mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 09.11.2024 : 07:46:05

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 323248 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #3135 : sreda, 07.09.2005 : 07:13:22 »

tako kot je napisal Jernej tudi jaz čistim ušesa moji gospodični.Palčke res niso preveč varne. Jaz namesto papirja sicer vzamem vatko.
Moja Žuži se res goni, danes zjutraj je najprej polizala celo mojo roko potem pa jo je hotela jahati. To je storila prvič Ali je to ok?
Logiran
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #3136 : sreda, 07.09.2005 : 08:24:44 »

Žužika je to naredila povsem normalno in nagonsko in sigurno ni bilo zadnjič. Naša kužika je stara 15 let in to še vedno počne, čeprav že komaj stoji na nogah. Wink

Jerac78 kakšen nasvet glede prekomernega izpadanja dlak bi bil na tem forumu mislim da zeeeelooooo zaželjen. Roll Eyes Wink

p.s.: glede foruma se strinjam s tabo, vendar do takih kot praviš ti 'brezveznih postov', mislim da vseeno ne prihaja toliko.. vsaj mi ki spremljamo forum vsak dan, tega ne opazimo.. in če trenutno pač nimamo nobenih težav glede naših kužonov, si povemo še kaj drugega, čeprav hitro in jedrnato.. Roll Eyes jaz se opravičujem če s svojimi posti zakrijem kakšen bolj pomemben post, pač to ni bil moj namen, vendar se mi kakšen 'hec' sem in tja zdi že kar malo potreben, da forum ni preveč zdolgočasen.. no vsaj jaz se včasih iz srca nasmejim in mi forumovci prav polepšajo dan; mislim pa da nit foruma še NIKOLI ni zašla daleč stran od naših francozkov.. se motim?? Roll Eyes
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #3137 : sreda, 07.09.2005 : 08:37:16 »

Baguška, strinjam se s tabo. Wink
Tudi jaz rada preberem kakšen hec na račun naših kužonov Cheesy
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #3138 : sreda, 07.09.2005 : 10:18:46 »

Jernej... pozdravljen zopet med nami...
...Kakor je omenila ze Bagiii smo francozi tesno povezana skupnost, ki denevno kramlja o nasih francozih in njihovih dogodivscinah. Vsi ne premorejo MSN-ja in podobnih chat programov ali pa jim niso dovoljeni na delovnih mestih.

Sam sem pac clovek, ki podaja stvari na lapidaren in smesen nacin, kar samo popestruje naso pisano skupnost. Smisel foruma je da zivi z nami in raste in da ni sam sebi namen. V tujini pravijo temu BLOG, kjer skupina ljudi z podobnimi interesi izmenjuje svoje izkusnje...
Francozov je relativno malo in skoraj vsi se tudi osebno poznamo in se tudi obcasno druzimo, zato razne zdravstvene tezave in ostale stvari, ki niso direktno vezane na vsebino pac zdruzujemo znotraj >francoskega foruma<....
Ja pomembno je druzenje in druzi nas ljubezen do francozov pa naj bo to lepa ovratnica ali pa neljuba operacija nasega stirinozca, tako je pac zivljenje v lepem in slabem.  Smiley
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #3139 : sreda, 07.09.2005 : 10:26:33 »

Jernej hvala za nasvet glede ušes.

Glede smetenja pa sem najbrž tudi sama smetila, saj moje zdravstveno vprašanje očitno ne paše sem, ampak v rubriko "zdravje". Pač raje zadeve preverim najprej pri francozarjih. In četudi je zdravje na prvem mestu, šminke ni za zanemariti, še posebej, če gre za swarovski kristale.  Roll Eyes Cheesy Wink

Žuža, Hugo ima iste finte. Za predigro pa ti najprej poliže celo roko, potem jo objame s prvimi tačkami in začne z akcijo.

Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3140 : sreda, 07.09.2005 : 10:33:54 »

T... tele fantovske finte mi pa niso najbolj domace ...  Cheesy Cheesy Cheesy
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3141 : sreda, 07.09.2005 : 10:40:28 »

T... tele fantovske finte mi pa niso najbolj domace ... Cheesy Cheesy Cheesy

Jaz sem se nanje že malo navadila in ga potem skušam zamotiti s čim drugim. Včasih se mi zdi pravi revček, ker nagon ja le nagon, on pa ne sme.....
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #3142 : sreda, 07.09.2005 : 10:53:45 »

Predvsem gre pri naskakovanju za rangiranje- zato se vcasih tudi pri psickah pojavi naskakovanje, ker si zelijo podrediti ostale pse ali pa ljudi  Roll Eyes Vec o tem je napisano v tejle temi o naskakovanju.
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3143 : sreda, 07.09.2005 : 10:59:18 »

Ne vem kaj je huje, da si skuša Hugi Blaža podrediti ali da izkazuje homoseksualna nagnjenja.  Grin Cheesy Grin Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3144 : sreda, 07.09.2005 : 11:13:32 »

Jaz sem se nanje zˇe malo navadila in ga potem skusˇam zamotiti s ?im drugim. V?asih se mi zdi pravi rev?ek, ker nagon ja le nagon, on pa ne sme.....

Nasa prijateljica ma jazbecarja Sokrata on ma prov eno igracko plisasto, ki si jo je zbral za partnerico... Igracka je kar velikaaaa... Pravi, da obnese zadevica....  Cheesy Wink Cheesy
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3145 : sreda, 07.09.2005 : 11:24:09 »

Ja tud naš Torči si je izbral plišastega kužka, ki je skoraj njegove veličine. Wink
Logiran
marjana
odvisnež

« Odgovor #3146 : sreda, 07.09.2005 : 11:31:19 »

Ja tud naš Torči si je izbral plišastega kužka, ki je skoraj njegove veličine. Wink

Zgleda, da bom morala v otroško trgovino po plišasto igračo.  Roll Eyes

A je kdo že dobil potrdilo za Lendavo?
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #3147 : sreda, 07.09.2005 : 11:37:39 »

Boge igračke  Sad  Grin  Wink

O Lendavi je pa govora tule. Nekaj so se že pogovarjali, kdo je dobil prijave. Mogoče prideš na koncu na vrsto, ker sta se s Hugičem tako pozno prijavila. Drugače pa jih pokliči...
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #3148 : sreda, 07.09.2005 : 12:28:07 »

Zgleda, da bom morala v otroško trgovino po plišasto igračo. Roll Eyes

Tanja mi smo jo kupili v pasji trgovini v BTC-ju in je narejena prav zato, da dlje zdrži oz. se ne strga tako hitro. Raje ti ne povem kaj vse počne s tem kužijom. Še ko ga peljem lulat bi ga najraje vzel sabo. Huh Roll Eyes
Logiran
GregorF
odvisnež

« Odgovor #3149 : sreda, 07.09.2005 : 15:21:23 »

No zdaj bo pa se tule... vceraj sem dobil potrjeno iz Lendave potrdilo o prijavi....
...Plisaste kuzike pa kar nabavite... ha ha ...samo francozinj pa se nimajo a ne Bagiiiiii   Tongue Tongue Tongue
Logiran
Strani: 1 ... 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.