Tukaj Neško in prosim, da mi naslov teme spremenite v SnežnoNežni Neško&Ajka Srček, ker ta glaven sem zdaj jaz pri hiši.
Z mačkami, kakor že veste sem takoj sklenil pakt o nenapadanju:
Hm, Ajka Srček

, če bi bilo po mojem, bi dal naslov Ajka Hudiček. Res mi dela preglavice. Stalno bi se lovila, igrala in me mečkala takoj, ko se premaknem. Veste v kakšni stiski sem bil zlasti, ker mi je Polona naročila pred odhodom "Mačkon, si prekrasen ampak, ko boš v novem "začasnem domu", prosim UMIVAJ SE IN NE POZABI RITKE, da ne bodo rekli, da Horjulski pa osebne higiene ne obvladajo"
Pa sem tuhtal in tuhtal, kako najti malo miru, da se držim Poloninih navodil, suvereno opravim toaleto in s tem dokažem, da sem res popoln mačkon TILT mi je kapnilo

:

Sveža goveja kost in imam 3 ure miru. Kot pa najbrž veste, znajo biti kosti nevarne za pse tako, da jo imam iz svoje višine vedno pod nadzorom. Zaenkrat imam 2x tedensko umivanje. Upam, da bo Polona s tem zadovoljna, ker vsak dan pa Ajka Hudiček ne dobi kosti.
Pozdrav vsem Horljuskim začasnikom in stalno preseljenim. Tisti, ki pa še čakate pa ne obupajte, prišel bo vas čas! Sem tudi sam "dolgo upal in se bal", kam me bo veter odnesel in moram reči, da sem zaenkrat skrajno zadovoljen.