Danes je bil dan D, prišli so namreč moji izvidi. In veste kaj
? Moja jetra niso rakava
!!!
Ko bi vi videli Mojo, ko ji je vet povedal novico
.......brez sape je reva ostala
, sem se zbal za njo.
Vesela ko pušlc, ko je en mal zadihala, je pa le vprašala kakšna je diagnoza? In so rekli ciroza
. Pa reva spet ni vedla, a naj bo vesela a naj bo žalostna
.
Mene so spet poslušali, pretipali, slikali, vode v pljučih ni več, pa tudi meni ni več tako neprijetno pri vetu kot mi je bilo včasih
......saj je kar cool ta stric M
.
Je rekel Moji, da me čaka dolgotrajno zdravljenje, in nadeval zdravila: Prorektal, Medrol, Ursosan, Lasix, Efloran, Ranital in Synulox. Pa primerne brikete in konzerve so ji nadevali v vrečko in sva šla domov
.
Mi je Moja takoj, ko sva prišla v avto, jasno in glasno dala vedet, da sem do nadaljnega v bolniški - jaz sploh ne vem kaj to pomeni, ona pa je govorila o počitku in nič naprezanja in naporov in še vedno brez dolgih sprehodov
.
In jaz revež na koncu sploh ne vem, a naj se diagnoze veselim a ne
?
Moja je namreč en čas vesela, potem nekaj ful bere in je spet cela zamišljena, pa je spet vesela, pa spet pogugla in je spet drugačna.......no ja, s časom bom že ugotovil, kaj naj si mislim.
Aja, pa še to: že en teden nisem bruhal niti driskal. Lepo počasi jem in vse ostaja v mojem želodčku
.
Pa spet sem rep začel uporabljat (zdaj sem ga imel bolj kot ne kar med nogami) - in glej ga zlomka, rep še dela
.