mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 04.11.2024 : 12:57:52

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 320958 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
Katja K.
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 466

« Odgovor #630 : torek, 26.04.2005 : 10:25:22 »

Hi...K
Med prazniki se bom pozanimal grem v Kocevje ..bom probal dobit podatke in slikce od belcka...
Super! Hvala!
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #631 : torek, 26.04.2005 : 14:11:52 »

Pozdravček vsem skupi.  Shocked

Tud jst sm novopečena lastnica 10 tednov starga frenčija in bi se vam rada prdružla. Sem najbl srečna na tem svetu odkar ga mam in ga pogrešam vsak trenutk k nisva skupi. Cheesy
Dobila sva ga v Trbovljah pr zlo prjaznih ljudeh in mamo z njimi stike še dons. Po pogovorih in na podlagi njegovga bratca, k je naš sosed  Wink sva ugotovila, da full hitro raste in da je do zdej trenutno največji v leglu. Ima že kar dobrih 5 kg. Ali se kej spomnete kakšni so bli vaši sončki pr tej starosti?? Najin je pravi mali požeruh in poje čisto vse. Seveda pazva da mu dajeva le 3x na dan in kakšn piškotk za pohvalo...  Huh Kokrat na dan ste jim vi dajal za jest in po koliko in a so bli to samo briketi ??

Vaši sončki so pravi cukrčki. Najin je tud čisto črn, le rjave lise ma po ceumu telesu. Grin Smiley

p.s.: ker sm čisto nova na forumu, me zanima kako se da v album slikce in pod svoj nick?? se opravičujm ampak še nism preveč raziskovala foruma. Sad
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #632 : torek, 26.04.2005 : 14:18:34 »

Pozdravljena Baguska!

Res, krasna novica! Kako mu je pa ime? Smiley

Naš Jiri je mislim da imel cca 4kg ali pa malo več. Poleg briketkov mu lahko daš še kaj skute, kakšno ribico (pazi na kosti!) zelenjavo, sadje... Briketke mu lahko "začiniš" s kako žličko medu, olivnega olja, juhice...več si lahko prebereš v rubriki o prehrani, na tem forumu. Naš je v glavnem vse.

Slikice pa najbolje da daš v album na www.mojalbum.com in nam potem tukajle prilepiš link. Če ne boš vedela kako se to stori, ti lahko pomagam še bolj podrobno.

Dobrodošla! Komaj čakam da vidim fotke! Cheesy
Logiran
pan
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #633 : torek, 26.04.2005 : 14:59:09 »

Žuža, a mi lahko priskrbiš kakšno infotrmacijo o psičkah, ki si mi jih zadnjič omenila. Sem ti že vnaprej hvaležen. Pan ma vas rad.
Logiran
pixy
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 86

« Odgovor #634 : torek, 26.04.2005 : 15:14:58 »

Zivjo baguska!
Kje v Trbovljah si ga pa kupila? Moj je tudi namreč iz Trbovelj, pa me zanima  Wink ... Pa še kakšno zanimivo informacijo o tvojem cukru lahko posreduješ  Smiley Upam, da ti bo kmalu uspelo prilepit fotke!

Lp,
Ana
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #635 : torek, 26.04.2005 : 15:53:01 »

Ojla. Mojmu cukru je ime Tor - beri Torči hehe.
Poskušam uredit oz. prilepit album pa mi ne gre.. Angry sram

Nabaula sva ga pa pr eni družini k majo psičko in so jo dal enkrat part preden jo dajo 'zavezat', pa je punca mela kar 9 mladičkov in edn od teh je najin Torčk, edn pa je sosedou Beni.  Cheesy

http://baguska.moj-album.com/
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #636 : torek, 26.04.2005 : 15:58:49 »

Aja kako pa slikco k nicku prlepm  Huh
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #637 : torek, 26.04.2005 : 16:09:51 »

Baguska, luškan je vaš štrukelj! Kiss Je pa malo večji od našega po slikcah sodeč.

Zgoraj imaš gumbek profil in tam si lahko nastaviš slikico, ki se prikaže pod nickom, mora pa biti zadosti majhna, da ti jo sprejme.
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #638 : torek, 26.04.2005 : 16:12:48 »

Ja naš pingvin je res že pravi mali velikan, saj je že kar precej večji od svojega bratca in tudi pri veterinarju so bili precej izbuljenih oči  Shocked ko so ga zagledali.  Grin

Glede profila pa poskušam in mi ne uspel.. Undecided
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #639 : torek, 26.04.2005 : 16:28:59 »

Aja še neki me zanima  Undecided  Kdaj pa so se vašim vražičkom ušeska gor postavla? Roll Eyes
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #640 : torek, 26.04.2005 : 16:44:27 »

Mogoče lahko slikco pošlješ administratorki Jani pa ti jo ona da v profil?

Našemu prejšnjemu francozku, Pacotu, so se ušeska dokončno postavila pokonci ko je bil star kake 3 mesece, Jiri pa jih je postavil pokončno že prej, je pa res da so bila Pacotova kar malce večja od Jirijevih. Smiley

Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #641 : torek, 26.04.2005 : 16:47:41 »

Živjo Baguška!

Hugotu so stala ušeska pokonci precej hitro, zagotovo že pred 8 tedni, ne vem pa natančno kdaj.

To pa je mogel biti pogled - 9 štrukljev na kupu, pa še mamica!  Cheesy A so bili vsi takšne barve kot je Tor?

Tanja
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #642 : torek, 26.04.2005 : 16:54:08 »

No pa mi je uspelo uredit profil  Wink

Ja najin Torči je zdej star dobri 10 tednov in mu že silijo v luft, vendar jih še nima čisto gor.
V leglu so bili vsi pdb. barva, mogoče je imel/a kateri/a več belih flekcov po telesu, Tor se mi
zdi da je bil še najbolj enobarvn Undecided saj je ima le majhno belo lisico na prsih, drugače pa ima
povsod rjave lise, kot bi ga kdo z barvicami porisal.  Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #643 : torek, 26.04.2005 : 16:56:04 »

Ojoj kok napak.. sram Shocked

Se bom potrudila za vnaprej da bom pregledala vsakič preden odgovorim. Wink
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #644 : torek, 26.04.2005 : 20:10:47 »

Živjo, baguska!

Glede ušesk- naj bi se postavila okrog 6. tedna starosti, čeprav je bila moja Buba dokaj lena pri tem in so se ji lepo postavila šele okrog 11. tedna. Sem pa nazadnje slišala, da jih je treba lepit, če se do 8. tedna ne postavijo, saj drugače lahko tvegaš, da se hrustanec narobe zaraste oz. ostane prelomljen. Mi smo imeli baje kar srečo. Najbolje pa je, da o vseh takih težavah vprašaš kar vzreditelje, saj oni najbolj poznajo (oz. naj bi jo poznali) to pasmo in ti tudi lahko povejo, kako povijat ušeska. Je pa res srček, tale tvoj tigrček  Kiss

Lp, Tina

P.S.: A ja, še tole: lepo prosim, piši slovensko in ne "lublansko", ker je včasih kar težko prebrat, kaj bi rada povedala  Wink Saj si prebrala navodila sodelovanja na forumu, preden si se prijavila, a ne? Napake pa delamo vsi, tako da se zaradi tega ne sekiraj  Cheesy
Logiran
Strani: 1 ... 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.