mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 05:44:15

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 193 194 195 196 197 [198] 199 200 201 202 203 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 326648 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Katja K.
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 466

« Odgovor #2955 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:30:52 »

Naš je Dedek Bedenko (od Jaja in Paja), ker skoz smrči. Smiley
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #2956 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:39:00 »

Katja, sem že rekel, da se ne bom več o tem pogovarjal. Če hočeš, je pač mešanec brez rodovnika. A si zdej zadovoljna? Upam da. Zdej, ko pa tako Tino zagovarjaš, mi pa prosim povej, kaj misliš - a je bla njena izjava (tebi) žaljivka ali ne? To me pa res zanima. Samo toliko, ker Tina, pravi, da ona nikoli ni žalila Dudo-ta?!

To, ali sem ji kaj rekel v zvezi s tem, pa tukaj nima prav nobene zveze. Že samo dejstvo, da sem slišal nekaj tako grdega od "kvazi" velikega ljubitelja psov, me je kar rahlo šokiralo (da ne govorim, da se poznamo že od prej). Tudi če kaj takega misliš, ne moreš tega rečt, a se ti ne zdi? To sem tu na forumu izpostavil samo zaradi tega, da boste videli, kako je lahko (še kako) zlobna.

Se ti pa najlepše zahvaljujem, da si potrdila, da je to resnično izjavila! HVALA! Si pa lahko mislite, kaj ima potem povedati za ostale kužke?

Izjava Tine Katji: Poglej tega psa (zaničevalno). Počaki mal da bo zrasel. Boš vidla kako se mu bojo šele potem vsi smejali, haha...!
Logiran
baguSka
odvisnež
Sporočil: 742

« Odgovor #2957 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:46:06 »

Zakaj je pa naš pojoča travica? Huh To bi bla lahko Nitka la pa Žužika, ki sta bolj suhici! Wink

Zato ker me spominja na tiste slikice na jasi.  Grin Grin
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2958 : ponedeljek, 22.08.2005 : 16:50:41 »

Janez nič se ne sekiraj, tudi jaz sem se iz srca nasmejala Dudotu ko sem ga spoznala, saj je tako prikupen in prijazen kuža.. Najbolj mi je bilo pa pri njemu všeč to, da se je tako nenaveličano loteval našega Torčija.  Cheesy Grin
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2959 : ponedeljek, 22.08.2005 : 17:07:09 »

Naš je Dedek Bedenko (od Jaja in Paja), ker skoz smrči. Smiley

Hehe to bi pa lahko bil tudi Tor, ampak ga jaz poimenujem kar Mini Rok.  Grin Grin
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2960 : ponedeljek, 22.08.2005 : 17:08:30 »

Dudo, če se nočeš pogovarjati potem pač nehaj pisati na to temo, simpl kot pasulj.

Zakaj če sem zadovoljna? Ne razumem zakaj takšen ton v tvojem sporočilu? Če ga boš pripeljal na razstavo, se mu bodo verjetno res smejali. Oprosti, res ne mislim nič slabega, ampak, če si že hotel, da povem po resnici in na glas, bom pa povedala. Je pač kar precej izven standarda, to je vse. Kar pa še ne pomeni, da ni super ljubljenček in da ni za vas najlepši. Mislim, da ni Tina mislila nič slabega (če je to res rekla). Še enkrat ponavljam: če se ti je zdelo da te (ali tvojega psa) žali, bi bilo najbolje, da bi takoj razčistil z njo. Samo zato, ker se nekdo ne strinja s tabo, še ni zloben. In kolikor se jaz spomnim, smo Dudota vsi čohali, s z njim igrali, ga slikali... Nihče ga niti pod razno ni zaničeval, jaz sem ga celo pestovala v naročju! Zato te prosim, da nehaš pretiratvat.

Aja, pa še to. Jaz nisem ničesar potrdila. Ti si rekel, da je to izjavila, jaz pa sem te vprašala zakaj ne razčistiš takoj, če ti kaj ni všeč. To je vse.
Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2961 : ponedeljek, 22.08.2005 : 17:09:39 »

Zato ker me spominja na tiste slikice na jasi. Grin Grin
Aja pa res! Smiley
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2962 : ponedeljek, 22.08.2005 : 18:14:41 »

Katja, a da se mu bodo smejali tako kot tebi, ko si bla v Hare krišna pa te variante, misliš (ne skrbi, vse vem)? No, upam da si zdej našla smisel v življenju.... Wink

Pa prosim nehaj s temi primitivnimi, ker sem te na lastne oči videl, kako si se smejala Tinini zlobni izjavi. Če že kej "zaserješ", potem bodi vsaj odrasla pa priznaj, kako se obnašaš. Če imaš kej za pripomnit, mi lahko poveš/povesta v obraz, če si upata, seveda. Ker tele zahrbtne so pa res bedne. Drugače pa raje zase zadržita.

Baguska, hvala za razumevanje. Sej če bi vedela malo več ozadja pri teh dveh, bi ti blo jasno, da nimata glih vseh koleščkov v svojih glavah.
Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2963 : ponedeljek, 22.08.2005 : 18:31:58 »

Evo sem prilepil par slikc z letošnjega dopusta. Dudl je kar pridno poziral, preživel pa ga je predvsem v ležečem položaju.

p.s.: z današnjo temo sem zaključil, tako da prosim vse sodelujoče, da odpremo kakšno novo! Mislim, da bodo tega veseli vsi, in ne samo jaz. Ker tale kreganja ne peljejo prav nikamor. Če pa ima kdo kakšne pripombe na to temo, naj prosim posreduje post na ZS.

Logiran
Katja K.
rad pišem

« Odgovor #2964 : ponedeljek, 22.08.2005 : 18:41:29 »

Dudo, zdaj si vsem dokazal, da si pravi hribovec.  Wink
Moji prijatelji in znanci dobro vedo, kaj sem počela v življenju, pa tudi pred tistimi, ki ne vedo pa jih zanima, tega ne skrivam. Kakšen namen točno si imel z objavljanjem izjav o Hare Krišni?  Undecided In kakšno zvezo ima to s psi?

Ne bodi jezen name, če tvoj pes ni po standardu. Nihče ni žalil ne tebe, ne njega, žaljiv pa postajaš ti z izjavami o manjkajočih koleščkih... Pomiri se, saj ti nihče nič noče.

Logiran
dudo
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #2965 : ponedeljek, 22.08.2005 : 18:50:34 »

Predlagam premirje za vse večne čase Wink Wink!
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #2966 : torek, 23.08.2005 : 09:57:49 »

Eh, pocasi ste ze dolgocasni. Kot majhni otroci, ki se kregate, cigava frnikola je lepsa in boljsa.
Vsak vas pes je nekaj posebnega in zavedajte se tega, kot tudi, da je vas pes najlepsi, ne glede na to, od kod je. Tako, kot ni tega treba ves cas tega povdarjati vsakemu lastniku za svojega psa, ni treba o tem, kdo je boljsi, pisati ostalim.

Dudo, drugi stosi so parjenja nerodovniskih psov, morebitna "reklama" za razplod takih psov ali reklama za nakup nerodovniskih psov. Tega tukaj ne dopuscam in v bodoce bodo vse izjave v takem smislu izbrisane.
Prav tako bodo izbrisani nizki udarci vseh, ki se boste lotili drug drugega. Ce imate komu osebno kaj povedati, mu povejte osebno, na zasebno, po telefonu ali kakorkoli drugace, uporabnikom mojpes.neta pa svoje frustracije prihranite. Nobenega tukaj ne zanima, kaj sta cvekala s prijateljico na sprehodu, kaj ti na njej ni vsec, kaj je rekla in cesa ne. O tem se z njo zmeni zasebno. Tukaj si na pasjem portalu in pogovarjaj se izkljucno o psih, ce ti zivci ne dopuscajo normalne osebne komunikacije z drugimi clani. Enako velja za ostale.

Na opozorilo ne pricakujem odgovorov ali komentarjev. Pogovarjajte se o svojih francoskih buldogih. Na kulturen nacin.
In nehajte stepati sporocila. Citirate in komentirate lahko vec sporocil hkrati, ni potrebno, da v presledku dveh minut nasibate po 4 ali 5 sporocil, v katerih je le po pol stavka, ki velikokrat celo s psi nima nobene zveze.
Logiran

GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2967 : sreda, 24.08.2005 : 12:44:11 »

Ja vsem in knedlom in eno prav lepo dobro jutro!!!   Tongue Wink
Na obisku gostujem russel terierko GUMO - beri elastika in fedri v eni osebici... Skupaj z naso DeeDee si delita stanovanje in si mislite, da ne vlada ravno idila...  Tongue Tongue Lips Sealed
Logiran
TinaZ
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.533

« Odgovor #2968 : sreda, 24.08.2005 : 12:54:35 »

A potem ti je uspelo pocistit tepih  Cheesy  Grin Didiki pa vse cestitke, da ji uspe prenasat se eno gopsodicno na njenem teritoriju  Kiss
Nasa dama se bo pa zgleda gonila- ima cisti PMS  Roll Eyes
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2969 : sreda, 24.08.2005 : 14:09:33 »

Oooo huuudooo jaz bi tud raselko čuvala. Grin Grin Grin No zdaj že lahko tako govorim, ko bi mi pa resnično salte po stanovanju delala pa vprašanje. Roll Eyes Roll Eyes Bi pa verjetno po občutku govorim, pasalo tudi Torčiju. Kiss Haha ne morem verjet kako se je včeraj vztrajno igral z labradorko, ki je bila občutno večja od njega. In po vrhu si ga je še čisto zase vzela (beri: zamenjala sta spolne vloge  sram ).  Grin Grin
Logiran
Strani: 1 ... 193 194 195 196 197 [198] 199 200 201 202 203 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.