mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 22.11.2024 : 21:06:22

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 57   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bordojska Doga  (Prebrano 189524 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
majda
nekaj malega že vem
Sporočil: 165

« Odgovor #480 : nedelja, 24.06.2007 : 07:08:23 »

Tresla se je gora ,rodila se je miš. Angry Angry Angry Angry
Logiran
TopField
rad pišem
Sporočil: 371

« Odgovor #481 : petek, 29.06.2007 : 13:20:49 »

Čao vsem!

Predlagam da piknik prestavimo na jesen, bo verjetno bolj ugodno tako za naše rdečkote kot tudi za nas. Kaj pravite?

No pa mogoče še ena zanimivost Wink: dobila sem preverjeno info da letos na specialki v Franciji pričakujejo rekordno število prijavljenih bordojcev, okoli 290-300!!!!! Kaj pravite na to  Grin Grin Grin?! Jaz samo to: I can't wait!!!! Cheesy Cheesy
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #482 : nedelja, 01.07.2007 : 22:29:00 »

Ufff kok ste zgovorni zadnje čase  Roll Eyes Roll Eyes ...
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #483 : nedelja, 01.07.2007 : 23:10:26 »

Ja zdaj imajo slabo vest,ko so mrknli za piknik.Kako pa kaj vaši psi prenašajo vročino?Naš je najbolj korajžen zjutraj in zvečer.Včeraj sem šla z obema v gozd malo pogledat za gobami.Hodili smo ene pol ure,ko mi jo je Don pobrisal.Jaz se derem po gozdu in ga kličem in norim po goši,potem pa kličem domov,in gospod leži pred bajto.Sem si pošteno oddahnila,saj včasih ko gremo na sprehod po znanih poteh,in ko postane žejen mi jo kar pobriše domov,sam včeraj pa nismo bili po znanih poteh,sicer ni bilo daleč od hiše,no ja kakih 500m,najbolj me je bilo strah,da bi srečal kakega lovca,sicer jih še nisem srečala sam nikoli ne veš.Drugače je pa svetovni.Zdaj je že parkrat,ko smo pojedli,stopil na stol in to z vsemi štirimi,in povoha po mizi potem pa lepo stopi dol.Ja pa še to ,pri nas je zdaj po travnikih sezona zajcev,Ko bi ga vidli s kakšno brzino se požene za njim,v tistem momentu ko šiba za zajcem je hitrejši od labradorke.Bom posnela mal novih fotk in jih prilimala.

LP.Majda Cheesy
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #484 : četrtek, 05.07.2007 : 06:42:05 »

Ali ste že vsi na dopustu?
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #485 : četrtek, 05.07.2007 : 23:26:30 »

Ne še Majda, mi gremo jutri! Komaj čakam!!!  Cheesy

Eto pa še par slikc moje male nagajivke Trishe, na slikcah pa je stara 3 mesece... Smiley

Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #486 : četrtek, 05.07.2007 : 23:47:33 »

No pa še mal Lunce Smiley

Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #487 : petek, 06.07.2007 : 06:48:00 »

O je lepa,prav lušta se mi da bi jo cartala.Ali greš na dopust s katerim od psov,in kako to zgleda.Mi smo z labradorko že hodili na morje,izbirali smo hotele v katerih so dovoljevali pse in moram reči,da ni bilo nobenih problemov.Tudi na plaži ni bilo nikoli problemov.Zmeraj je bila spuščena,poiskala si je senco pod drevesom,no saj tam sem ponavadi jaz,ko ji je bilo vroče je šla v morje malo zaplavala in nazaj v senco.Letos poelti ne gremo na dopust,ampak šele jeseni,takrat bomo videli kako bo.
Fajn se imej na dopustu.

LP.Majda
Logiran
vambi
novinec
*
Sporočil: 4

« Odgovor #488 : petek, 06.07.2007 : 15:27:24 »

pozdrav!

mene pa zanima, če kdo ve ali se letos kje v Sloveniji pričakuje kakšno bordojcev?

hvala!

Lp
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #489 : petek, 06.07.2007 : 15:41:37 »

vambi, informacije o vzrediteljih in leglih lahko dobis na Kinoloski zvezi Slovenije.
Logiran

majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #490 : torek, 17.07.2007 : 06:24:03 »

No ali ste vsi na morju?  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #491 : torek, 24.07.2007 : 12:12:37 »

Tanja ali ste še na dopustu'?Zanima me če se da v Sloveniji dobiti nagobčnik za bordojce,ali ga ima mogoče kdo za prodat'?
Našega Dona se vsi bojijo, in očitno bom morala nabavit nekaj.Zjutraj in zvečer hodimo na sprehode,no res je da prosto tekata po travnikih,ampak če koga srečamo je ves prestrašen,pa čeprav ima rad ljudi,saj ga tako učimo.

LP.Majda
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #492 : torek, 24.07.2007 : 14:16:06 »

Tanja,ali bo lahko Don opravljal vzrejni pregled 15.9.Don bo 20.9. star  15 mesecev,se pravi da mu bo manjkalo 5 dni.

LP.
Logiran
TopField
rad pišem

« Odgovor #493 : sreda, 25.07.2007 : 09:16:45 »

Živjo Majda!
Smo se že vrnili iz dopusta. Vidim, da se ni nič dogajalo tukaj Sad....
Zakaj se Dona vsi bojijo? Zaradi videza in velikosti? Če samo zaradi tega, mu jaz ne bi kupila nagobčnika. Ljudje se pač morajo sprijaznit, da imate takega psa in, da vam je pasma všeč. Na sprehodih ga imejte na povodcu, pa bo. Meni je pa prov fajn, ko se mojih psov bojijo, imam vedno dovolj placa, ko grem na sprehod  Grin.
Če pa že res hočeš nagobčnik, ga pa v trgovinah sigurno ne boš dobila, takega ki bi bil primeren za bordojca. Ne vem, če lahko napišem  Tongue, ampak nagobčnik po meri ti naredi Irena Šeruga iz Naklega. Če bo Jana tole pobrisala, se mi javi na mejl, pa ti dam njene podatke. V nasprotnem primeru pa mal pobrskaj po najdi.si  Wink...

Drugače ga pa lahko pripelješ na vzrejnega. S 15 meseci lahko že pari. Moraš pa imeti obvezno slikane kolke, priporočam pa ti, da daš Donu pregledat še srce z eho-dopplerjem (ultrazvok srca).
Logiran
majda
nekaj malega že vem

« Odgovor #494 : sreda, 25.07.2007 : 14:56:30 »

JA ljudje se Dona bojijo zaradi videza in velikosti, kadar grem na sprehod z obema je problem ker imam težko oba na povodcu,če imam Dona na povodcu, potem Zoja prosto teka in seveda hoče Don za njo,no saj tukaj kjer zdaj živimo to ni tak problem,ker skoraj ne srečujemo ljudi ki bi hodili peš,večinoma so na traktorju v jeseni pa se bomo selili v bolj urbano okolje,pa bi mogoče poskusila z nagobčnikom.SEveda sem tudi jaz nasprotnik tega, ampak se mi ne ljubi vsakemu dopovedovat da je socializiran in navajen ljudi., me pa jezi ko se nekateri ljudje obregnejo,češ tak pes bi moral imeti nagobčnik. Doslej nima slabih izkušenj in upam da bo tako tudi ostalo. Slišala sem ,da v Zagrebu opravijo slikanje kolkov brez anestezije, kje pa je ta klinika'? Vsekakor bomo opravili ultrazvok.Drugače je v redu,ima 54 kg.kondicije ima tudi veliko kot vse nas pa daje vročina.Enkrat na dan pa se gremo v bližnji potok ohladit,sicer gre Don samo do kolena v vodo ampak se ohladi in je rad v vodi.

LP.Majda
Logiran
Strani: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 57   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Bordojska Doga
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.