Ahoooj!!! Nič se nisem javljala, ker smo bili na morju!!!
Vidim da je forum spet malo zaživel in da debata spet teče in upam da bo zdaj tako, ko se dopusti počasi iztekajo in bomo ob 'mrzlih' zimah ždeli doma.
Vidim da ste imeli Lendavo uspešno in ČESTITKE vsem skupaj!!! G verjetno si opazil, da nisem bila navzoča
, sem pa zato toliko bolj stiskala pesti na morju in vidim da se je obrestovalo.
Mi smo se pa v soboto še ves dopoudne kopali, tudi Torči, ki je bil tako zeelooo podivjan v vodi kot še nikoli. Skakal, norel, čofotal, se tunkal, plaval.. Popoldne pa je tudi nas že ujela burja in nato dež in ni bilo več nič prijetno. Pa smo včeri zvečer spokali domov in vidim da je tuki vse še slabše.
Hmm..malo sem opazovala tele slikice iz Lendave in ne vem zakaj mam tak občutek, da so vsi buldogci take male bunkice, ali pa se mi samo zdi, da je Torči veliko bolj suh..
Ojoj. No ja.. glede na to da ma 15,00 kg že ne more bit preveč švoh in glede na to da mi vsi pravijo kaka šunkica je tudi ne.. Ma važno da je zdrav, ampak me pa prav firbec matra kakšna bo razlika ko sem nam bo končno 1x uspelo dobit!?