mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 15:24:21

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 323050 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2760 : četrtek, 28.07.2005 : 18:31:57 »

Hugo je včeraj jedel ob pol petih, bruhnil pa, ko sva se vračala domov t.j. skoraj ob desetih zvečer, vode se je nažlampal okrog devetih, je pa res, da je divjal kot je njemu podobno. In ker je hropel kot norec, sem bila spet deležna komentarjev kot "kako matra ubožčka..." Najbolje, da ga zaprem v stanovanje, da si slučajno tac ne pretegne. Sicer pa se zna naš zadnji večerni sprehod zgoditi tudi ob polnoči, ko ni čas za prehranjevanje. Takrat si lahko le sama v žilo spustim par žlic Nutelle.  Roll Eyes
Logiran
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #2761 : četrtek, 28.07.2005 : 20:06:41 »

No jaz sem šele zdej vidla sporočila, da ste se bli nekateri pripravljeni dobit, ampak zdej je pa res že prepozno. No pa drugič, sicer pa kot ste rekli je res te dni peklenska vročina, ki ni najbolj naklonjena niti nam, kaj šele našim knedljom. sram Undecided sram

Ja Gregor mi bomo ta vikend tudi na morju, ampak glede na močno sonce, bomo verjetno kljub klimi vseeno posegali po volanu šele v poznih večernih ali nočnih urah, tako da se ponoči nebi ravno podili po vašem vrtu in skakali v bazen. Huh Roll Eyes Tongue

Če pa se slučaaaajnoooo zgodi, da bomo vseeno ob kaki kulturni uri vozili tam mimo, se ustavimo na deci vode. Grin Grin Grin

Lep vikend vsem vam, vključno z vašimi prdčki!!! Wink
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2762 : petek, 29.07.2005 : 10:55:59 »

JA uzivajte vsi ... kolikor se da pa veliko sence in vode za knedeljcke....se vidimo in slisimo cez 14 dni!!!     Tongue Tongue Tongue Cool

Ja tole z vodo kar drzi se mi zdi da nimajo stevca za vodo tile francozi pa zavgajo do onemoglosti potem ji skozi usesa ven tece!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy 

[vec sporocil zdruzenih v eno; Jana]
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2763 : petek, 29.07.2005 : 11:02:13 »

Ja, Grega, pol jih pa postavimo v lavor na sredo dnevne sobe, pa imamo francosko fontano!  Cool
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2764 : petek, 29.07.2005 : 12:29:14 »

Ja, Grega, pol jih pa postavimo v lavor na sredo dnevne sobe, pa imamo francosko fontano! Cool

Grin Grin Grin Grin Haha si kar predstavljam kako fino to izgleda!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2765 : petek, 29.07.2005 : 13:39:22 »

Ja kavboju pa se pistolco v roko... vodno...  Kiss Cheesy
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2766 : sobota, 30.07.2005 : 09:12:14 »

On ima pištolco že vgrajeno, strelja pa ves čas. Ampak samo "ta tihe," ker smo v naselju, seveda. Wink
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2767 : torek, 02.08.2005 : 10:31:03 »

Kje ste francozarji???
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2768 : torek, 02.08.2005 : 13:29:53 »

V službi !!!!  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2769 : torek, 02.08.2005 : 13:58:31 »

Tanja, ne jokat, saj vsi skupaj trpimo! Kako kaj Oti? A je Hugo priden? Wink
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2770 : torek, 02.08.2005 : 16:18:21 »

Na delovnem dopustu (beri: pospravljanje sveže prepleskanega stanovanja) smo... Malo se mi že meša od škatel, Buba pa nabira kilometre, ker mora seveda slediti meni od sobe do sobe (ja, reveži smo, ker imamo zdaj veliko stanovanje), pa Anžetu pomaga štekerje menjat  Grin Revica je čisto fertik od utrujenosti, zato sva ji na balkonu uredila plažo za sončenje  Wink

Kako pa kaj Jirijeva ušesca in divji parček Otto & Hugo?
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2771 : torek, 02.08.2005 : 19:38:59 »

Otko je zelo priden. S svojimi zobki bo kmalu preoblikoval vse mamine prste. Res je umetniško navdihnjen. Sicer pa gremo v soboto končno na dopust, vendar brez Hugija.  Cry Cry Cry Ko smo urejali zadevo si sploh nisem predstavljala, da bo to taka muka.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2772 : sreda, 03.08.2005 : 13:33:58 »

Evo tud nas. Skoz leteče. Tudi mi se bomo vsak čas začeli pripravljat in pokat za na morje in tudi meni je že zdej huuudooo, ker bo Torči 8 dni v varstvu.. Cry Cry Cry No OK priznam, ni mi hudo da bo on v varstvu, ampak da bom jaz brez njega cel dober teden. Shocked Undecided Bojim se, da zaradi tega sploh ne bom znala uživat na dopustu. Mah sej bo že.
Drugače pa nič novega in vse po starem, Torzl je začel spet pridno jesti po 3 obroke dnevno, še vedno raste se mi zdi ta mali hudiček, zdrav je, edino kar me je začelo fejst motiti je to, da laja čisto na vsakega psa, ki ga vidi na daleč. Undecided In to ne samo lajat, ampak vlečt in noret, potem se začne še 'dušit' in bruhat, ker tako vleče.. Angry Sej v večini primerov se potrudim da ga spustim bližje, da se vsaj povoha z njimi, ampak potem je spet vprašanje če mu je kuža všeč ali ne. Če mu ni, sledi nadaljevanje lajanja tudi od blizu, če mu je všeč pa se začne vneto igrat. Velikokrat se zgodi, da potrebuje kar kakšnih 10 minut da se znebi bojazljivosti. Roll Eyes Upam da se bo sčasoma navadil.
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #2773 : petek, 05.08.2005 : 13:01:38 »

No, uživajte s svojimi knedli, midva jutri štartava na dopust.

Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2774 : petek, 05.08.2005 : 13:32:24 »

Prijeten dopust vama želim Wink Wink
Mi smo prišli že v nedeljo nazaj, vendar do zdele nisem imela časa pokukat na net. Nisem še vsega prebrala, tako, da nisem na tekočem.
Naj vam povem, da je bil dopust božanski. Prav nič mi ni žal, da sem vzela Žužiko s sabo. Bila je atrakcija Murterja. Skoraj vsi so jo ogovarjali, me spraševali, kaj je to za ena pasma, ..... Drugi teden našega dopusta, ko sem šla recimo zvečer z njo na sprehod, so jo kar neznani ljudje klicali po imenu. Zgleda, da ljudje res ne poznajo te pasme.
Na plaži smo bili v hladni senci, vode zmeraj dosti s seboj, naša gospodična pa je tudi veliko plavala, saj je šla vsakič, ko sem šla jaz v vodo ona strogo za mano. Ko pa sva prišli iz vode pa so sledile dirke v krogih, potem pa seveda glasno smrčanje.
Ker smo imeli do plaže kar daleč in nisem hotela, da hodi po razgretem asfaltu, ker je to čist prevroče zanjo, smo na balanco kolesa pritrdili košaro, v kateri smo jo potem vozili na plažo.
Drugače pa smo našo lubico ful vsi crkljali (bilo nas je 9), tako, da nas je imela že polhn kufer- ha ha ha Cheesy Cheesy Cheesy
Ko smo prišli domov, sem jo zaradi pikov komarjev peljala k vetu. Dala ji je inekcijo za filerijo. Potem je ugotovila, da so mazoljčki (za katere sem jaz domnevala, da so od pikov komarjev) neke glivice in mi je dala en šampon s katerim jo moram vsak dan skopat. Če ne bo bolje bo treba pa po antibiotik.
Jaz upam, da bo bolje, ker teh pikic nima prav veliko, jo pa srbijo.
Moram pa povedat, da se je Žuži med dopustom tako navadila na vodo, saj sem jo vsak dan tudi stuširala, da je ne bi sol preveč grizla, da zdaj mirno prenaša kopanje in šamponiranje in ni nič užaljena. Wink
No zdej sem se pa že razpisala. Slikce bom ob prvi priliki dala na album. danes popoldne spet odhajamo na planino Dol, tako, da bodo slikce verjetno drug teden.
Pozdravljam vse knedelčke in njihove lastnike. Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.