Se je še spomnite?
Za vse tiste, ki ste malo pozabili si lahko več preberete tukaj.
TUKAJVečina ko je izvedela kar ni mogla verjet, ampak je res.
Pri naši hiši se sedaj lahko pohvalimo tudi z muco.
A kako se je to zgodilo???
Mojega sem masirala že odkar sva na svojem, da bi pa imeli kakšno žival. Po dolgem prepričevanju mi ga je uspelo prepričat in k hiši je prišel Westie Ago (po domače Bric).
Ampak nekaj je v našem domu manjkalo. Želela sem si še muco. Ko sem mojemu začela govorit o mucah je dobil kr »ošpice«. Naj ponovim njegove besede: »Mačke pri nas ne bomo imeli pa pika!«
Na vprašanje zakaj pa ne pa je imel en kup svojih izgovorov, da muce so pa samosvoje, pa zoprne, pa njihov urin smrdi, pa… (pa nikoli ni imel muce doma, le od kod je tolk vedel)
Nisem narave, da bi silila z glavo skozi zid. Počakala sem na pravo priložnost vmes pa sem mojemu vseskozi nevsiljivo pripovedovala o mucah.
No ko se mi je zazdelo, da je približno pripravljen, sem mu rekla, da grem k Melani gledat muce. Seveda me je preslišal.
In sem šla… gledat. S seboj sem vzela tudi hčerko in Brica.
Meli mi je priporočila Dee Dee (ex Swimmy), ker je samozavestna, prijazna, nezahtevna,…
Z hčerko sta se takoj ujeli, malo več dela sem imela z našim večnim preganjalcem mačk Bricem, ampak z dobro voljo je tudi to šlo.
S svojim radovednim značajem in s svojo odločnostjo me je takoj prevzela.
Upam, da mi ni treba na dolgo razlagat, da je muca šla še tisti moment z nami domov.
Takle mamo zdej!
Spremlja me povsod. Iz kopalnice v spalnico pa v kuhinjo, dnevno sobo na balkon,....
Je naše sonce mačje, ki nam popestri dneve in nas nasmeji s svojimi vragolijami.
Z Bircem se že zelo lepo razumeta in se neumorno igrata.
Uganite s kom najraje poležava na kavču.
Njeno spodvihanje glave nas spravlja v smeh. Izgleda, kot da je "hin".
To pa je njen praskalnik. A mi je treba omenit kdo ji ga je kupil?
Bo pa prava manekenka, ker je na zelooo dolgih nogah. Komaj jo folgamo futrat požrešnico malo.