Drugače jo boš lahko zdownloadal tudi iz portala Dog handling, ko se Anže vrne iz dopusta...
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #167 : torek, 25.07.2006 : 15:08:29 »

Ej z veseljem bi se udeležil razstave,sam nimam še pedigreja. Da ga dobiš iz Italije traja,čeprav eni pravijo da je dovolj številka čipa...ne vem? Mogoče bi mi lahko prijavnico poslal po pošti?

Lp boštjan
Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #168 : torek, 25.07.2006 : 21:42:25 »

Vem ja, da traja Roll Eyes. Tale ENCI je zeloo počasna, ampak nimaš kej. Kot sem ti že enkrat napisala, mal zateži Dariu naj pritisne nanje. Sicer pa, mogoče pa ima on kakšno kopijo pedigree-ja?? No, vsaj jaz vse papirje spravim na komp, za vsak slučaj, nikoli ne veš kdaj ti prav pride.
Lahko ti tud po pošti pošljem, ni problema. Če sta s Timijem kaj bolj v stikih, ti lahko on da moj mail al pa msn al pa tel al pa vtipkaj moj nick na najdi.si in mal pobrskaj pa prideš do moje strani ...

Samo številka čipa pa ni dovolj, sem ti tud že enkrat napisala kaj vse moraš na prijavnico napisat  Smiley

No, lej, je bila Nataša že pridna in jo je dala na stran SKVMP  Smiley

Kontaktiraj me na nek način, pa ti bom pomagala Aresa prijavit na specialko.
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 69

« Odgovor #169 : ponedeljek, 31.07.2006 : 22:04:41 »

Živjo!

Zanima me, ali lahko bordojska doga živi v pesjaku čez zimo? Pesjak bi imel talno gretje, uta bi bila pa dobro izolirana.

In ali bo mogoče v bližnji prihodnosti kje kakšna razstava te pasme (v Sloveniji ali sosednjih državah)?
Logiran
snickers
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #170 : torek, 01.08.2006 : 22:53:54 »

TopField hvala za pomoč in koristne informacije,moram ti povedati da sem ravno te dni dobil obvestilo da v kratkem dobim pedigree in tako sem si že tudi sprintal prijavnico za septembersko razstavo...vseeno še enkrat hvala za informacije in upam,da se kdaj spoznamo oz. srečamo...

Bordojček tebi pa lahko tako laično in po tem,kar sem prebral  svetujem samo to,da so bordojske doge zelo navezane na svoje lastnike in zelo nerade same. Moj Ares bi šel z mano še na WC (mal heca,čeprav ni daleč od resnice). Verjetno bo tvojemu bordojčku v ogrevanem pesjaku čist kul,ti pa predlagam,da se mu v času ko si z njim zelo posvetiš. Presenečen boš koliko ljubezni boš dobil tudi povrnjene...

Lep pozdrav!
Logiran
JJam
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #171 : sreda, 02.08.2006 : 16:07:28 »

Zivjo vsem! Nekaj me zanima! Ali se kdaj lastniki Bordojskih dog kdaj kje dobivate, zelo rad bi enega spoznal ki ima tudi Bordojsko dogo, za kaksen sprehod ali kaj podobnega.
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 62

« Odgovor #172 : sreda, 02.08.2006 : 17:41:33 »

Bordojček zdravo, ja bordojec lahko živi čez zimo v boksu brez vsakega problema. Ima pa snickers prav, da rabijo človeško bližino in jih ni dobro "proč" zapirat. Glede razstav pa je tako, 23.9.06 je v Zagrebu specialka za molose in bo sigurno kr nekaj bordojcev.

JJam ni slaba ideja bi se dalo kaj zmenit. A gre kdo v Trbovlje na razstavo?
Logiran
JJam
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #173 : četrtek, 03.08.2006 : 13:02:25 »

Bordojec: Ja jaz sm za... kaksen sprehod v Lj. upam da si iz lj. Kaksna razstava pa je v Trbovljah? jaz se rastave ne bom udelezil, nimam nikakrsnih papirjev (ali kaj koli se rabi za udelezitev ) ... Prisel bi samo pogledat, seveda ce bojo kaksni bordojci.
Kaj mors vse narediti da bi dal psa ocenit? mislim da mu je treba dati slikati kolke, itd? nevem... malo mi opisite
Kako pa je z parjenjem? kako dobis vzrejno dovoljenje... da psi dobijo rodovnik? Pa kje sploh najdt samicko? Mogoce tukaj?
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #174 : četrtek, 03.08.2006 : 19:15:05 »

V Trbovljah je CAC (slovenska) razstava in se je bom 100% udeležil, če pa še pridejo kakšni drugi bordojci pa ne vem. Če hočeš psa peljat na razstavo je prvo kaj rabiš rodovnik, pes mora ustrezati standardu...popolno zobovje (no pri bordojci je malo odstopanje do 4 zob), normalno razvita moda... Če pa hočeš opravit vzrejni izpit pa more pes tudi seveda imet rodovnik, slikane kolke (z dovolj dobro oceno), prav tako mora imet pes zadovoljivo telesno oceno in karakterno ustrezen. A ima tvoj pes rodovnik?
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #175 : četrtek, 03.08.2006 : 21:55:30 »

Hvala obema na informacijah.
Jaz bi se tudi udeležil te razstave v Trbovljah, ampak mi je malo nerodno, ker nisem bil še nikoli na takšni razstavi...
Kdaj in kje ( ulica?) pa bo?
Bordojec a bos ti prišel s svojim lepotcem?
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #176 : četrtek, 03.08.2006 : 22:37:02 »

Jaz pridem z mojim psom ja. Bordojček a psa misliš razstavljat? Razstava je 27.8. v Trbovljah, prijavni rok pa je, če se ne motim do 12.8. tako, da še je nekaj časa. Razstava bo potekala na športnem centru Rudar, začetek pa je ob desetih.
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #177 : četrtek, 03.08.2006 : 22:48:44 »

Ne, sploh še nimam psa. Zdej vse pripravljam, sem se pa že z Dariom pogovarju in ga bom vzel okoli aprila. To je še daleč.
Jaz bi prišel samo tako malo pogledat, da vidim kakšnega bordojca še v živo.
A se lahko pride tudi brez psa?
Logiran
Bordojec
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #178 : četrtek, 03.08.2006 : 22:51:26 »

Seveda lahko prideš brez psa. A od Daria boš vzel psa? Iz katere kombinacije?
Logiran
bordojček
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #179 : četrtek, 03.08.2006 : 22:57:34 »

Kaj pa vem.  A tudi kombinacijo lahko zbiraš? Na kaj pa gledaš pri kombinaciji? A na izgled psa?
Meni je važno samo da bodo kolki vredu. Pa da bo imel rdečo masko. No ja, pa da ne bo glih preveč preveč zguban.

Vidim da kar dosti veš o bordojcih. A bi mi lahko povedal na kaj vse je pa treba gledati ko vzemaš tega psa?
No, sej ne da jaz ne vem nič o njih ampak mislim da bi mi lahko bolje pomagal nekdo z izkušnjami, kot pa literatura o bordojcih.
Logiran
Strani: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 ... 57   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.