mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 07.11.2024 : 23:46:59

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Strani: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 337   Dol
Natisni
Avtor Tema: francoski buldog - čvek  (Prebrano 322680 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
Mishell
novinec
*
Sporočil: 2

« Odgovor #2475 : sreda, 13.07.2005 : 14:16:40 »

Hvala lepa za vse nasvete in dobre želje. Saj vem,da je treba pri nakupu francozeka razmišljat z glavo in ne kr na prvo žogo kupit. Mogoče se do januarj ane sliši dolgo,ampak,če čakaš je zeeelooooo dolgo. Je pa res,da kužka niti pod razno nočem kupit od preprodajlcev. Zato sem pa ravno vprašala,če kdo pozna tega gospoda iz Srbije,ker on pravi,da ni preprodajalec. Pa glede na to,da sem študentka (punca sem,ne vem kak,da ste vsi misli,da sem moški  Roll Eyes ),je razlika 700 evrov precejšnja. Ampak če nebo druge variante,torej ceneje kužka od priznanih vzrediteljev bom pa tudi tolko dala,pa še več,samo da dobim svojo kepico. 

Pa stisnite svoje kužke namesto mene.
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2476 : sreda, 13.07.2005 : 14:22:59 »

Mishell, da te malo potolažim: mi smo ga čakali skoraj dve leti: imeli smo ravno tako srečo, da smo naleteli na obdobje, ko pri Kojekovih niso imeli mladičev, nato samo enega itd..., poizkusi na Češkem pa so bili tudi neuspešni, ker je bila čakalna lista zelooo dolga. Upam, da boš imala več sreče pri hitri nabavi kvalitetnega francozka.
Logiran
baguSka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 742

« Odgovor #2477 : sreda, 13.07.2005 : 16:05:35 »

A potem smo samo mi imeli tako srečo? Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Mi smo odprli časopis, vidli da se kužki prodajajo,
se pozanimali kako in kaj, šli pogledat, se zaljubli
na prvi pogled in čez tri tedne je že biu pri nas. Kiss
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2478 : sreda, 13.07.2005 : 16:07:22 »

No je pa res bilo tako, da sva si tega oz. takega kužka želela že dve leti, vendar si ga zaradi drugih razlogov nisva mogla privoščit. Potem pa nama je dobesedno padel v naročje in sva se odločla da ga sprejmeva k sebi. Cheesy Grin
Logiran
marjana
odvisnež
Sporočil: 554

« Odgovor #2479 : sreda, 13.07.2005 : 16:29:59 »

Mi smo odprli časopis, vidli da se kužki prodajajo,
se pozanimali kako in kaj, šli pogledat, se zaljubli
na prvi pogled in čez tri tedne je že biu pri nas. Kiss

Neverjetno. To je bila res zelo velika sreča.  ???Tadeja kako pa sta izbrala ravno njega? A sta sploh imela možnost izbirati? Koliko je bil star, ko sta ga prvič videla? Je mogoče pritekel k vama?  Smiley
Logiran
teddy2
novinec
*
Sporočil: 26

« Odgovor #2480 : sreda, 13.07.2005 : 19:32:41 »

ali mi lahko kdo lepo pocasi razlozi, kako namestim fotografijo kuzka v forumu? sem absolutno nnu (nenapredni uporabnik).
figaro je s ceske. tam zivi krasna gospa, ki ima 4 samicke, očke pa naroca iz okoliskih držav. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
teddy2
novinec
*

« Odgovor #2481 : sreda, 13.07.2005 : 20:10:34 »

bravo jaz! 2 fotografiji nasega Figara sta na mojem albumu, 2 pa sta izginili neznano kam!? Huh Huh Huh Huh
je kje kaksna psicka, razpolozena za akcijo? rad bi se kaksnega mladicka.
figaro je star 15,5 meseca
ali ste vsi lastniki buldogov na morju ali gledate televizijo?
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2482 : sreda, 13.07.2005 : 21:50:29 »

Ja kje pa je tvoj album?
Jaz bi prav rada videla slikce Cheesy Wink
Logiran
teddy2
novinec
*

« Odgovor #2483 : sreda, 13.07.2005 : 22:01:39 »

Ajda, lepo da si se oglasila! Pri Jiriju je vneto prav zrklo, veke pa so ok, zato dajemo samo kapljice in čakamo, da splahni. Sad Hvala vsem ki držite pesti za bolnika.
Katja...a sprejemate tudi kaksne francoske satelitske programe.... Kiss
Logiran
teddy2
novinec
*

« Odgovor #2484 : sreda, 13.07.2005 : 22:06:12 »

slike so tam kjer so tudi tvoje: www.moj-album.com/
                                                 FIGARO, FIGARO+ŠARKI
kot sem že povedal, sem nnu (nenapredni uporabnik) računalnika, zato je teh 6 fotografij na mojem albumu zame že velik uspeh.
kako prilepiš majhno sliko v levi kot na forumu? Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #2485 : četrtek, 14.07.2005 : 07:33:51 »

Mishell, v eni češki pasji reviji sem zasledila oglasa... Morda bi se splačalo poklicati; čeprav ti polagam na srce, da se zares dobro pozanimaš, kje boš kupila malega/mladega cukra...
Naj poudarim, da ti ta naslova samo prepisujem iz revije, tako da ne  vem kakšna kvaliteta je... Morda pa kaj več ve povedati kdo drug?
www.buldocek.cz
www.branamoravy.euweb.cz

Katja, upam da je z Jirijem boljše in da mali bolnik okreva; ti Baguska, pa da ne brišeš več lužic za Torčijem!
Logiran
žuža
rad pišem
Sporočil: 388

« Odgovor #2486 : četrtek, 14.07.2005 : 11:28:21 »

Pa kje ste danes vsi?
A ste že vsi na dopustu? Undecided
Logiran
baguSka
odvisnež

« Odgovor #2487 : četrtek, 14.07.2005 : 11:48:35 »

Neverjetno. To je bila res zelo velika sreča. ???Tadeja kako pa sta izbrala ravno njega? A sta sploh imela možnost izbirati? Koliko je bil star, ko sta ga prvič videla? Je mogoče pritekel k vama? Smiley

Ja zgleda da smo res imeli fuuuull srečo. Bilo je tako, da sem jaz imela službo in žal  Cry Cry nisem mogla it zraven. Ker pa sem mojemu zaupala, da bo izbral pravilno  Wink in ker je bil z njim njegov prijatelj tudi bivši lastnik frenčija in je iskal novega, sem vedela da ne bo moglo bit nič narobe. Roll Eyes Torej šla sta na ogled in z mojim sva se že prej pogovarjala, da naj nebi izbral tistega, ki mu bo grizel čevlje ipd. Pride tja in seveda je bil Torči prvi pri njemu in mu vlekel vezalke..Rok ga je zato hitro pospravil nazaj v košaro. Grin Medtem se je že odločil za enega drugega in ko so se tam še pogovarjali in menili za papirje ipd, je šel Rok spet mimo košare, kjer so vsi sladko ajali, le Torči je skočil iz košare direktno k Roku in začel cvilit. Itak da si je takoj premislu in se odloču za njega. In zdaj je najbolj priden fant na tem svetu!!! Grin Grin Grin Takrat je bil star 4 tedne. In ne morem opisat tistega nestrpnega čakanja potem še 4 tedne in ko sem ga gledala le po slikicah. No sva imela pa vsaj čas da sva se res dobro pripravila (košaro za spat, miljon igrač, hrana, ograja da ni mogel v dnevno ipd...).  Wink No in ko je prišel tisti dan ko naj bi ga šli iskat, sem spet mogla delat in mi ga je potem Rok prpelu v službo. Nepozaben dan, ko sem ga zagledala in stisnla k sebi!!! Cheesy Cheesy Cheesy No pa saj sami veste kako je bilo vam.. A ne??? Grin Kiss

Pa kje ste danes vsi?
A ste že vsi na dopustu? Undecided

No, jaz sem ravno prišla v službo, ker imam kar veliko dela, na dopust pa se odpravljamo čez slab mesec. Tongue
Logiran
GregorF
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 670

« Odgovor #2488 : četrtek, 14.07.2005 : 14:23:20 »

Ne nismo na dopustu samo nas zasuvajo z delom, ker delamo se za tiste, ki so na dopustu... Jaz pa zacetek avgusta jeap....  Cool
Logiran
Katja K.
rad pišem
Sporočil: 466

« Odgovor #2489 : četrtek, 14.07.2005 : 16:29:48 »

Teddy2, kakšen cukr je Figaro!  Kiss  Kiss  Kiss Naš Jiri je tudi Čehec. Od katerih vzrediteljev pa je Figaro, mogoče smo kaj v sorodu?  Smiley Izgleda pa ful mlajši kot 15 mesecev. Smiley

Jaz imam tudi ful dela, nimam nič časa za javljanje na forumu. Več novic o Jiriju bo jutri, nič ni splahnelo. Sad Ravno v tem trenutku je pri veterinarju.
Počohajte vaše štruklje še zame.
Logiran
Strani: 1 ... 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 ... 337   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: francoski buldog - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.