Lep pozdrav vsem.
Jaz bi vas pa prosila za pomoč, če kdorkoli karkoli ve bi mi bilo res v veselje.
Pred tremi leti sem se odpravila študirat v Piran in tam spoznala veliko ljudi. Predvsem pa sem se zaštekala s kolegico, ki je imela Shar - Pei-a!
Iz različnih razlogov ga je ta kolegica dobro leto nazaj prodala. Pes po imenu Bayron naj bi šel nekam v Ljubljano, to je tudi edino kar vem. Ni želela vedeti veliko, da jo ne prime in odleti po njega, prav tako z novimi lastniki nima nobenih stikov. Sta pa bila mlad par, ki si je želel rodovniškega psa in že na prvi pogled sta se zaljubila v Byrona.
Kar nekaj časa so preživeli skupaj, tako da se je kolegica kar dobro prepričala kakšni so njuni nameni in kakšna ta dva človeka sta - želela si je namreč, da bi prišel v prave roke.
Paru je sicer dala svojo telefonsko številko, sama pa ni vzela njune iz že omenjenega razloga. Nikoli se nista javila.
Naj povem, da sem bila jaz grozno navezana na tega psa, ogromnokrat sem prišla do nje po psa in sva šla po svoje. On mi je pomagal reševat moje probleme in mi delat družbo, ko mi je bilo najhuje... in tudi njemu je pasala moja družba. Res je bil naš pes. Povsod je bil z nami, celo ven smo ga kdaj peljali pa na fax tudi
Vsa naša gibanja so mu bila znana. BIL JE ZAKON! In najsrečnejši je bil, ko smo mu dovolili deci piva - a po njegovem mnenju smo mu to dovolili premalokrat.
Velikokrat se spomnim nanj in ga pogrešam.
Naj ga poizkušam še malo bolje opisat. Bil je manjše rasti in zelo svetle barve, svetlo rjav. Na gobčku je imel mislim, da nekje okoli 50 šivov(jap enkrat jih je hudo skupil), ki pa se verjetno sploh ne vidijo več. Po karakterju pa je bil zelo samosvoj in velika boječka. Bog ne daj, da si ga spustil ... ali si ga našel zapletenega v kaki ograji ali pa v gobcu kakega psa. In na povodcu je obvezno vlekel za sabo vse, ki so bili v okolici
Pravi vlečni pes
Star pa mislim, da bi moral biti 4 leta.
Zanima me ali je kdo od vas njegov novi lastnik, ali morda kdo pozna njegove lastnike???
Morda ve kdo kaj več???
Nočem ne vem kakšnih informacij, rada bi slišala le to, da mu je dobro.
Prosim, če kdo kaj ve naj mi sporoči. Lahko tudi na ZS.
Lp sonček