mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 09.11.2024 : 09:45:36

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 323270 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #3180 : petek, 09.09.2005 : 10:31:06 »

Pri nas se tole s polnilom še bolje obnese, ker ga lažje prenaša sem in tja.. U bistvu ima že zdaj včasih probleme, ker je tako velik in ko ga vleče za sabo, pa medtem hodi po njemu. Grin Torči si ga lahko vedno naštima tako da mu je prav. Wink

Če sem doma vam lahko pokomentiram s fotomatarialom ja in še veliko lažje je razložit oz. opisat eno stvar. Ampak zadnje čase smo bolj malo doma, ker smo dobili nove prijatelje. Tako jaz kot Torči, ki po naših hribih špancira z zlato prinašalko. Cheesy Sicer sprehode malo omejimo zaradi Torzlna, ampak se ona sploh ne pritožuje.

Za danes pa jaz ne morem nič obljubit, ker imam neke obveznosti. Undecided Bi pa itak full rada prišla. Sem pa ravno danes tuhtala, da bi se lahko 1x dobil na tisti jasi na Rožniku, pa še z avti se da zraven pridt!? Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #3181 : petek, 09.09.2005 : 11:48:06 »

Vedno sem se bala, da bi mu sˇle pri plisˇastih igra?ah dlakice v nos ali grlo in rev?ek ne bi mogel dihati. Najbrzˇ je to res smesˇno, amapk si ne morem pomagat. Glede na vasˇe navdusˇenje nad tovrtnimi igra?ami, bom sˇla pa kar hitro v nabavo. Smiley

Hi jaz mam dobre izkusnje z plisastimi igracami. Najraje ima plisasto zogico, se nenehno igra z njo...jo lahko nosi v gobcku in je ne  razturava, ve da je samo za igro z zogo se pravi dati jo prinese in ji jo meces....
Ma pa tudi plutoja kuzka plisastega v boksu in ga zvecer polize ko gre v box spat...he he
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3182 : petek, 09.09.2005 : 11:55:46 »

Hm...jaz sigurno ne pridem nasa DD je zbolela ima laringitis in zelocne tezavice   Undecided Kiss
Jo sparam da se ne bi prevec naprezala  Kiss
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #3183 : petek, 09.09.2005 : 12:00:59 »

Gregor, po eni strani sem ti kar fouš, ker vaša spi v boxu. Sicer so prednosti, da je Hugi na postelji, kot so crkljanje in tako, ampak posteljnino pa tudi non stop preoblačim. Sedaj delam plan, kako ga odvaditi in se bojim, da nam težka prede.

Danes pozno popoldne pride na obisk mama z Otijem, samo ne vem točno kdaj. Če bo do šestih tukaj in če bo zadeva s srečanjem še aktualna pridemo.
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3184 : petek, 09.09.2005 : 12:04:42 »

Gregor, po eni strani sem ti kar fousˇ, ker vasˇa spi v boxu. Sicer so prednosti, da je Hugi na postelji, kot so crkljanje in tako, ampak posteljnino pa tudi non stop preobla?im. Sedaj delam plan, kako ga odvaditi in se bojim, da nam tezˇka prede.

Danes pozno popoldne pride na obisk mama z Otijem, samo ne vem to?no kdaj. ?e bo do sˇestih tukaj in ?e bo zadeva s sre?anjem sˇe aktualna pridemo.

Mam resitev zate...
Kupi en box za doge oziroma najvecjega kar jih je in se zvecer veselo namesto v posteljo odpravite v box in nato se vam bo hugic sigurno pridruzil kaj pravis.... Tongue Tongue Tongue
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3185 : petek, 09.09.2005 : 12:07:16 »

Mam resitev zate...
Kupi en box za doge oziroma najvecjega kar jih je in se zvecer veselo namesto v posteljo odpravite v box in nato se vam bo hugic sigurno pridruzil kaj pravis.... Tongue Tongue Tongue

Gregor, mislim, da je to naravnost sijajna ideja. Če bo box dovolj velik lahko vanj namestimo posteljnino in ležemu k počitku. Samo, kaj s tem rešimo: kot vidim bomo spet vsi skupaj spali....
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3186 : petek, 09.09.2005 : 12:20:29 »

Saj nasa pride na posteljo zjutraj in se crklja pa tudi zvecer se pocrklja potem jo pa v box peljem tako, da nismo prikrajsani za crkljalneuzitke...  Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3187 : petek, 09.09.2005 : 12:42:25 »

Morm pa povedat, da je Hugo začel razvijati čut za stiskanje.  Roll Eyes Upam, da bo kmalu fehtal naj ga pocrklamo, za razliko od fehtanja za metanje raznih predmetov.  Kiss
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3188 : petek, 09.09.2005 : 12:47:14 »

Mi mamo pa tako navajenega, da ponoči spi v svoji košari pred vrati od spalnice, zjutraj pa ga malo vzameva k sebi za crkljanje. Seveda prav tako ostane polno dlak gor in je menjavanje rjuh ves čas v menjavanju, a kaj ko brez crkljanja ne gre.. Roll Eyes sram Undecided Zanimivo pa je, da je med najinim dopustovanjem pri nama spala moja tašča, ki ga ni spuščala v posteljo in je prav tako lahko brez problema poležavala tudi do 9-ih. Šele ko je stopila skozi vrata, se je prebudil tudi on. On že ve. Grin Cheesy

Saj nasa pride na posteljo zjutraj in se crklja pa tudi zvecer se pocrklja potem jo pa v box peljem tako, da nismo prikrajsani za crkljalneuzitke... Cheesy

No evo: to sm minsla!!! Grin Grin
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3189 : petek, 09.09.2005 : 12:48:49 »

Morm pa povedat, da je Hugo začel razvijati čut za stiskanje. Roll Eyes Upam, da bo kmalu fehtal naj ga pocrklamo, za razliko od fehtanja za metanje raznih predmetov. Kiss

Pri nas sta oba še kaaaakooooo prisotna!! Cheesy Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3190 : petek, 09.09.2005 : 14:20:22 »

Posesas pa obrises z vlazno krpo- baje da ni panike za kratkodlake pse. Se mi zdi boljsa varianta kot pa kaksne bombazne zadeve, kjer ni sans da dobis dol zasuseno slino Tongue Bo treba probat...

Sem amlo pobrskal za  izdelki na netu in evo jih pustimo zdaj cene he he so pa stylish a ne Tina?....
www.wowbow.co.uk
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3191 : petek, 09.09.2005 : 14:44:21 »

Huuudoooo. Takale bi recimo idealno pasala med naše pohištvo. Cheesy Cheesy Sam prej bo treba še obogatet. sram Cry
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3192 : petek, 09.09.2005 : 14:51:33 »

Evo pa tale tud ni švoh!! Smiley
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3193 : petek, 09.09.2005 : 14:53:15 »

No tolesem mela v mislih. Tongue
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3194 : petek, 09.09.2005 : 14:53:32 »

Ja moramo najti koga pri nas da nam okrivi pleksisteklo... blazince ne bi lo tezko naredit...  Tongue Tongue Tongue
Logiran
Strani: 1 ... 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.