mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 23:19:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 158 159 160 161 162 [163] 164 165 166 167 168 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322650 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2430 : torek, 12.07.2005 : 08:40:39 »

Katja res grozno... Bogi Jirji...
Upamo da se hitro pozdravi... Kam si pa avatarcek od siromacka dala....  Kiss
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2431 : torek, 12.07.2005 : 08:43:03 »

Tudi midva z DeeDee sva bila vceraj pri veterinarju zaradi solzenja oci, kar sem ze v petek jamral, da si ji solzijo oci potem ima pa gubice vlazne, kar jo seveda moti in si praska ... ce ji rata do krvi....
Dobila sva eno kremico za ucke in upam da ji bo pomagalo...   Huh
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2432 : torek, 12.07.2005 : 09:18:29 »

Pa kaj ta veterinarska mrzlica sedaj razsaja?! Hvala bogu, da Hugiju samo dlaka izpada. Res upam, da zaradi vročine.
Logiran
Mishell
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #2433 : torek, 12.07.2005 : 10:44:57 »

Lep pozdrav vsem lastnikom in ljubiteljem francozkom. Tudi mene je ta pasma začarala in načrtujem nakup male kepice. Obračam se pa na Tino Z.,ki ima malo lepo Bubico. Tina daj mi prosim lahko pošlješ številko od vzrediteljev,kjer si ti kupila kužka. Jaz sem svojo punčkico že rezervirala pri g. Kojek. Nekje januarja bi jo lahko dobila,ampak mi je malo težko tako dolgo čakat,pa baje ,da se da kužka dobit v Srbiji ceneje. Pa me ob tem še zanima,koliko si ti plačala za svojo Bubo. Meni je sicer vseeno,tudi če plačam drago ceno za kužka,samo da bo zdrav,ampak ker ne mislim masovno obiskovat razstav,mislim,da bi lahko vzela tudi cenejšega. Seveda,če bi bil zdrav,z vsemi potrebnimi papirji in od vzreditelja. PA še nekaj me zanima,tisti,ki ste kužka kupili v tujini. Jaz se namreč na te zadeve ne spoznam in bi me kdo zlahka nap..... za rodovnik itd.....Kaj vse more glede papirjev imet tam pribl. 2 meseca star kužek? V nedeljo sem bila na razstavi v Mariboru in sem srečala enega gospoda z francozkom,ki mi je dal številko od vzreditelja iz Srbije. To bi naj bil gospod Barad Gorličo (Goran). Pa me zanima,če ga kdo pozna? Je rekel,da je dobil vse papirje zravn in rodovnik za 300 evrov. Je to normalno tako nizka cena,ker se mi zdi skor prenizko.  Undecided Pa rekel je,da so vzreditelji sigurno,da je šel sam dol po kužka,da je mamico tud videl,pa da majo več celo več kot 10 kužkov. Zdaj pa ne vem če je mislil,da imajo več kot 10 odraslih francozkov. In me malo skrbi,oz. kr fejst. Je pa kužek zgledal zdrav,pa živahen (10 mes. star),čeprav se mi je zdel debelušen,pa zlo prijazn,bi ga bila skor ukradla, Cheesy.
Torej na kaj je treba pazit pri nakupu,prosim pomagajte mi,ker vsi pri hiši smo zlo veliki ljubitelji psičkov in pri nas bo psiček dobil res hotel z sedmimi zvezdicami,samo težko je če dobiš bolanega kužka,ker to ni mikrovalovna,da bi reklamiral, ker ne dela.
Pa še to. Tistega Matuša al kaj je že,pa onega kmeta ko je kužke uvozil iz Srbije pa hoče tu služit z njimi,pa kar k meni pošljite. Bosta že videla,bom jih zvezala,pa mučla po srednjeveško,pa s pinceto ščipala,pa zobe ven populla,pa.........Jima bo žal,da sta sploh pomisla na take bedarije. Samo,da mi prideta v roke,jima bo žal,da sta kdaj sploh pomisla na kužek pa making money,jih bomo prodali v Amsterdam na red strit,pa bomo mi služli z njima,čeprav težko verjamem,da bi preživeli s tem.  Angry Se opravičujem za svoj izbruh,ampak ob takih laških petelinih dobim kurjo kožo,pa zelen obraz.
Torej še enkrat prosim pomagajte z nasveti.
Pa lep dan vsem obiskovalcem foruma in njihovim frenčijem.
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2434 : torek, 12.07.2005 : 10:55:40 »

Pa kaj ta veterinarska mrzlica sedaj razsaja?! Hvala bogu, da Hugiju samo dlaka izpada. Res upam, da zaradi vro?ine.

Ja malo da se pohecam.... ja je pa res vroce zadnje case!!!  Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #2435 : torek, 12.07.2005 : 11:08:39 »

Hi....Mishell...
Ti bom jaz malo pomagal, ker je Tina trenutno na zasluzenem dopustu!!!
Edini resni vzreditelj v Srbiji je ATILA Royal Laszatti v Novem Sadu... http://www.geocities.com/royallaszatti/
tam se je skotila tudi Bubica od Tine... Francozi se skotijo v ne prevec velikih leglih 1-5 mladickov v povprecju...vecinoma z carskim rezom...
Svetujem ti da kupis psa pri znanem rejcu... pocakas in brez naglice... Veliko je zgod o ponarejenih rodovnikih... preprodajalcih ....
Ce te kaj konkretnega zanima pa kar uprasaj....  Roll Eyes
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2436 : torek, 12.07.2005 : 11:58:05 »

Michell, saj če lahko pri Kojekovih dobiš mladiča že januarja, to za francoza ni dolga čakalna doba.
Logiran
Katja K.
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 466

« Odgovor #2437 : torek, 12.07.2005 : 12:06:56 »

Hojla!

Tanja, kako je luškan Emanuel!  Kiss Pa drugi bajseki tudi, cukri cukrasti! A že lahko izvemo ime?  Wink

No, pri nas ni zaenkrat nič boljše z učkom, čakamo do četrtka, ko so nas naročili kar na tešče, ker bodo verjetno že operirali. Sad Držite pesti. V mojem albumu imate dve slikici malega uboščka.

Michell, res se sliši do janurarja dolga doba ampak se splača počakati, če boš takrat dobil mladiča od odličnih vzrediteljev, kot so Kojekovi. V Royal Laszatti so pa mislim da ravno imeli leglo, pozanimaj se, morda je še kak štrukelj na voljo.

Avatar pa ne vem... kar izginil je.  Huh Ga bom dala nazaj. Tanja, kje pa je tvoj???  Lips Sealed  Angry  Roll Eyes
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2438 : torek, 12.07.2005 : 12:15:00 »

Bogi Jirji Cry Cry Cry Cry
Katja, daj mu hiter še enga lubčka od vseh nas, ki držimo pesti, da ne bo treba operirat Cry Undecided
Logiran
ajka333
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #2439 : torek, 12.07.2005 : 12:21:46 »

Ubogi Jirji. Ko sem gledala slikico, ki si jo prilozila danes , se spomnim, da je nasi Ajki na podoben nacin izstopila veka, ce je prehitro skocila iz kavca, istopajoco veko smo ji zmasirali in lepo se je vrnila nazaj. Ne vem, ce je to pri tvojem psicku, ker to se pri tej pasmi kar dostikrat dogaja in se samo po sebi popravi. Upam, vsaj ... drzim pesti za tvojega prisrcnega psicka.
lep pozdrav ,
ajda
Logiran
maja01
živim tukaj
Sporočil: 3.095

« Odgovor #2440 : torek, 12.07.2005 : 12:22:09 »

KatjaK - o avatarjih ... Vcasih je fino prebrat se kaksno drugo temo na tem forumu Wink Grin http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,785.225.html
m.
Logiran
ajka333
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 56

« Odgovor #2441 : torek, 12.07.2005 : 12:33:05 »

Mishell, kar potrpezljivo pocakaj na psicka, za katerega bodo zagotovila, da je zdrav, ceprav ti noben vzreditelj tega ne more garantirati, je pa vecja verjetnost, da s psickom ne bo problemov z dlako, ce ga bos kupila pri vzrediteljih, npr.  priznanih kot je druzina Kojek. Res je, da so psicki neprimerno drazji, ce jih kupis pri vzrediteljih, in ceneje oz. poceni, ce kupis pri kaksnem preprodajalcu. Ko pa se pojavijo zdravstvene tezave in obiski pri veterinarju na tekocem traku, je prepozno za razmisljanje, zakaj nismo malo pocakali in kupili psa pri vzreditelju. Zato je pri taksnih pasmah kot so francoski buldogi se posebej treba dobro premisliti, kje bos kupila psicka.
lp, ajda

Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2442 : torek, 12.07.2005 : 12:43:28 »

KatjaK - o avatarjih ... Vcasih je fino prebrat se kaksno drugo temo na tem forumu Wink Grin http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,785.225.html
m.

Ha ha! Dobro si me...  Wink Sem že zrihtala.
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2443 : torek, 12.07.2005 : 12:52:30 »

Hoj, Mishell
zelim ti srečen nakup francozka. Verjetno boš takoj po posvojitvi enega francoskega knedelčka pristal med nami odvisneži. Cheesy Cheesy Cheesy
Kot si verjetno že uganil, smo tukaj čisto nori na naše male knedelčke in prisegamo na francoze. Grin Grin
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2444 : torek, 12.07.2005 : 12:58:25 »

Ubogi Jirji. Ko sem gledala slikico, ki si jo prilozila danes , se spomnim, da je nasi Ajki na podoben nacin izstopila veka, ce je prehitro skocila iz kavca, istopajoco veko smo ji zmasirali in lepo se je vrnila nazaj. Ne vem, ce je to pri tvojem psicku, ker to se pri tej pasmi kar dostikrat dogaja in se samo po sebi popravi. Upam, vsaj ... drzim pesti za tvojega prisrcnega psicka.
lep pozdrav ,
ajda

Ajda, lepo da si se oglasila! Pri Jiriju je vneto prav zrklo, veke pa so ok, zato dajemo samo kapljice in čakamo, da splahni. Sad Hvala vsem ki držite pesti za bolnika.
Logiran
Strani: 1 ... 158 159 160 161 162 [163] 164 165 166 167 168 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.